Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Made, stiu ca esti speriata, dar o sa vezi ca va fi bine Nu stiu daca iti aduci aminte, dar acceasi operatie am suferit si eu in martie. La mine au fost multe pietre si ma simteam foarte rau. Daca mai stateam mult nici nu vreau sa ma gandeasc ce pateam
Da, intradevar daca pietrele pleaca la plimbare poti face pancreatita. Asa ca numai amana. Medic chirurg ai? Iti pot da eu nr. de telefon al chirurgului meu de la spitalul Coltea. Iti stau la dispozitie cu orice informatie vrei. O sa fie bine, ai sa vezi
Cami, am vazut poza..ce bine ca v-ati intalnit.
Delia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
'Neata. Cine bea o ? Sau un ceai cu lamaie?
Made, mult curaj si Doamne ajuta!
Zuzi, cand ai timp sa actualizezi lista, trece-ma la pauzate, cu 59 kg. Multumesc.
Urmatorul capitol pot sa-l deschid io, de luni suntem in vacanta.
Gusta, aveti grija de voi!
Ne pregatim intens de serbari, la scoala si la gradinita. In weekend vom impodobi bradul. Cadourile le-am cumparat si impachetat, asteapta doar sa fie asezate sub brad.
Delidana spune:
'Neata,
Iau si eu un ceai de la Carmen.
Asa deci, gata cu munca, intri in vacanta?
V-am pupat, fug la scoala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
madelaine77 spune:
Fetelor,
Sunteti atat de dragute si ma simt ca intr-o familie. Va multumesc tuturor pentru urarile de bine si pentru ca sunteti langa mine.
Crys,da imi amintesc ca si tu ai fost operata. Saru'mana de grija. Avem un prieten chirurg la Sf Ioan...si ma vad maine cu el.
Mai stiu si ca Anda zicea ca are probleme asemanatoare. Mi-e tare dor sa o vad mai des printre noi.
Nu imi este teama, doar ca m-a luat pe nepregatite vestea...pt ca eu ma consideram sanatoasa tun. Maine dimineata se decide data operatiei si revin cu vesti.
Cami si Vio, am vazut si eu poza de la 'inatalneala'. Super. Raducu este un dulce si e deja un barbatel.
Vio, nu te descuraja. Sigur va veni si bebicul tau. PArerea mea este sa mai incerci.
Sabinelule, Gabi, va multumesc de grija.
Pate reusim sa ne cunoastem si noi intr-o zi. Sunt multe fete pe forum care m-au impresionat si mi-am dat seama ca daca le-as vedea pe strada as trece pe langa ele fara sa le recunosc.
Revenind la subiect: sunt cuminte, nu mananc grasimi, nici prajeli, nici cioco...deci sigur nu ma voi ingrasa pt ca painea si alte nebunii le-am exclus de ceva timp.
Sunt un pic dezorganizata cu meniul pt ca trebuie sa exclud si multe legume si ceva fructe..asa ca deocamdata mananc mai mult piept la gratar, supe si compot de mere sau mere coapte, iaurt degresat, branza de vaci.
Va pup pe toate si sunt impresionata ca sunteti langa mine. Asa cum zicea si Gusta, se vede cine este prieten cu adevarat.
louisea spune:
Iau si eu un ceai.. Merci Carmen
Si multumesc mult de urari fetelor Abia astept sa ajung la eco :)) cred ca va inchipuiti
O zi faina tuturor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Desi va citesc zilnic - de mai multe ori chiar - nu prea scriu... Sunt la fel, cu enorm de multa treaba la birou, burtica creste, se vede oficial acum - azi am intrat in saptamana 20 - am 4.5 kg in plus. Stiu ca cel mai mult se ia in a doua parte a sarcinii, in care am intrat deja, dar sper sa nu ma purcelesc prea tare.
