Subiecte disparute

Subiecte disparute | Autor: andacos

Link direct la acest mesaj

Iaca iar am probleme!

Nu vad toate subiectele!

De exemplu(pentru ca din pacate astea sunt subiectele care imi dau seama ca nu le vad desi altzii o pot face)subiectele de la ZZ inchise"Cine este seful?"si subiectul lui Ilse,eu nu le vad!

La "Clinica virtuala"a fost un subiect (acum nu stiu daca e coincidentza sau nu)la care am scris si care la fel nu il vad!(cred ca s-a inchis la cererea autoarei)

Concluzia,nu vad subiectele inchise!(initzial am crezut ca au fost sterse fara urme...dar se pare ca nu e asa)

Precizeze ca folosesc Mozilla,desi chiar nu vad ce importantza ar avea!

de asemenei la mesaje private iar e o problema!Desi citesc mesajul,in continuare sunt instiintzata ca am un mesaj nou!Abia dupa 2-3 accesari ale mesagerieie private imi dispare anuntzul din stinga ecranului!

Multzumesc anticipat!

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In ceea ce priveste "Nu vad unele subiecte" imi este greu sa gasesc o explicatie. Efectiv cred ca nu le cauti cum trebuie. Noi nu facem restrictii cu privire la ce se vede si ce nu cu exceptia subiectelor folosite intern de echipa de moderare. Deci inca o data nu inteleg cum poti sa ai aceasta problema. Mai are cineva asa ceva?

In ceea ce priveste anuntul ca ai mesaje private este adevarat ca de scurt timp "improspatam" acesasta informatie la intervale de 3 minute in loc sa o facem "real-time". Motivul: incercam prin aceasta masura sa imbunatatim din performanta forumului.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hai ca incerc eu sa dau o explicatie. Daca intri de exemplu la subforumulul 'Zona zoster' ai in dreapta sus, deasupra listei de subiecte, un dropdown, o lista in care scrie ceva de genul "Subiectele din ultimele 2 zile".Daca e selectat acolo asa ceva, iti aduce doar subiectele in care s-a scris ceva in intervalul selectat acolo. Daca te duci acolo si alegi "ultimele 14 zile" sau "toate subiectele", atunci o sa-ti apara si subiectele pe care nu le vezi acum.
Asta daca ce banui eu ca e este de fapt problema.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Hai ca incerc eu sa dau o explicatie. Daca intri de exemplu la subforumulul 'Zona zoster' ai in dreapta sus, deasupra listei de subiecte, un dropdown, o lista in care scrie ceva de genul "Subiectele din ultimele 2 zile".Daca e selectat acolo asa ceva, iti aduce doar subiectele in care s-a scris ceva in intervalul selectat acolo. Daca te duci acolo si alegi "ultimele 14 zile" sau "toate subiectele", atunci o sa-ti apara si subiectele pe care nu le vezi acum.
Asta daca ce banui eu ca e este de fapt problema.

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Laura,ai avut dreptate!Multzumesc ca m-ai luminat!

oricum e o chestie noua si treaba asta ca pina acum nu trebuia selectat nimic pentru a vedea ce s-a scris in ultimele zile!

Inseamna ca trebuie intrat la toatae subforumurile si activat"Toate subiectele"ca altfel nu s epot vedea!

Multzumesc inca odata,problema rezolvata!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Odata setarea facuta, ramane asa, se salveaza.

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput