Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Yasmi sorry....
Nici eu n-o sa ma pot lauda cu nimic luna, dupa cum am spus mai devreme, n-am avut nici chef de nimic in zilele cand banuiam eu ca ar putea fi ovulatia, pentru ca cm-ul meu e tare alandala mai nou, il aveam la 21-24 zile, acuma vine si la 26 si la 28....
Peta am inteles ca tu ai avut un avort si-ai ramas gravi? De obicei cum spunea si Ramo, uterul are nevoie de refacere, dar uite, eu sunt un caz concret cu sarcina sanatoasa si copil sanantos in luna imediat urmatoare avortului. A, si fara progesteron, doar acid folic
Ramo tin pumnii, dupa cum descrii tu acolo, seamana a sarcina
Oana felicitari pt bb de 13 mm si la mai mare!!! ( nu cu kg )

si restul sa va treaca repede starile astea de rau.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

buna seara mamici! e pt prima data cind scriu pe acest forum, dar trebuie sa recunosc ca va citesc mesajele de o sapt. UM 19.10.2009 si DPN 26.07.2010. Vroiam sa va intreb daca va doare burta ca pe mine ma cam doare, chiar daca iau nospa (2/zi), scopantil(2/zi), utrogestan (2/zi/seara/oral). Luni am programare de dr. si nu mai am rabdare ca-s tare ingrijorata de ce ma doare burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Sa va dea D-zeu sanatate si sarcina usora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

noi am trecut de la extraz la agonie, inca nu e confirmat, dar bebele nostru cred ca s a oprit din evolutie....am facut azi eco si abia se vedea sacul gestational si ar fi trebuit sa se vada si embrionul sa i bata si inimioara, sa........
off, mai facem un eco saptamana viitoare, eu inca mai sper ca bebe sa-si revina si sa fie ok.
beta azi in z32 de ma transfer era de abia 925....nu mai inteleg nimic.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui beje_dana

UM:09.10.09 DPN:16.07.2010, Dr. Dragu Roxana Spitalul Jud. Ilfov ( fost Titan)

Scrie repede 10 mesaje ca sa apari in timp real, altfel putem pierde cate un mesaj, daca apare foarte tarziu.
Bine ai venit, sarcina usoara si LA TERMEN.

Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

buna seara mamici! e pt prima data cind scriu pe acest forum, dar trebuie sa recunosc ca va citesc mesajele de o sapt. UM 19.10.2009 si DPN 26.07.2010. Vroiam sa va intreb daca va doare burta ca pe mine ma cam doare, chiar daca iau nospa (2/zi), scopantil(2/zi), utrogestan (2/zi/seara/oral). Luni am programare de dr. si nu mai am rabdare ca-s tare ingrijorata de ce ma doare burta

Scrie repede 10 mesaje ca sa apari in timp real.

In privinta durerii de burta acestea sunt din cauza maririi uterului si sunt normale atata timp cat nu devin insuportabile si insotite de sangerari.

Bine ai venit printe noi, sarcina usoara si LA TERMEN.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata

noi am trecut de la extraz la agonie, inca nu e confirmat, dar bebele nostru cred ca s a oprit din evolutie....am facut azi eco si abia se vedea sacul gestational si ar fi trebuit sa se vada si embrionul sa i bata si inimioara, sa........
off, mai facem un eco saptamana viitoare, eu inca mai sper ca bebe sa-si revina si sa fie ok.
beta azi in z32 de ma transfer era de abia 925....nu mai inteleg nimic.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7

Eu nu mai inteleg ceva, ai facut FIV sau IA si trebuia sa ai si numai unul s-a dezvoltat ?
Scuza-ma dar nu imi mai aduc aminte.
Si nu fi suparata ca poate pana la urmatoarea eco va fi totul bine, ai credinta

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata burtici

o cafea? un ceai?

Bine a-ti venit Tina si beje_dana
Yasmi imi pare tare rau pentru tine...
Mirela ai incredere ca totul va fi bine, tin pumnii pentru urmatorul eco sa fie bine
Kitzy merci de urari si imi pare rau ca nu suntrem colege la odiseea asta, eu eram aproape sigura ca vom fi...

...in rest va scriu de acasa din pat conform indicatiilor medicului. Peste o ora merg la medicul de familie si cam atat cu efortul pe ziua de azi.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 8+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Sheri tu cum ai ramas acum graviduta,tot prin FIV???

Normal, al treilea plus o punctie oarba, toate intr-un an de zile! Ambitu cat casa pe mine! Au avut dreptate doctorii cand mi-au spus ca ma grabesc si sa astept doi ani de la nastere, uite ca asa a fost! Da' te pui cu zuza? Nu ca eu stiu mai bine!
Bafta multa tie si Ancutei, ce frumos ar fi sa reusiti si sa fim iar colegute!

Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata burtici

o cafea? un ceai?

Bine a-ti venit Tina si beje_dana
Yasmi imi pare tare rau pentru tine...
Mirela ai incredere ca totul va fi bine, tin pumnii pentru urmatorul eco sa fie bine
Kitzy merci de urari si imi pare rau ca nu suntrem colege la odiseea asta, eu eram aproape sigura ca vom fi...

...in rest va scriu de acasa din pat conform indicatiilor medicului. Peste o ora merg la medicul de familie si cam atat cu efortul pe ziua de azi.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 8+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Deci dam si suc natural de fructe si ceai pentru care doresc.

Asa te vreau draga ai grija de tine si de bebe si stai cumintica acolo acasica .

Cum creste samburelul

Mergi la inceput