Nou stil de viata (285)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am uitat sa va las micul dejun, desi e cam tirziu.
Va astept la un ceai/cafea si fructe, cereale si oua fierte. Cam asta e meniul de dimineata.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia stiam eu ce stiam . Un ceai iau si eu

Avocado poate fi gretos daca-l mananci asa singur. Plus ca cere multa sare si niste piper. dupa parerea mea...
Mie-mi place mult sa-l mananc cu paine neagra sau cu diferite umpluturi (creveti si porumb cu smantana, tun de la conserva amestecat cu un pic de ceapa, smantana si ce-ti mai place etc. etc.). Sau il tai feliute/ cubulete si-l pun in salata de tun
Ce reclama ii fac

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

avocado mie imi place f f mult cu lamaie si un strop minuscul de ulei de masline parfumat. Sigur ca trebuie condimente, eu n-am voie sare acuma...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ei, inseamna ca n-am gasit eu combinatia care trebuie, dar sigur nu l-am mincat asa gol. Consistenta mi s-a parut aiurea, asa de cremos si gretos.
De la un timp maninc gutui, cite una-doua pe zi. Imi cam ramin in git, e adevarat, si dau cu multa apa dupa ele, dar imi plac.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gutuile mi se par si mie p chestie f fina, miamiiii, idee ce sa mai cumpere barbatelu, mercic:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Adriana, nu pierde speranta! eu zic sa mai incerci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!

Made eu nu ii vaccinez de gripa, pediatrul nostru a spus ca el de gripa nu ne recomada, pacat ca a fost un dr ft bun...a iesit la pensie in toamna, si asta nou si el a zis ca e impotriva vaccinului de gripa, face numai la cerere dac vor parintii neaparat ...chiar azi ii spuneam vecinei de sus ca Marc are tot tacamul (febra, muci, diaree) si mi-a zis ca si al ei de joi are aceleasi simptome, el e vaccinat de gripa...e o viroza prapadita care face ravagii peste tot si m-am saturat pana peste cap sa am copii bolnavi.
lou ti-as trimite, dar nu mai am...mi-au iesit tare bune, ultimile le-a mancat barbatu-meu azi, am avut o varza tare buna din ro, frunze subtiri, ca aici gasesc numai din alea groase. mai am o portie dar alea le-am facut si le-am congelat, am sa le fierb pe la Craciun sau Anul nou...

Azi am fost si eu in oras, mi-am cumparat o pereche de pantaloni negri ce nu-mi sunt buni, dar i-am luat ca sa am ambitie si sa slabesc ca nu ma mai pot vedea.

Carmen ce bucataresti?
Vik n-ai nascut?hai la apel, sa ne spui pe cand sa iti facem galerie.
Vio eu zic ca o sa vina bebe atunci cand te astepti mai putin, ai sa vezi.
Canadiencele voi ce mai ziceti? aveti zapada?

va pe toate, o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Vreau in primul rand sa va multumesc si eu pentru toate gandurile bune si pentru rugile voastre pentru bb-ul mic al Adrianei. Intr-adevar....nu a fost sa fie, sau inca nu a vrut D-zeu. Nu stiu DE CE femei care nu merita sa fie mame (care isi arunca copilasii)totusi sunt fara probleme, si cele care isi doresc din tot sufletul...nu pot. E o intrebare pe care mi-o pun de mult...dar care numai D-zeu poate raspunde. Totusi...e nedrept. Ii transmit si pe aceasta cale dragei mele Adriana....sa nu dispere si sa spere pana la final. Poate totusi....va face cineva...o minune si va ramane pe cale naturala....sau cine stie. Oricum...speranta trebuie sa moara ultima.

In alta ordine de idei...noi suntem bine, tristi, dar mergem inainte. Nu prea am mai putut intra din lipsa totala de timp. Cu slabitul stau pe loc...chiar cred ca am pus 1 kg la loc....dar astept marea cantarire de Marti sa vad daunele.....dupa care ma voi supara asa tare.....incat voi da repede 3 kg jos....sau asa as vrea sa cred...

Acum va poop pe toate fara exceptie, Zuzi Minunata pitica..., Tzuni imi e tare dor de voi....de tine si de Mery...Mephala sper ca sunteti ok....ce mai fac flacaii ca ai mei ne-au terrizat...mai ales cel mic.
Restul fetelor...chiar daca nu va mentionez pe fiecare....va rog sa ma iertati dar fara exceptie va poop si iar sper sa intru mai des....

Tuturor Nicoletelor, si Nicolailor sa fit sanatoase/si si la punga groase/si.

Noapte buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Delia, sabina, Hclara, Liris
Sor-mio

La Multi Ani! Nicolete si Nicolai!
Delia-Nicoleta, La Multi Ani!
Diana-Nicoleta, La Multi Ani!

Pupici la toate fetele
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Vio imi pare tare rau ca nu a fost sa fie de data asta...Roaga-te la DD in continuare ca el spune cere si ti se va da. Imi dau seama ce e in sufletul tau, insa te rog sa nu iti pierzi speranta. La odiseea lui Cri era o mamica ce a asteptat 10 ani minunea...si a venit. I-a dat celui mic numele dr...era in extaz.

Va pup si le urez tuturor celor ce se aniverseaza azi multa sanatate !

Mergi la inceput