bebe se sufoca?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

nu, nu voi sta o luna... saptamana ce vine merg la controlul de o luna.
am vazut ca in general are legatura cu mancatul lacom, asa ca il opresc de la biberon de cat mai multe ori, scot aerul si nu am mai avut probleme... dar o sa intreb si doctorul pt linistea mea... de epilepsie chiar nu cred ca e cazul.

39 sapt Tudor

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Pai daca spui ca nu pare sa aiba probleme cand il alaptezi, de ce nu incerci sa-l alaptezi mai mult? Bebele nu are decat 3 sapatamani si sunt aproape sigura ca daca il pui cat mai mult la san, lactatia isi va reveni.
Incearca sa mananci bine, sa bei multe ceaiuri (anason + chimen), eventual ia Galactogil sau ceva asemanator si renunta la biberon.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

asta imi doresc cel mai tare... sa renunt la biberon... dar si ceai si galactogil iau si nu stiu... dupa san bebe tot mai baga 40-60 de ml de biberon...

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dechide cabinetul de sub chiuveta,scoate gunoiul si arunca-ti beberonul. e pacat,mare pacat daca ai lapte sa ii dai din bibe,si ce daca mai ppa 40 de ml din bibe,normal...si asta nu ca nu ai lapte suficient ci ca e mult mai usor. o sa se ionvete ca dupa alaptat sa bea din biberon si o sa suga din ce in ce mai putin. daca ii este mai bine nu renunta la alptat,iti va manca mai des,pana prinde putere,dar merita...crede-ma!!!
p.s. nu va jucati cu problemele respiratorii...MERGETI LA DOCTOR!!! LA URGENTA...!!!

numai bine va doresc!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeirina spune:

incearca tetinele de la avent de 0m+. Tetinele de 0 luni sunt de 2 feluri unele cu o picatura si altele cu 2 picaturi, dar amandoua au o singura gaura, numai ca la cele cu 2 picaturi curge mai repede, uita-te cu atentie la ele. Oricum la cele de la avent depune aproape acelasi efort ca si la san si poti sa-i dai in paralel, si incearca sa te mulgi ca sa sporesti lactatia ta si da-i lui bebe laptele muls (il poti tine la frigider si sa-l incalzesti la bain marie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

dechide cabinetul de sub chiuveta,scoate gunoiul si arunca-ti beberonul. e pacat,mare pacat daca ai lapte sa ii dai din bibe,si ce daca mai ppa 40 de ml din bibe,normal...si asta nu ca nu ai lapte suficient ci ca e mult mai usor. o sa se ionvete ca dupa alaptat sa bea din biberon si o sa suga din ce in ce mai putin. daca ii este mai bine nu renunta la alptat,iti va manca mai des,pana prinde putere,dar merita...crede-ma!!!
p.s. nu va jucati cu problemele respiratorii...MERGETI LA DOCTOR!!! LA URGENTA...!!!

numai bine va doresc!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Eu nu as sfatui nici o mamica sa mearga la urgenta daca ea nu simte ca e o problema cu adevarat grava.
In primul rand pentru ca spitalele, cabinetele medicale sunt pline de copii bolnavi si riscul de contaminare e foarte mare. Cu atat mai mult cu cat copilul are numai 3 saptamani.
Ti-as recomanda sa discuti cu doctorita, sa-i explici simptomatologia si eventual sa vina acasa sa-l vada atunci cand are o criza, daca e posibil.
Chiar si vaccinarile si controlul lunar ti le-as recomanda sa le faci tot la domiciliu. Macar pana mai creste puiutul si trece si perioada de gripe/viroze.
De ce spun asta :
Pana la 2 ani fetita mea a avut 2 raceli (bronsite) ambele s-au declansat dupa vizita la doctor;

Mie mi-a atras atentia o respiratie ciudata la ea, inainte de varsta de un an. Nu era dificultate in respiratie ci doar ceva ciudat. Deobicei se intampla dupa sucurile de fructe. Cei din jurul meu imi spuneau ca se prosteste si ca nu are nimic.
Am fost cu ea la medic, a asculatat-o la plamani si a zis ca e totul ok, ca mi se pare si copii au tot felul de manifestari. Eu si mama mea eram singurele pe care nu ne linistea "se prosteste".
Acum are 2 ani, are astm si ma gandesc daca acel "mi se pare" a fost real sau nu.
Din acest motiv as recomanda sa o vada un medic exact in timpul manifestarii, sa nu considere ca e doar o exagerare a ta.

Nu stiu daca refluxul a intretinut sau nu astmul, oricum stiu ca prima raceala avuta l-a declansat. Ideea e sa nu neglijezi refluxul si sa faci tot ce se poate pentru al evita.
Sanatate si sa ne impartasesti parerea medicului!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

am fost la medic si totul e ok... singura problema ca trebuie insistat mult mai mult pe scoaterea aerului dupa masa... in ultima vreme nu a mai varsat deloc. tot ce il supara acum sunt parturile care uneori il fac sa urle rau de tot... dar cred ca asa au toti bebelusii.

cu respiratia ciudata de care ziceai... al meu cand papa din biberon se aude un "horcait" ciudat, eu l-am pus pe seama mancatului lacom... dupa ce scoate aerul nu se mai aude... nu stiam ca refluxul asta poate fi asa daunator incat sa dea astm...

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput