Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna fetelor

elena, eu am rezolvat problema cu turele la baie noaptea. Nu mai beau lichide dupa ora 9, doar daca e absolut necesar. Durerile de stomac le am si eu, dar vezi sa nu fie de la aciditate. Eu am luat aseara un rennie si a fost prima noapte in care nu m-a cocosat durerea de stomac.

oana, felicitari pentru cei 13mm.

Mie mi se pare ca timpul trece ingrozitor de greu. Si de unde imi doream foarte tare bebele asta, acum nu mai sunt atat de sigura ca sunt pregatita pentru venirea lui. Cred ca m-am tzacanit complet.

7+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

buna fetelor
oana, felicitari pentru cei 13mm.

Mie mi se pare ca timpul trece ingrozitor de greu. Si de unde imi doream foarte tare bebele asta, acum nu mai sunt atat de sigura ca sunt pregatita pentru venirea lui. Cred ca m-am tzacanit complet.

7+
Vine bebe!

eu am mai zis pe aici ca am momente in care ma gandesc ca poate era mai bine sa vina bb la anul...ba ca poate nu suntem pregatiti...ba ca nu stiu daca vom fi in stare sa ne descurcam cu noile responsabilitati

cred ca e normal la prima sarcina...si pana la urma nimeni nu se naste invatat, asa ca ne vom descurca noi cumva!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 7+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Adriana nu sunt sigura ca ar fi de la aciditate, pentru ca imi este foame si daca mananc atunci ma lasa si peste 1-2 ore iar mi se face foame...

Cred ca samburelul o sa fie un papacios daca de la varsta asta mananca atat.

Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ancuto, tinem pumnii.. ce descriere plastica mi-ai facut tu acolo... doamne da sa iasa acum...

cat despre foame, de cateva nopti nu-mi mai cere stomacu de papa...adica nu ma mai racaie...dar ziua mananc putin si des...putin ca nu pot prea mult, dar mi se face foame rapid...sper sa nu iau prea multe kile tocmai acum... deocamdata e ok...nici o crestere semnificativa...

fetelor care sunteti nesigure in ceea ce priveste venirea pe lume a bebelului, eu zic ca hormonii va jaoca feste... o sa vedeti ca a fost cel mai bun moment abia cand il veti tine in brate...

oana, felicitari pt bebita..

elena, daca ar fi la fel de mancacios cum suntem noi acuma, n-ar fi rau... ca acum am un mofturos grupa mare, macar al doilra sa-mi manance urechile, sa vad si eu cum e sa ai copil mancacios...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 8+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Negativ...Z23...dar nici urma de urati...si o foame...Totusi sper.Nici scurgerile maronii n-au aparut.Ca de 3 ani,inainte de ciclu cu o saptamana e lege sa am scurgeri maronii...si nimic...
Va anunt eu.

Peta parca tu intrebai daca e posibil sa pateasca ceva bebelu dac aai ramas insarcinata imediat dupa avort.El nu poate pati nimic,dar uterul poate sa nu fie inca pregatit pt o noua sarcina.Dar stai linistita,totul va fi ok.Si Raluca a ramas graviduta imediat dupa avort si acum o are pe Dienuta sanatoasa.

Sheri tu cum ai ramas acum graviduta,tot prin FIV???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Fetelor, bine v-am regasit
M-am tot sucit si invartit astazi si vreau sa va intreb daca voi v-ati facut deja programare pentru dublu test, in special pentru ecografia care s-ar face atunci (am inteles ca e un test de sange + eco).
Eu inca n-am apucat sa fac nici macar prima eco, sa vad ca bebe e bine, nu m-am hotarat 100% nici la ce medic sa merg dar asta e...ma stresez pentru alte chestii.
Am gasit pe net ca trebuie facuta undeva in saptamanile 11-14 de sarcina. Acelea dintre voi care sunt deja mamici mai tin minte ceva? Ca sa ma linistesc si eu putin ca astazi am fost toata ziua stresata, parca trebuia sa ma duc ieri la analize si nu ma dusesem...sau ca atunci cand stii ca ai examen maine si tu n-ai invatat nimicuta.
Si daca puteti sa-mi rec si un medic ecografist sau ginecolog din BUC...
Si eu am abonament la CMU, am mers anul trecut la doctorita Herescu (acum am vazut pe site ca e doar la maternitatea regina maria) si anul acesta la mihaela ursea; amandoua mi s-au parut ok.
Mi s-a mai recomandat dr cristian radoi (CMU + municipal). De el stiti ceva?

pupici,

cristina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beje_dana

UM:09.10.09 DPN:16.07.2010, Dr. Dragu Roxana Spitalul Jud. Ilfov ( fost Titan)

Dana, bine ai venit
sa-ti fie bine si sa ai o sarcina usoara (ceea ce ne dorim si noua )

cristina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

fetele am fost azi la medic....am facut o transvaginala...bebee mic mic mic un punct...mi-a zis sa vin sapt viitoare sa vada daca e in uter ca e prea mic si nu-si da seama...oricum punctuletul e acolo l=am vazut si asta e tot ce conteaza.

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna gravidute dragi!!

eu am pierdut odiseea voastra...azi z2...:((

ramo,anca,kitzy doamne ajuta sa fie cu ochisori la voi!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu am o stare de rau si greata de zac in pat in seara asta. Nici chef de scris nu am....
beluistef si mie mi-e tot asa foame si am senzatia ca dupa ce mananc imi trece greata. Aiurea, imi trece doar cat mananc! Dupa parca....ma ia mai abitir. Inca nu... oricum cred ca urmeaza zilele astea ca prea mi-e rau....

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput