Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Shtephy, stiu eu?! am facut o baie acum si nu ma mai doare... nici nu stiu ce sa mai zic, pe de o parte bebe e intors , dar nu e coborat si nu vreau sa stau pana la 42 sapt, pe de alta parte daca zici ca astea prevestesc ceva .... mi se cam inmoaie piciorele! offf sucita mai sunt... mai am ceva de terminat pentru serviciu, sa bag mare maine ca nu se stie ...

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am reusit si am stat pana la final. a fost super! bine, si faptul ca am gasit cu ce sa ma imbrac a fost super (in parc m-am dus cu niste pantaloni de cand eram si evident arat de parca i-am capatat). trebuie totusi sa marturisesc ca e vb de niste blugi putin elastici

ma duc sa culc piticutzul si in cazul in care reusesc, revin sa vad ce ati mai facut. si sa pun o intrebare ca mi-a aparut in seara asta cand am plecat de acasa, apropos de hranit copilul...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Andre sa stii ca si la mine bb in unele zile e foarte activ si in altele e lenes. Asa ca nu cred ca-i motiv de ingrijorare. Acum nu-mi mai da lovituri ci doar isi intinde cate un piciorus, manuta sau da din fundulet. Fetele au dreptate ca nu mai au mult spatiu acum de balaceala.

Shtephy vineri fac 40 de saptamani dar vad ca nu are nici o intentie deocamdata. La mine acasa s-au facut deja pronosticuri. Sotul a zis ca bb vine maine, iar mama a zis ca vine pe 5 sau 6 decembrie. Acum vom vedea, eu nu sunt inca pregatita moral, cred ca am sa intru in panica total. Pe de alta parte abia astept sa iasa ca sa vad ca-i sanatos ca asta ma steseaza f. mult.

Eu azi am sunat la spital ca trebuia sa prenotez vizite din 3 in 3 zile dupa ce am depasit termenul. Partea aiurea e ca aici nu nasti cu dr. care ti-a urmarit sarcina ci cu cine e de garda la momentul respectiv. Partea buna e ca sta sotul cu mine tot travaliul si nasterea. Acum cu Dumnezeu inainte.

Monis tu ma uimesti pe zi ce trece. Cum ai reusit tu sa mergi si la concert. Si BB Iulian?

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtephy,ai gasit poza cu verisorul? Oricum,cu o mamica dulce ca tine,normal ca Stefania creste afectuasa si iubareata!

Dymomo,ms de informatii. Si noua ne-a spus pediatra sa folosim si alte siropuri pt colici...si ne-a mai spus sa-i dam doar cand o apuca crizele. Danut ce mai face?

Miany,voi ce mai faceti?

Simonette,esti extraordinara: insarcinata,doi copii acasa si inca mai poti sa mergi la serviciu!!! Esti de admirat....si de invidiat,ca inca mai poti!

Monis,ieri,dupa ce am probat 2 perechi de blugi pe care nu i-am putut incheia, m-am imbracat cu o fusta,care e putin mai elastica....asta ca sa nu continui sa probez haine si sa intru in depresie!
La ce concert ai fost? Sper ca v-ati distrat si v-ati intors la Iuli cu bateriile incarcate!

Andre,ce se intampla,ne-o prezinti pe Chiara curand?

Camy,voi ce mai faceti? Mai povesteste-ne de Flavius!!! Daca degetelele sunt mai gustoase,stam si fara suzete,nu?

Simina,cum mai e Maya? Sper ca sunteti bine!

Ionela,hai si povesteste cum e sa fii mamica!

Betty,baieteii tai frumosi ce fac?

Laurairina,imi pare rau pt sanii tai,dar ma bucur ca are Amalia papita buna!

Dienutze,vazut pozici cu tati iubitor,mami mandra si fetita frumoasa!

Ancutzica,ce fac fetitele mele frumoase?

Lavinia,cum va mai descurcati cu Rares,s-a mai linistit?

RamonaC,ma bucur ca-l veti avea pe tati inca o luna cu voi. Multa sanatate lui Domi!

Mihamora,ce face mamica si baietelul dolofan? Super tari fazele cu Domi!

Ramonika,nu prea reusesc sa intru pe forum ca inainte,si vroiam sa-ti fiu alaturi la nastere...scuze,nu aflasem vestile.

Floricik,cand scoti fata la aer?

Crissa,bagi cartoful? Eu nu stiu ce sa fac....l-as baga,nu l-as baga...Oricum,al meu s-a micsorat mult,dar tot ma mai necajeste.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Roxyaly,te asteptam sa vii sa ne povestesti de Matei!!!

Lylyana,si tu la fel,mami,vino sa ne povestesti de grasunelul Alex....cum te descurci?

Andrutza,vazut pozici cu finetea ta de baietel,sa-ti traiasca!

S_alinutza,super pozica cu David,parca zice: `na,nu mai vreau sa vb cu voi!`

Kreliuto,ce faceti? Ce-ti face voinicul?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara! Ci faci fetili???

Stephy n-am scris azi ca am fost libera si mi-am lasat putzik mare pe calculator cat a vrut el...mai un joc mai un desen animat! Am vrut sa-i fac placerea! In rest am trantit si eu o ciorba si m-am uitat la tv! Zici ca Stefitza e libera

Lumi o sa vezi......astia mici iti dau puteri nebanuite

Monis ma bucur ca ai avut parte de o iesire si ca ti-a priit!

gagicile toate!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

AMR 12 ZILE
MONIS nu fi rea zi si mie la ce concert a fost...fie-ti mila de un suflet care era liber acum 9 luni...grazzie

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Romanitza daca a trecut durerea,probabil ca nu cea prevestitoare era.
Monis bravo ca ai avut copil intelegator si te-a lasat in oras.
Lumi am pus o pozica si cu verisorul .
Doris nu cred ca o sa intri in panica atunci cand va sosi clipa.Vei deveni foarte curajoasa.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

romanitzaeu zic ca pe vineri seara cel tarziu scoatem agitatele pentru tine,ce zici?
simonette...ma bucur ca ai intrat si la schimbul trei...si te-am prins...

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simonette ma bucur ca sunteti bine si ca mai ai liber din cand in cand de la servici.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput