Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

sa stii ca si mie mi se parea normal sa miste mai putin si trebuie sa recunosc ca aici m-a bagat in ceata medicul meu. M-a intrebat cum misca si i-am spus ca nu e constanta, are zile cand nu stiu daca o simt de 2 ori, altele in care imi rupe efectiv tot ce gaseste pe acolo, la care el a zis "asta nu-mi place". Si m-a speriat. Dupa care mi-a spus sa fiu foarte atenta, iar cand am intrebat cum e bine sa fie, de fapt, a zis "nici prea agitata, nici prea lenesa". Si na, stai sa gasesti calea de mijloc. Daca nu imi spunea nimic si misca mai putin, eram mai linistita.

38+ Chiara Ada

aha ,imi imaginez ...cred totusi ca nu prea ne putem da seama de calea asta de mijloc...

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

andre inca nu am incercat cartofii cruzi pt ca aproape mi-am revenit. ceaiul de galbenele face minuni. daca maine nu ma refac complet incerc si cartofii. e bine ca la bere isi face simtita prezenta bebica ta. si eu ma speriasem acum cateva zile dar era doar pututros bebe.

shtephy ai dreptate e mai dragut cu suzeta decat cu degetul in gurita. la asta nu m-am gandit

floricik multumim pt vesti , sper sa scape mai repede de icter micuta maya, sa mearga acasa cu mamai si tati.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Floricik pentru mesager. Daca mai vb cu Ramona (Rgagapie) transmite-i ca ne gandim la ea si ca ii multumim ca se gandeste si la noi. Si sa-i mai zici, te rog sa stea acolo la spital pana ii trece icterul la copil, daca o tin aia, ca nu e de joaca. Sa nu cumva sa se ceara acasa, ca e mai bine pt bebe acolo la lampa decat sa-l ia acasa unde nu are cu ce sa-l trateze.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Andrecluj, nici strumful meu nu misca cine stie cat, as spune mai degraba ca ma "impunge" cu capul sau piciorusele, insa nu mereu, iar burtica mea ia niste forme ciudate .... si eu ma gandesc cateodata oare e bine e rau ...adevarul e ca a mai crescut si nici loc nu mai are sa se zbuciume.
Cand sa ma bucur si eu ca am mai scapat de raceala cat de cat, acum au inceput sa ma supere niste dureri de spate si mijloc ca la menstruatie.

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Simonette ia vino-ncoace si zi de ce nu ai scris azi nik pe forum?!Ce mai faci?
si multumesc ca ai admirat-o pe papusa mea si sa stii (valabil si pentru RamoC) ca nu e data niciunui baiat.E doar prietenoasa cu toti si cam suntem inconjurate de baietei.

Ionela nici tu nu ai scris nimic azi,poate macar ne faci cu mana

Hmmmm...Ancutza ,Lyly ,Lumi ,Miany ,Dana ,Krelia,LauraB ,roxyaly,Mihamora,LauraG voi ce mai ziceti,dragi mamici?Astazi nu ati scris,unele sau nu ati mai facut-o de cateva zile,altele

Doris poimaine sunt 40 s .Nu are nici un gand micutul tau?

Mergi la inceput

Romanitza durerile de spate si de burta ca la ciclu prevestesc ceva.Bine ca a mai trecut raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

dragelor
multumesc mult ca m-ati linistit cu mierea .deja l-am pazit toata ziua de frica ca i-am facut rau copilului . si ca un facut toata ziua mi-a stat treaz, nu a vrut sa doarma .
eu creadeam ca bebi la 2 sapt mananca si dorm . de unde .se uita la mine cu ochisorii lui mici si ma analizeaza . abia la 21 l-am adormit dupa baie . deja imi curge sanul asa ca probabil se va trezi in curand .

vroiam sa va intreb daca faceti baita zilnic ? ca noi am facut cam la 2 zile . mi-e frica sa nu raceasca desi facem cald .
de 4 zile il dau la geam cate 10 min in fiecare zi . sper sa mai fie zile calde sa pot iesi cu el si in curte , ca pana acum mi-a fost teama ca e micut .

a...si mai vroiam sa va intreb daca ai vostrii vomita . al meu adoarme la san si nu mai scoate gazele desi fac de toate si cand il pun in patut vomita . deja ma doare capul cand il vad . mi-e mila de el .

pupiceiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

fetele dragi
Ralu wow ,bere fara alcool? Nu s-a balonat bebe de la acid?
Sau de fapt cred ca o tolereaza bine din burtica lui mami.
Nu te supi,da?

nu s-a balonat, dar cred ca ar tolera-o mai bine pe cea cu alcool, la cat a prestat mami in sarcina

cum sa ma supar

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Intru putin sa linistesc unele viitoare mamici, fetelor, nu va speriati daca misca mai rar, e normal la sarcina asa avansata pentru ca bb nu mai are atata spatiu la dispozitie

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

stam cumintei in patuc... desi tot ma mai ridic sa fac una alta.. stiti si voi cum e , insa nu fortzam, sa stea bebe la crescut inca un pic!

Stiam eu ca ma incurajati... de asta scriu la voi, ca sunteti cu experienta!

La noi, 35-36 sapt e cea mai avansata sarcina si e inca la locul ei.
Nasteri usoare in continuare!!!

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput