Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Mai vorbiti cu mine?
Noi azi am avut serbarea la gradinita ,a spus poezia si a cantat toate catecelele iar cand a venit Mosul a inceput sa planga si a fugit
Va pup si promit sa intru mai des
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Made, sanatate multa ! programeaza operatia inainte de sarbatori, caci asa ai sa ai timp sa te refaci si cei dragi vor avea grija de tine.
Violeta70, ma bucur ca fetele aici iti pot ridica, chiar si cu putin moralul.
Cum spunea cineva, totusi, riscam sa trecem una pe lina alta pe strada fara sa ne recunoastem.
Aici la mine nu e vreme de regim, o tin in mese la restaurant si dineuri. Am sa ma fac cit o vaca inainte de craciun.
Va pup pe toate, dragutelor.
![](images/user_woman.png)
louisea spune:
Gabi stai linistita ca si eu am inceput sa pun deja pe mine desi am numai 12 saptamani.. Tre sa ma organizez cu mancatul altfel..
Cat despre eco.. La noi sistemul privat nu e asa dezvoltat ca in Ro. Nici nu stiu sa fie vre-o clinica privata pt eco la mine in oras, iar de cabinete particulare cu medici gineco cum sunt in Ro nici prin alte orase n-am auzit (poate in Copenhaga..) Dar am sunat de dimineaza si m-au reprogramat pt luni. Asa ca nu mai am mult de asteptat :))
Gusta la multi ani pt sot
Mik cunosc Cum sunt traditiile prin Mexic de Craciun? diferite fata de ale noastre? Se face brad? Ce se mananca?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
madelaine77 spune:
Ancadragoman,felicitari pentru poezie si cantecel si un pup pt fuga de la Mos.
Mik, . As vrea dupa sarbatori...
Louisea, succes la echografie.
Delidana spune:
Salutare,
Gabi, mersi pentru ardei, tare bun a fost , as minca zilnic cu smintina sau iaurt.
Astept si eu poze cu burtica.
Made, zic si eu ca si fetele, mai bine te operezi acum ca daca e sa ai o criza de sarbatori e nasol. Vezi si tu cum zice doctorul.
Sabina, mai ai vreo expozitie pe undeva, ceva fotografii noi?
Gusta, mai am o saptamina pina la vacanta si 3 proiecte de facut! sotului, sanatate si sa aveti parte de multa fericire impreuna!
Apropos de intilniri, zilele trecute m-am vazut si eu cu Daniela, am baut un ceai impreuna si ne-am simtit tare bine.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
madelaine77 spune:
Delidana, maine la 8.15 ma vad cu doctorul. Cum ajung la birou va anunt.
Sabinelule, tu cum te mai simti?
hcclara spune:
Salutare!
Made multa sanatate, bafta cu operatia si refacere rapida!
Marilena pt sot! petrecere frumoasa. acolo am vazut-o ei eu pe Meri, si am fost tare mandra cand am vazut numele lui Tzuni la finalul emisiunii!
lou gretzuri ai? sa-l iei si pe sot la echo, sa vezi ce emotionat va fi, mai ca tine!
Cami ce mare si frumusel e Raducu!
Vio te-am vazut si pe tine, arati ft bine, iti sta fain cu culoarea si lungimea parului!
Carmen zici ca ai vacanta? ce parfum iti aduce mosul? eu mi-am luat Jadore dar nu l-am desfacut inca, mai imi place si unul a lui Issey Miyake, am primit o proba cand mi-am luat mie parfumul si e fain si asta.
Gabi n-am mai auzit nimica de pedofilul, n-am mai fost afara din cauza de copii cu febra.
Acum Luca e mai bine de cand ii dau antibiotic, dar m-a prins pe mine acum, tusesc, ma doare gatul, sunt putin cam calda, si trebuie neaparat sa ma fac si eu bine.
Crys nu mai am nici o bomba, au fost ft bune, le-am facut sa le duc ieri la petrecerea lui Marc de Craciun si am mai dat din ele prienenelor mele care au zis ca vor face si ele.
La scoala ieri a fost ft fain, au cantat un cantecel, au spus o poezie, s-au jucat 2 jocuri, s-a mancat cate ceva dulce, cafea...si apoi am plecat ca a fost ziua lui soacra-mea si ne-am dus si la ea.
CarmenE voi ce mai ziceti? ce face Edi?
va imbratisez pe toate.
madelaine77 spune:
Claudia, sanatate multa si tie si copiilor.
Merci de urare. Sigur va fi bine cu operatia asta. Am eu un feeling ca va trece totul ca un vis urat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Salutare! Eu iar am fost la stomatologie si mai ma duc si sapt. viitoare Saptamana viitoare este infioratoare..mult de lucru la servici, stomatologie, am de cumparat cadouri ptr. copii la gradi, serbare..ca sa nu mai zic ca acasa nu am facut curat, nu am cumparat nimik ptr. sarbatori
Anca, bravo pentru cantecele si poezie...a fugit de mos, dar cadoul l-a luat?
Carmen, dar stiu ca esti vrednica..bravo. Vreau sa mai vad baietii, poate mai pui niste poze, pls
Gabi, vrem sa vedem burtica..cand ne-o arati?
Lou, asteptam ziua de luni.
Cuscra, la multi ani lui papi sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!
Delia, bafta cu proiectele.
Clau, ai grija de tine, era de asteptat sa o iei tu acum Si Dany mai tuseste, dar este mult mai bine.
Mik
Made, ma gandesc la tine Si eu am fost operata marti si sambata am fost acasa.
Fetele, despre ce emisiune vorbiti? Unde ati vazut-o pe Meri? Ca vreau sa o vad si eu...
louisea spune:
Delia ce fain ca v-ati intalnit O poza n-ati facut si pt curioasele de noi?
sa va admiram nu de altceva :)))
Vine sotul tau de sarbatori in RO?
Claudia am scapat de greturi
Te-ai vopsit? Eu m-am vopsit acu o saptamana, dar nu mi-am mai facut suvite de data asta si culoarea e mai inchisa.. M-am si tuns.. iar mai scurt in spate si mai lung in faza.. Fui desigur admirata la petrecerea de Craciun de la servici
Made o sa fie bine Voi ce faceti de sarbatori? Ati fost cuminti sa vina mosul?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci