Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

lucisi eu o am pe milka la cursor. . cat despre control...din cate am inteles el se ocupa si de asta. astia oricum sunt niste incompetenti si ma voi duce la celalalt dispensar unde sunt health visitors sa vad cat a luat in greutate si poate ma fac si cu o masuratoare. si atunci voi intreba daca nu primesc si un examen mai amanuntit. intre timp am fost la spital, iar a incercat sa-i ia din mana, dar pentru ca e asa fortos, s-a zbatut si nu a reusit sa-i bage acul in vena, desi a incercat cu 2 ace. asa ca am revenit la calcai si pt ca la un moment dat a inceput sa se enerveze ca-si vrea piciorul inapoi, a inceput sa sangereze din ce in ce mai tare. s-a adunat repede 1ml de sange. sa speram ca nu s-a coagulat si ca vor fi in stare sa-i faca proba. maine dupa amiaza ar trebui sa fie gata. de data asta a fost si Sergiu si a inteles stresul meu de datile trecute. daca aia mai persevera cu mana, cred ca ii zicea vreo doua.

in schimb, am mers cu autobuzul, o gramada de copii raciti. o fatuca tusea urat de tot si nu era prea departe de Aidan. sper sa fie ok. Doamne ajuta.

vad ca vorbiti de Sarbatori...ce frumos e cu un pic de zapada. (emoticon care viseaza). anul asta stam aici. anii trecuti am fost acasa si tare frumos a fost.

azi am trimis si eu certificatul la apostilat. sper sa vina sp viitoare sa-l traduc si sa ma apuc de facut certificat si pasaport. sa putem si noi merge acasa daca se mai iveste vreo oferta la blue air pana in bacau.

am vazut poze cu copilasi dulci de Loredana. Eric seamana cu tati si ce dulci sunt ei cum dorm fiecare in patutul lor.

Andreabia astept sa ne spui cum e cu Chiara in brate si ce te mai dor sfarcurile. pe zi ce trece ma topesc mai tare dupa fiu-meu si ma intreb cum e sa ai doi copii. sunt sentimente diferite? te poti imaprti afectiv? cum nu neglijezi pe cel mare? teoretic stiu cum, dar practic...e usor, e greu?

Alex ti-am admirat si eu bucalata de fetita. Madalina m tot tin sa-ti spun...ce mare si expresiv s-a facut Irinel. iar pe tine noua culoare te prinde minunat.

adimercedes dmir curajul de a te gandi la bb3. cum reusesti tu sa impaci si copii, si comenzi online si munca, nu inteleg. presupun ca avand ajutor de la parinti e important sau necesar. eu de vreo 3 nopti, am insomnii dupa masa lui Aidan de la 4 dimineata. de exemplu azi noapte ma intrebam cum ajung eu la concertul Depeche Mode pe 22 februarie? trebuia sa fie in mai, dar s-a amanat si acum imi faceam tot felul de scheme cum sa fac sa fie copilul within reach. ma si vedeam rugand o prietena sa mi-l plimbe prin O2 pe la restaurante ca in caz de urgenta sa fug repede sa bag pieptul la inaintare. zau ca nu stiu si tare as vrea sa-i vad ca asta a fost cadoul meu pentru noi de Craciunul trecut.

Iuliko si eu pastrez de obicei traditiile - de Craciun sarmale si cozonaci si de Paste oua rosii, pasca si daca mai e loc, cozonaci. sa vedem daca anul asta mai reusesc.

in alta ordine de idei trebuie sa ma apuc sa cautam o casa in care sa ne mutam. astept decizia astora de la consiliu cu ajutor financiar si apoi sper ca pana la jumatea lui ianuarie sa fim mutati in ceva ma incapator, ca nu mai am unde sa pun lucrurile. suntem inghesuiti rau.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna seara si de la noi

O veste buna pe ziua de azi :piticii au fost impuscatiVa multumesc pt "gloante"
Problema mea ,pt ca la mine e buba,e ca obisnuita fiind cu un Alex care a fost foarte precoce la toate cele,astept si din partea lui Razvi aceleasi lucruri.
Sunt constienta ca fiecare copil se dezvolta in ritmul lui dar nah,piticii eu reusit sa se cuibareasca

Iulika ,de data asta vin eu cu la tine...sa nu te mai aud cu asemenea prostii.Pe mine una nu m-au influentat deloc nici povestile tale ,nici ale celorlalte mamici cu privire la evolutia bebeilor...eu l-am comparat stricit cu ce facea Alex.
Ar fi culmea acum sa avem resentimente sau sa ne ofticam cand auzim de alti bebei care fac ceva ce ai nostri nu fac inca

Multumesc din suflet pt aprecierile la adresa baietasilor mei

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am spicuit asa printre pagini,sa vad ce-mi mai aduc aminte...
Monica,ma bucur sa te citescPupam pe Dragoshelu' si il rugam sa fie mai linistit,sa o mai lase pe mami sa respire putin

Luci,pupam si piciorusul lui David sa nu faca buba de la vaccin

Cu intarziere ,pt Bia,la multi ani fericiti in continuare,sa fiti fericiti

Suede,bafta pe maine,sa vii cu vesti bune

Maria,pupam si calcaiutul lui Aidan,sa nu-l mai doara pt ce i-au facut proastele alea

Ptii,ce pupaciosi am fost in seara asta

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna dimineata! Ciocolata la toata lumea (de azinoapte astept sa plece tati ca sa pot manca )!

Selen, dr. s-a exprimat ca a crescut repede pentru un prematur. Vit. C a recomandat-o pentru cresterea imunitatii impreuna cu oscilo, eu nu stiu cata incredere sa am in ea dar mi-e tare teama pentru bebe Victor ca fimea aduce toti virusii de la gradi unul dupa altul si nu mai vreau sa scot mucisori, mi-e mila de el cand il aud fornaind.

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineataaa soare !!!
Ce fac fetele mele ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ma apuc sa fac un capitol nou, chiar daca la mine dureaza un pic mai mult....sa aveti rabdare cu mine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Cu bebelacii intr-o mana si cu "capucinele si ciocolatele" in cealalata va poftesc la sporovait in CAPIT. 14

luto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Profit iar ca matza doarme si-mi beau cafelutza in liniste! Ce ma bucur ca vine week-end-ul, facem si noi plimbari mai mari, nu numai in cartier.

Revin cu intrebarea ref scutece lavabile. Foloseste cineva?

Pupici!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput