Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

oliskha - davitutul cel cu funduletul sus Stiu ca spuneai tu acum ceva timp ca va trece muuult pana va face asta si iaca... s-a-ntamplat. Vezi ce voinic "mare" ai?
Acum ca i-ai dat si brocoli astept sa ne spui ca urca singur scarile

cat despre noi....micsunica mea e pliiiina de bube. Si cica se zice ca noi adultii facem formele mai urate. Pot sa spun ca are de 2 ori mai multe bube ca mine(avea ieri ca astazi inca nu stiu, astept sa vina seara sa ajung acasa sa o inventariez). Singurul lucru bun este ca nu face febra - ce-i drept i-am si tot dat homeopate pt asta si cred ca au functionat. Insa suntem tot muciosite si haraite si tusite - desi stiu ca sunt asociate varicelei , nu stiu cand vor trece si la ea.
Bine-nteles ca de la secretiile din gat imi vomita asa ca ... cu astea ne "laudam" noi.
De bine ce am inceput serviciul, ieri am stat iarasi acasa pt ca era prea agitata si a trebuit sa o tot pazesc sa nu se scarpine pacar pe fata - gat - urechi.
I-asa haioasa (ma rog, e rasu-plansu) cand incearca sa se scarpine la fundulet prin hainute si pampers (ca bine-nteles ca are si pe acolo niste bubite din cele mari)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Olishka la noi nu a avut succes brocoli- nu numai ca nu a facut tumbe dar m-i l-a scuipat tot in fata
si eu am intzeles aluzia-adica nu ii mai fac o perioada

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetelor sunt disperata; dupa ce ieri n-a mai facut cu sange, azinoapte si azi dimineatza a facut iar;
si sa va spun culmea idioteniei???????? ARE ROTAVIRUS!!!!! tocmai mi-am iesit analiza pentru ce PLM am dat 4 milioane pe vaccin si i-am fortat si sistemul imunitar de 2 ori?????????????????? faza e ca zice surioara ca daca nu-i faceam vaccinul.... probabil acuma eram cu branula in mana super distrusi in spital.... probabil o forma de rotavirus extrem de agresiva
intre timp hotarata sa plec la spital am sunat la budimex, si dr de acolo mi-a zis sa stau naibi acasa daca manaca copilul, ca au niste viroze respiratorii acolo horror; si cica are in spital copilasi cu rotavirus.. cacalau, si evident vaccinati; pentru ca sunt tulpini extrem de agresive care trec peste protectia de vaccin... si intr-adevar cei nevaccinati fac niste forme din alea oribile
acuma oricum luam antibiotic pentru ca nu e ok ce are in burtica, dar la gandul ca o sa mai faca sanbge o perioada imi vine sa ma arunc pe geam

votati SOMNIC DE MUTZUNEL la concurs PAMPERS

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Dyana multa putere! Si refacere rapida lui David!

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

Olishka la noi nu a avut succes brocoli- nu numai ca nu a facut tumbe dar m-i l-a scuipat tot in fata

poze cu noi

hi, hi, hi
deci iulia nu o va lua la fuga in curand

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Vorbeati de alegeri zilele trecute, cumva??????

Da-da! Sunt in campanie! Am urcat pe locul 39!

Votati cu noi! Votati cu noi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati-ne sa devenim vedeta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Astazi am mancat brocoli. I-a placut. Astept sa inceapa sa faca tumbe prin casa

Broccoli rules

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

poze cu noi

hi, hi, hi
deci iulia nu o va lua la fuga in curand

avem 7 luni

nu prea

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele multumesc de incurajari
sigur ca a venit surioara acasa si nu mai pleaca nici o secunda de langa el pana se face bine (pana acuma n-a avut de ales saraca, ca avea garzile stabilite cu o luna inainte si chiar nu a avut cine s-o inlocuiasca); dar...... asa cum bine a banuit ilinca, nu-l scap din ochi... macar ca ma internez eu dupa aia; stati linistite, organismul meu e setatt pe "mama".... deci o duce excelent de bine in conditii de stres; adica dupa o noapte complet nedormita si una fractionata (ca nu vreau sa fiu exagerata, adica azinoapte chiar am prins ceva somn) produc lapte in disperare;
ilinca, rotavirusul... de afara l-a luat.. cu alti copii nu a intrat in contact, deci... habar nu am cum altfel

votati SOMNIC DE MUTZUNEL la concurs PAMPERS

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Diana, multa sanatate mutzunelului !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Vorbeati de alegeri zilele trecute, cumva??????

Da-da! Sunt in campanie! Am urcat pe locul 39!

Votati cu noi! Votati cu noi!

Adela-Marisa, mult succes!
Voturile nr 39 si 40 sunt de la mine.

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput