Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*
Raspunsuri - Pagina 9
greiere spune:
Lumi_Richard, pentru Alexa sa creasca mare si sa scape de colici repede!
Moni_iulia am fost la G. A. pentru ortopedie si urologie, daca acolo este si cardiologia nu imi aduc aminte sa fie lift in consecinta cam greu de urcat cu caruciorul, altfel... ar fi ideal sa ai carucior in caz ca stai sa astepti. Va doresc sa scapati repede si cu bine si vii sa dai de stire cum au decurs lucrurile.
Loremunteanu si Andraiulia noi avem 6250 kg si 61 cm la 3 luni si o sapt. si dr. pediatru a zis ca a crescut cam repede ceea ce m-a cam mirat, va aud cat au dovleceii si asta ma face sa ma intreb ce-i cu dr. asta . Ne-a prescris niste granule naturiste si vitamina C picaturi. Mai este cineva care foloseste asa ceva?
Pup dovleceii!
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
mary_07 spune:
Andra,am dat si eu atacul la poze ce movulina/rozosina e printesa ta e o scumpaaa si e in ton cu mami
Delia,vin si eu cu tine sa nimicim piticii
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
monica_dicut spune:
Hai totusi sa nu ma dati disparuta desi vad ca in afara de mary nu mi-a simtit nimni lipsa
Eu sunt disperata, fii-miu est in niste crize isterice de personalitate sau de durere inca nu mi-am dat seama. Nu apuc nici sa mananc, nici sa ma spal, absolut nimic. Motiv pentru care am dat-o iar in depresie urata. Ca sa-mi treaca cica m-a trimis injineru la shopping azi .
Ce sa va spun mai fetelor, daca voi aveti pitici apai eu am o armata intreaga si e chiar putin spus. Se inroseste-invineteste tot la fata, se sufoca, da din maini si din picioare, se face tare ca lemnu si nu pot sa-l calmez cu absolut nimic, plange mult si suspina mult dupa ce se potoleste.Singurul remediu care inca este eficient la noi este minunatul aspirator. Sa dea Dumnezeu sanatate celui care l-a inventat . PLange el, plang si eu, stam singuri 12 ore pe zi cel putin si mai am putin si simt ca o iau spre balaceanca... auzi la ele, somn toata noaptea... ce-o fi aia?? Dragos se culca intre 10 si 1 noaptea, se trezeste intre 2-5, apoi cred ca din ora in ora sa mai tina el nitel sfarcu in gurita ca se gandeste ca ii e lui mai bine asa si cu ocazia asta isi terorizeaza si mama..
NU va mai spun cu tinutul capului, stat pe coate nici nu poate fi vorba. Exagerez putin pt ca isi tine capul bine cand il tin in brate sau culcat pe spate il iau de maini sa-l ridic in fund si il tine si pe domnu' cap. NU rade in hohote dar ne zambeste. Gangureli mai putine si mai multe chiote si sunete ascutite de parca ne-ar certa...tine pumnii inclestati,in special dejtu aratator, tresare mult si se sperie usor.
In schimb avem 7 kile si vreo 67 de cm de sunt absolut disperata cu hainele. Am body-uri pe care scrie 6-9 luni (adica 67-69 de cm) care ii sunt fixe, abia le inchid . NU va spun ca pe cele de 3 luni le-am purtat cam o saptamana si nu le-am incercat pe toate . Nu va mai spun ca aveam o gramada. De 3 luni am cumparat cele mai multe haine...
Imi pare sincer rau pt toate fetele care au probleme. Stiu ce inseamna copil urlator, stiu ce inseamna sa n-ai timp sa bei o gura de apa. SPeram sa scapam de plansete la 3 luni dar se pare ca la noi dimpotriva s-au intensificat... pe 7 decembrie ma duc cu el la eco transfontanelara... sper sa mai scap de piticii lu alba ca zapada...
Numai bine la toate si copilasi nepplangaciosi
Noapte buna
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
andraiulia spune:
Multumim mult, fetele mele dragi!! Fiecare cu ritmul si talentele lui... Ea a ridicat capsorul de pe umarul meu din prima zi de viata, daca puteti crede. Mama a ramas masca atunci cand a facut si la ea la fel a doua zi. Si e un copilas asa de razaret...mai mult rade decat plange. Mai ales pe masura ce creste.
Monica, imi pare tare rau ca va chinuie un picutz strumfi, dar tare mandri tre' sa fiti la 7 kile de bebeloi. Cred ca e cel mai mare din odisee.
Poopus si noapte buna!!!
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Mai, mi se pare mie sau nici Luto si nici Nela n-au intrat azi? gata placinta |
Simona, . N-am intrat ieri ca iar am avut program de colindat, am fost sa imi fac HK ID card, in formatie completa.
Am plecat pe la 11 si ceva si ne-am intors la 5 dupa masa. Mare plimbareti suntem de cand cu soarele asta. Am prins aripi ca doarme Ana foarte bine in marsupiu. Si aglomeratia vad ca nu o derajeaza deloc. HK este unul dintre cele mai aglomerate orase din lume, am fost ieri in Monkok (celebru centru comercial cu produse electronice, cosmetice si multe altele), unde nu exagerez, e om langa om, si s-a comportat Ana foarte bine. I-am dat sa manance intr-o cabina de proba pentru barbati la esprit, ca nu ne mai puteam intelege cu ea. Dupa care mi-a zambit tot timpul cat am stat in magazin, nici n-am apucat sa ma uit la haine, eram cu ochii numai la ea. I-a cumparat sotul o jachetica roz, ata de frumoasa, poate ii fac pozici sa vedeti.
La intoarcere a cam marait in metrou, cred ca era deja obosita.
Asa, doar ce am terminat de citit articolul despre Sofia Bucovineanca. Foarte frumos, am ramas impresionata (ca si de ideea in sine, de cand am vazut pozele, cu portul national). A crescut inima in mine ca esti de la noi de la scutece. Si familia ta este tare deosebita. Pai mai mult ca sigur Soimita o sa ne incante auzul si privirea cat de curant, de abia astept. Felicitari pentru cresterea in greutate, pai a luat extraordinar de bine pentru varsta ei.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Luto dear, buna diminata! Te astept la o cafeluta si o sueta.
Cafelute ("frapucine si capucine" ) pentru toata lumea, din partea casei. Decaf sau cu multa cofeina, cu sau fara frisca multa, dupa gusturile fiecareia.
Santorini, m-ai intrebat de tactica de adormire a Anei cu perna: o pun pe perna cu picioarele in deschizatura potcoavei si imi ridic picioarele mele pe un scaunel in fata canapelei. Invart la ea (dau din picioare) pana adoarme. Ceva gen cum isi adormaeu femeile de la tara pruncii pe picioare, inainte vreme. Nu stiu daca stiti, si-i puneai pe picioare si invarteau, tot asa, pana adormeau saracutii, ametiti de cap. Cand eram copila ma uitam uimita cum pot micutii sa doarma in atata zbiceala. Uite ca se poate! Ma mai fascinau si postavile in care puneau nou nascutii (eu am crescut la bunici, la tara, la sat in Oltenia), aceleasi postavi in care coceau painea si cozonacii. Foarte frumos. God, I'm old daca pe vremea copilariei mele inca isi adormeau mamicile bebeii in postavi.
Am vazut si poze. Selen, reusita poza pentru concursul pampers, pacat ca nu pot vota. Bine ca n-a fost ceva grav cu Ebru cu vomitatul.
Mi-a placut si pozia bebelului Ioanei si abia o astept si pe cea a bebelinei Andruskai. Bebelusi numai unul si unul avem!
Maria, v-am admirat puiutul la botez, sa stii ca a crescut micul foc. E ditamai valvataia acum! Tu ai fost o frumoasa (eu retinusem rochia pe gri, dar nuanta aceea de albastru a fost mult mai reusita). De abia astept poze mai multe cu tine.
Pozele Ceciliei nu le-am vazut, dar ma bag imediat, pun pariu ca e o scumpete fetita!
Pozele Katerynei sunt tare frumoase, de asemenea, nu cred ca mai vazusem poze cu ei pana acum. Mi-a placut mult cea cu fetita si sotul, in care este facuta avion cea mica...frumosi foc.
Inca ma uit la pozele tale, Alex. Fetita ta are niste falcute sa le mananci si alta nu. A luat bine in greutate, Ana a avut 1400gr luate la doua luni si este un copil perfect sanatos.
Elle, imi pare rau sa aud ca inca nu s-a reglat Anna cu somnul, sper sa o faca cat mai curand, sa o lase pe mamica sa mai coaca niste prajituri si sa ne incante si pe noi cu retete si poze.
Kinga, cred ca ti-am raspus indirect, ca tu intrebai de program de alaptat. La noi e simplu: seara la 7, apoi la 2 si apoi la 6. Vad ca isi lungeste a doua repriza de somn intre mesele de noapte. Incerc sa decalez ora de somn la 8 pentru moment, dar ieri nu mi-a iesit, am asteptat prea mult cu baita si a adormit iar de la 7 la 2am. Eu nu o trezesc pentru baita, asa ca am una bucata sconcs langa mine. In rstul zilei, mananca cum vrea, de la o ora jumate in sus, chiar nu avem nici un programel.
Monica, imi pare rau ca Dragos e mai agitat. Dar uite ce copil mare si frumos ai tu acolo! 7 kile?! WOW. SuperBuce parca ce e mai mare.
Liliana, cum e cu taietura, ai fost la doctor?
