Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 neata noi am trecut de la extraz la agonie, inca nu e confirmat, dar bebele nostru cred ca s a oprit din evolutie....am facut azi eco si abia se vedea sacul gestational si ar fi trebuit sa se vada si embrionul sa i bata si inimioara, sa........ off, mai facem un eco saptamana viitoare, eu inca mai sper ca bebe sa-si revina si sa fie ok. beta azi in z32 de ma transfer era de abia 925....nu mai inteleg nimic. de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7 |
mirela, nu te panica...ai fost la un eco performant? n-ai facut o intravaginala? betaHCG-ul ce spune? a scazut sau a stagnat? inca nu stii nimic sigur....stiu ca asteptarea e ingrozitoare...am patit-o si eu.... mai ai un pic de rabdare....eu iti tin pumini sa fie totul bine...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 8+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Neataaaaaaaa
Azi ma simt excelent! Nu ma mai doare nimic, nici stomacul, nici capul, nuam greata si nici ameteli. Cat de bine e! Acuma sper sa se fi obisnuit corpul, si sa nu fie vreo problema cu bebele. Oricum nu am ce sa fac decat sa astept. Am fost sa fac analize azi, si pentru ca am deja o sarcina oprita in evolutie, am repetat testele de coagulare. O gramada de bani! Asta e!
mirela, nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar nu iti pierde inca speranta. Repeta testul de sange si vezi ce iese.
lia, eu am facut prima eco la 5 saptamani fix si se vedea un punct negru la eco. A2a eco am facut-o la 7 saptamani si 1 zi si i-am auzit inimioara. Abia dupa ce i-am auzit inima mi-a dat analize de facut.
7+
Vine bebe!
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Lia73 imi poate spune cineva daca a facut eco la 4 saptamani?? si ce i-a zis medicul +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
e prea repede...nu cred ca vede ceva...mai asteapta pana in sapt 6-7...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 8+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cristina97 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Intr-adevar trebuie facuta programarea de pe acum la eco pt s-ar putea sa nu mai gasesti Sapt 12-13 e perfect, ii vezi si sexul, iar eco o folosesti apoi pt triplutest. Poti face eco la CMU, Dinu de ex e f buna, dar si ceilalti ecografisti. Vezi doar ca-ti trebuie recomandare de la un doctor de-al lor, asa ca grabeste-te sa ti-o faci, Radoi e un dr f bun (desi contestat), dar s-ar putea sa prinzi programare destul de tarziu e f aglomerat, si sa ratezi testele. Herescu e ok, dar e in conced de maternitate si nu ia paciente noi. Mai cauta Vezi ca e pr sit CMU lista cu ginecologii si sapa pe net ce se spune despre ei si-n care prinzi incredere fa-ti programare, dar da-i viteza! Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
shery, saru'mana de raspuns, acuma sun pentru programare la eco
la radoi am facut o programare pe 8.12 (va fi saptamana 8 la inceput)
cristina 5+
beluistef spune:
Si eu m-am bucurat astazi ca ieri, alaltaieri si dimineata am doar o singura data, insa cand m-am bucurat mai tare a venit si a doua tura de pe ziua de azi.
Felicitari pentru starea de bine Adriana, lasa ca trece si la mine.
Cristina cum te simti ? Eu nu am facut la nici una din sarcinile anterioare dublu test si nici triplu, pentru ca nu mi s-a recomandat.
P.S
Fetelor care nu ati maiintrat de mult cum mai sunteti ???? Mya, Alina,Tanti, Giorgia,Flori, Lala,Stefania, Izvoria.... si celelalte va facem o strigare unde sunteti ????? Daca auziti dati un semn ..hello....
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
bb_yasmi spune:
HEELLOOO
va multumesc frumos pt incurajari!! mi-ar fi placut sa prind odiseea asta, ca aici sunt multe fete dragi... dar nu-i nimic...eu voi deschide odiseea cu ancad...nu asa ancule???
lia, la eco, la 4-5 sapt , s a vazut exact un punctulet mic negru de care dr nu era sigur ca e bebe sau nu...doar testele de sarcina o aratau.....
ramo, cum esti??? cate zile mai ai pana tre sa vina uratzii???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Daca nu raman acum ma bag la odisee noua
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
cristina97 spune:
citat din mesajul lui beluistef Si eu m-am bucurat astazi ca ieri, alaltaieri si dimineata am doar o singura data, insa cand m-am bucurat mai tare a venit si a doua tura de pe ziua de azi. Felicitari pentru starea de bine Adriana, lasa ca trece si la mine. Cristina cum te simti ? Eu nu am facut la nici una din sarcinile anterioare dublu test si nici triplu, pentru ca nu mi s-a recomandat. P.S Fetelor care nu ati maiintrat de mult cum mai sunteti ???? Mya, Alina,Tanti, Giorgia,Flori, Lala,Stefania, Izvoria.... si celelalte va facem o strigare unde sunteti ????? Daca auziti dati un semn ..hello.... ******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
draga elena,
eu vreau sa fac aceste teste pentru ca ma apropii de 32 de ani, va fi primul bebe si am mai avut o sarcina oprita in evolutie fara sa stiu exact motivul...nu as sta linistita daca nu le-as face si stii ca stresul ii dauneaza lui bebe
si nu in ultimul rand sunt incluse in abonamentul de la CMU asa ca daca tot nu le platesc...
astazi mi-au revenit greturile mele si e ok, ieri si alaltaieri m-am simtit cam bine si am inceput sa ma ingrijorez ca daca dispar simptomele cu totul nici bebe nu e bine, simteam ca nu mai creste.....
cristina 5+
mya85 spune:
Eu sunt aici, va citesc in fiecare zi dar nu prea am multe noutati de scris. Singura noutate ar fi ca de la inceputul saptamanii am inceput si eu sa simt cum e sa ai greturi. Intr-o dimineata m-a trezit la ora 7 din somn o greata f puternica, m-am dus la baie dar nu am avut ce sa vomit deoarece cu o seara inainte nu mancasem nimic. In rest... nu exista noapte sa nu ma trezesc de vreo 2 ori sa merg la baie si uneori cand ma trezesc si dau de mirosul din casa mi se face iar putin greata si nu mai pot adormi... Acum ma simt bine, dupa ce am baut un ceai cu lamaie si ma bucur ca la lucru n-am avut pana acum niciodata nimic. Ca prin minune in momentul in care ies din casa toate greturile dispar dar revin atunci cand intru din nou in casa. Vi se intampla si voua la fel???
La eco inca tot nu am apucat sa merg dar sper sa se intample si asta saptamana viitoare. Stiti cumva daca analizele ce trebuie facute sunt mai ieftine cu trimitere de la medicul de familie? Am inteles ca sunt f scumpe....
7+
cristina97 spune:
dragi viitoare mamici,
am deschis un subiect nou despre tiroidita in sarcina (il gasiti tot la odiseea sarcinii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145502 ).
daca va confruntati cu asa ceva, va astept acolo.
la toata lumea
cristina 5+