Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
violeta70 spune:
Buna seara
Azi m-am intalnit cu fetele de la fiv (predominau romancele, dar au venit si cateva unguroaice), inclusiv cu ZisaCami.
ZisaCami. Raducu este o minunatie de baietel, la cele 10 luni pe care le are. Iar ZisaCami arata superb.
Inca odata va multumesc pentru gandurile voastre frumoase.
Gusta bine ai revenit.
Acum va las ca maine merg la munca.
Pupici la toate fetele
madelaine77 spune:
Fetelor, ceea ce credeam eu ca este o stare nasoala, lacrimogena s-a dovedit, azi-noapte a fi o criza oribila de colecist.
Am ajuns la spital si mi-au descoperit 2 bolovani de cate 3 cm la colecist.
Au vrut sa ma opereze de urgenta azi noapte, dar am refuzat interventia, am semnat si am plecat acasa pe propria raspundere. Acum plec la doctor sa vad daca chiar nu se poate evita interventia macar pana dupa sarbatori.
Scuze pt ca scriu pe langa subiect...dar m-a socat ca vroiau sa ma opereze azi noapte si o tot tineau ca eu sunt urgenta chirurgicala.
Pup. Revin cand ma intorc de la dr.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Buna! Intru repede ca am multa treaa...am citit in fuga.
Cuscra, ma bucur ca ai aparut, imi faceam griji. Te pupic
Made, of..imi pare rau. La 3 cm pietrele pe colecist sunt si ele periculoase, la o criza pot migra catre pancreas si atunci este grav. Nu vreau sa te sperii, dar si daca medicul iti spune azi sa te operezi, nu mai amana. Stiu cum este, stiu pe propia mea piele, dar decat sa dai in altele, Doamne fereste, te operezi si esti acasa de sarbatori. La ce spital ai fost? Asteptam vesti
CarmenC, ma bucur ca ai mai dat pe la noi Ce face Edi?
Clau , arunca si la mine o biluta cu rom...ce imi este pofta de ceva dulce
Va pup pe toate...vin mai tarzior
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Ca de obicei, nu am reusit inca sa intru sa va raspund ... imi e si jena sa mai dau ochii cu voi ... nu reusesc deloc sa-mi organizez timpul, abia reusesc sa intru sa citesc.
Vio mai ce frumos m-ai descris, m-am ... cum as putea sa arat superb la 78 kg, pe care le am?!
Dar, imi promit solemn ca vara viitoare voi avea cu cel putin 15 kg mai putin!
Mi-a fost mai usor sa vin la intalnire, desi a fost prima pentru mine cu fetele de la fiv, decat sa intru pe forum si sa scriu; asta si pentru faptul ca locuiam in apropiere si am ajuns pe jos. Am vrut sa te incurajez personal, sa-l cunosti pe Raducu si sa vezi ca se poate! Trebuie doar sa ai incredere in tine si in sansa ta! Cu reusita fiv e cumva ca la loto ... numai jucand ai sanse sa castigi! Nu exista niste retete sigure de reusita, din pacate! Daca-ti poti permite financiar, nu renunta si mai incearca, atunci cand vei fi pregatita! Si ma refer in primul rand la aspectul financiar, desi nu sunt de neglijat nici aspectele fizice si psihice, pentru ca personal, in cei 10 ani de investigatii si tratamente am cheltuit undeva la 30.000 de euro ... Dar, daca ar fi sa o iau de la capat, as lua-o fara nici o ezitare sau parere de rau!
Uitati aici o poza de la o poza de la intalnire
Incerc sa revin. tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Made, nu mai amana, rupe pisica si gata.
Bunica mea a murit pt ca nu s-a operat la timp.
daca vrei, cere trimitere de la dr de familie la chirurgul Radu Petrescu de la sf Ioan. E cel mai bun chirurg din Romania. cand ajungi la el, ii spui ca esti recomandata de mine. daca si el zice operatie o faci fara discutii. Este un om care pare mai dur, dar are un suflet de aur ub aparenta asta. E si un alpnist extraordinar, e in trupa noastra de mers pe munte.
Numai du-te, maine!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
Delidana spune:
Salutare,
Made, si eu zic la fel, cu sanatatea nu e de glumit asa ca fuga la doctor.
Cami, ce frumos ca v-ati intilnit ca sa va incurajati!
EftimieC, . Mai mult nu ne spui?
Crys, Anda, Sabina
Gusta, bine ai revenit la noi.
Zuzi, ce mai faci? Ocupata cu munca?
Va pup.
Edit: in pasaj la metrou la Universitate e tirg de obiecte handmade: bijuterii, agrafe de par, bentite, gentute, etc., o minunatie! Mi-am luat si eu niste cercelusi. Din cite am inteles tirgul e pina joi inclusiv, asa ca aviz amatoarelor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
madelaine77 spune:
Fetelor, am fost la doctor. Mi-a fcaut iar eco, sunt intr-adevar 2 pietre de aprox 3 cm si trebuie sa iau azi legatura cu un chirurg.
Au zis ca trebuie operatie urgent si ca nu ar fi bine sa aman pana dupa sarbatori riscurile fiind pancreatita sau nu stiu ce forma de colecistita.
mihaser spune:
Of Made imi pare tare rau! Si vecina mea trece prin asta si mi-a povestit ce presupune operatia...Daca trebuie sa o faci, fa-o! Nu are sens sa-ti risti viata! Noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa te faci repede bine!
Vio, zisacami imi pare bine ca v-ati intalnit!
Sabina tu cum mai esti?
Gusta
Va !
violeta70 spune:
ZisaCami
Madelaine imi pare rau, dar si eu cred ca nu trebuie sa mai amani. Mai sunt peste 2 saptamani pana la sarbatori si sigur vei fi acasa. Cred ca este si interesul lor sa nu te tina in spital prea mult. Curaj ca va fi bine.
Pupici la toate fetele