Cristina_ana, eu pentru intarirea radacinii parului stiu uleiul de ricin, aplicat extern pe par. Sper sa ajute.
Ralucapaun, super ca iti doarme unguroaica toata noaptea deja. O astept si pe Ana la cotitura.
Raluk, ma bucur de fiecare data sa vad post de la tine, sper din tot sufletul sa fie Alex de gasca si sa se dea pe brazda, sa incepeti si voi sa va bucurati de el.
Multumim tuturor pentru aprecierile la adresa pozicilor!
Iar m-am lungit...
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
monica_dicut spune:
Buna dimineata... la cine o fi buna . Zgatia mea s-a culcat la 11 si s-a trezit la 3 jumate. L-am luat langa mine in pat si m-a innebunit de nervi. Cred ca s-a trezit din ora in ora, ba tzitzi, ba partz, ba picioare in burta, ba una ba alta. Asa ca u am dormit de la 1 pana la 3 jumate. La 7 n-a mia fost chip sa stau in pat. L-am schimbat de scutec si a inceput sa urle. L-a calmat ta-su care acum a plecat la munca si piciul a adormit. Sunt curioasa cat juma de ora o sa doarma ..
Nela, sa sti ca pe mine nu ma incanta deloc cele 7 kile ale zgatiei. Unu la mana pt ca nu vreau sa devina obez si apoi ca preferam sa fie mai slabut dar mai cuminte si mai dezvoltat in altele. As prefera sa ne zambeasca, sa-si tina capul, sa stea pe coate, sa se intoarca, sa-si intoarca capul de pe o parte pe alta, pe cand lui ii cade capul si imi da niste capete in gura de o sa-mi apara vanatai sa zica lumea ca m-a batut injineru'. CE face si ma distreaza este ca se uita in oglinda si intinde mana spre ea si incepe sa rada, adica sa isi zambeasca in oglinda.
NU va mai spun ca am impresia ca totul s-a schimbat dupa ce am facut vaccinul. Pana la vaccin nu imi facea crizele astea de isterie. Plangea destul de mult dar puteam sa il calmez. Acum nimic...
Ma duc sa incerc sa pap si eu ceva pana incepe din nou distractia.
O zi buna
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
andraiulia spune:
Buna dimi, fetelor!!
Stiu ca nu se intampla des sa fiu treaza la aceasta ora, dar plecam la munte, asa ca ma pregatesc. Nu prea-mi vine sa trezesc tzusca, dar o sa adoarma ea la loc in masina, ca in mod normal dormim pana tarziu. E prima plecare, sper sa fie totul oki. Oricum ne intoarcem tot azi, ne ducem sa ne ocupam (eu cu mum) de draperiile din casa de acolo. Masuratori, de-astea. De fapt, mum cu doamna care se va ocupa de ele. Eu vreau doar sa plimb strumfita la aer curat. Va pup si va doresc fiecareia ce are nevoie: un somn bun, o zi linistita, din acestea.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
Dana15 spune:
Buna dimineata!
Monica uff..un pupic si o imbratisare calda! chiar daca nu au intrebat, sunt convinsa ca multe mamici cu bebici s-au gandit la voi..numai ca, probabil, de acum ni se pare normal sa existe fete dragi care nu mai pot fi atat de active pe forum datorita puilor;
imi pare rau ca esti tristuta..probabil si tare obosita! cred ca ti-ar prinde o tura de shopping..nu stiu ce sa-ti zic despre achizitiile lui Dragos..cel mai probabil este in grafic si tu esti cea stresata; dar te inteleg! am si eu ceata mea de pitici, care in momentul cand am citit postul Katterynei povestind despre mica lor luptatoare, i-am trimis la plimbare si am ferecat usa dupa ei;
despre ce vaccin vorbesti? cel de la 2 luni? infanrix-ul?
Nela neata! iau si eu un "frapucine"
Chiar, oare iar nu mai merge netul la Luci?
Delia imi pare rau ca a facut febra Soimita..bine ca a trecut!
Lumi si Alexa bine ati venit!
Andra plimbare placuta! sa se bucure micuta de aer curat!
Alex este superba fetita voastra..si mi se pare grasunica! ce-mi plac pozele cu cutulaii (intr-una parca sunt 2, nu?)..si poza cu cokerul care intinde boticul drag spre ea!
si vad ca-i place in leganus la mandra..mie imi place in schimb, salteaua de activitati...Fisher Price?
aa..si inca ceva..am observat la fetita ta si cea a Andrei..ce fel de cercelusi au printesele? cu surub?
Melania ce-mi place poza cu Alex mergand pe langa caruciorul cu Razvi! sunt minunati baietii tai!
trimit..se trezeste copila
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
se pare ca numa' a visat ceva ...sper ca frumos!
un pupic si pentru burtica noastra draga! Ce mai face Chiara?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi