Despre dr. Roxana Donciu

Despre dr. Roxana Donciu | Autor: simonapopa23

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt noua pe acest forum si am o mare rugaminte la voi: cine a nascut sau urmeaza sa nasca sau cine merge la d-na dr. Roxana Donciu de la CF2 sau Total Medical Grup sa imi spuna si mie impresiile despre d-na doctor.
Eu am fost de mai multe ori la ea, e draguta, dar parca e cam nepasatoare. Voi ce stiti despre ea? isi da interesul sau...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria_743 spune:

draga mea!!!!! sper sa nu-ti raspund prea tarziu. FERESTE-TE CAT POTI DE ACEST "MEDIC"!!!! ti-a facut o impresie buna ca este dragutza, dar profesionalismul ei nu se vede nicaieri. pot sa-ti spun ca era sa mor.
daca vrei sa-ti povestesc da-mi de veste. oricum am sa postez intamplarea ca sa vadeti ce fel de medic este.
Am facut o hsg la Giulesti. daca l-as fi ascultat pe dl doctor Ion Ionut, care este un exceptional doctor (spun asta acum), era foarte bine. eu in schimb m-am incapatanat sa cred ca poate prin operatie mi se pot desfunda trompele. zis si facut. m-am internat la cf2 la doctorita DONCIU ROXANA. Ideea era laporoscopie, dar inainte de operatie cu 1 ora mi-a spus ca e mai bine sa faca taietura normala, ca asa se vede mai bine despre ce e vorba . am acceptat pt imi doream cu disperare un bebitz. si iata-ma venita de la operatie, cu o taietura urata. nu mai spun ca ma simteam foarte rau, ci ca nu intelegeam comportamentul ei. Ca medic ar fi trebuit sa imi acorde atentia cuvenita dupa operatie, daca totul e ok. nici vorba de asa ceva. dupa trei zile in care am vomat continuu si mi-a fost foarte,foarte rau, am incercat sa ma dau jos din pat. Cand am ajuns la baie eram "NEGRU-VIOLET" de la buric in jos. si uite-ma din nou pe masa de operatie pentru ca UITASE DOAMNA DOCTOR un pansament (am auzit conversatia in soapta dintre cei doi medici care m-au consultat inainte). Rusine sa-i fie!!!!
Toate asistentele au fost super dragute ca sa nu mai zic de medicul care m-a operat a doua oara la urgenta, si care desi nu eram pacienta dansului, a venit tot timpul sa ma intrebe cum ma simt. Tot timpul!!!!! Si anestezistul. Mai putin doctorita. Se consider#462; medic??????? Sa zica mersi ca nu am facut scandal.
Morala?! e lesne de inteles. Dar, decat o experienta neplacuta si traumatizanta, uneori .... riscanta..., care oricum costa, mai bine strangeti banii pt FIV.
P.S oricum operatia nu a avut nicio sansa iar eu astept sa fac FIV asa cum a zis de la inceput dl doctor ION IoNUT

Mergi la inceput