Made, sanatate multa si cum ti-am zis, cu metodele de operatie de acum, intr-o saptamana esti OK. Vei tine regim dupa, evident, dar este mai bine sa te operezi - asa cum ai scris si tu, riscul este de pancreatita.
Sabina, sanatate si tie. Am tot citit si pe blog si aici pe forum de problemele pe care le-ai avut. I-au usurel si ai grija de tine!
Claudia, promit sa-mi fac poze cu burtu si sa va arat. Sper ca sunteti bine si ca dementul ala care trage cu ochiul la copii nu a mai aparut.
Carmen, ce harnicuta ai fost! Ai deja cadourile de Craciun gata impachetate!! Te invidiez... eu n-am luat nimic si zau ca nu stiu cand o sa fac lucrul asta. Cred ca o sa fug saptamana viitoare, intr-o dimineata, de la birou.
Lou, cand mergi la eco? Nu poti merge la un cabinet particular sa faci o eco, pentru linstea ta?
Delia, desi mi-ai cerut de ceva timp abia acum iti dau un ardei umplut. Prinde-l!! Au fost buni, ca-i fac usurei, cu carne de curcan, la care am pus morcovi, dovlecei, ciuperci. Asa o mai pacalesc pe Mara sa manance legume, ascunse printre altele...
Violeta, ce faci? Cum esti?
Gusta, ce mai zici? Hai ca vin sarbatorile, fii veseloasa!
Vik, cum esti? Mai ai putin-putintel si gata, vine bebelina la tine...
Zuzi, frumusica raaaau Bella!
Anda, ce faci? Ce face Carina, cum au fost primele luni de scoala?
Tzzuuuuuniiiiiiiiiiiii??Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
violeta70 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc mult pentru aprecieri. Si da, pot spune ca am mai capatat putina speranta, vazandu-le pe toate fetele, unele cu copii, altele gravidute si ultimele, dar nu cele din urma, aspirantele.
Asa cum v-am mai spus, ma bucur nespus ca am cunoscut-o pe ZisaCami , care mi-a inspirat putin curaj. Iar Raducu este o minunatie de baietel.
Gabi sunt relativ bine, incerc sa-mi revin, trebuie, pentru ca asta a fost vointa Domnului. Inca imi este greu, mai ales ca am mai tinut legatura cu fetele cu care am facut acum fiv-ul in Ungaria, si 2 au reusit (la acelasi doctor). Sa dea Dumnezeu sa le fie bine pana la sfarsit. Insa nu pot sa nu ma gandesc ca si eu as fi putut fi in aceeasi situatie.
Carmen de acum impodobiti bradul? La noi in familie se impodobeste pe 24 decembrie, seara. Si cadourile le-ai luat....ce harnicuta.
Pupici la toate fetele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Buna.
Made si eu sunt operata de fiere si asta de mult si dupa 2 zile am fost acasa si dupa o saptamana faceam ce vroiam.Asa ca multa sanatate.
Carmen eu am bradul facut si oraselul meu ,cadouri nu dar numai Mara v-a primi ceva .
Delia gata ai vacanta?
Cuscra .
Gabriela deja la jumatate mama ce mai trece timpul.Vesela nu prea pot fi dar asta e.Cand cred ca numai pot ma uit la Mara si imi dau seama ca trebuie sa rad.
Tzuni vreau sa iti felicit vedeta de la tv.Sper sa nu ma insel si cred ca sambata am vazut-o pe Meri cu Dana si m-a dat pe spate mica vedeta ce frumos a vorbit si a dansat.Iar lui mami felicitari pentru emisiune.
Azi e ziua lui papi face suma rotunda(50),petrecere (daca se poate numi asa) o are diseara cativa prieteni ca lui nu ii trebuie nimic dar parca nu puteam sa las si sa nu marcam ani.Cel mai frumos cadou l-a primit de la Mara o gargarita(mov) pictata pe o piatra.
Pup toate fetele .
Marilena si Mara Augusta