***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDRE!Pentru capsunei sa cresteti mari sanatosi si cu mult noroc in viata,iar pentru mamci/tatici de capsunei sanatate si sa va bucurati de puii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ah, am uitat sa va zic ca ieri m-am vazut cu ioana si catalin si stefan si bine-nteles cu frenki . era mai departe, dar era si el cu noi acolo , in continuare STEFAN mi se pare absolut delicios, fantastic si fenomenal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pai nu e luni pe 30 Sf Andrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ioana, multumim anticipat de urari, asa e cum zice Mica, Sf Andrei e luni, da' pp ca plecati din Buc.si noi o stergem cateva zile din oras, luni mergem in Pit sa-l serbam pe Andrei, marti am fi vrut sa ne intoarcem sa vedem parada de 1 dec, ca anul trecut a fost extaziat.Nu stiu daca reusim din pacate.

Lauradi, nastere usoara, recuperare la fel de usoara si asteptam poze cu micuta.

Arcadia, welcome home!Abia astept sa vad pozele cu Carolina.Mie Ioana imi place mult, as fi vrut si pt fie-mea, da' nu dadea bine cu Maria.

Ma apuc de bagaje, ca iar plecam cu catel si purcel.Dar vreau sa va arat cum se pregateste Andrei de mos...asta e cel mai sugestiv, pe restul sper sa apuc sa le filmez in timp, ca vede camera si incepe sa se rasfete
http://www.youtube.com/watch?v=1yGEXK8-eBU

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!

Liviana, aici sunt...reusesc doar sa citesc, nu-mi mai ajunge timpul nici sa fac mancare uneori. Dimineata fac "teme" ptr serviciu, iar seara facem temele lui Tudor. "Facem" e putin spus, trebuie mai intai sa ne furisam in dormitor, in timp ce celalalt parinte e cu Ciprian. Altfel, vai de caietele lui Tudor...asta micu' scrie si el, dar vrea exact caietul pe care scrie frate-su si exact creionul/stiloul lui...toate sunt in dublu exemplar, dar totul devine extrem de interesant daca este mai intai in mana lui T. Noroc ca-si face temele la afterschool, acasa mai completam ceea ce nu a terminat in timpul zilei sau mai dam cate o dictare...
Mi-l imaginez pe Matei tare dulce in rolul de prezentator. Chiar, va avea costum clasic, cu papion sau cravata sau o tinuta mai nonconformista? Am vazut camasi albe, cu tot cu cravata si papion in magazinul Bucur, la raionul de copii. Aveau si pantaloni cu vestuta.

Mihamora, Arcadia, sa va traiasca minunile mici, sa va bucurati de ele!

A! am salvat si eu calendarul acela cu Decembrie, dar T m-a amenintat ca-l rupe daca-l printez...Deh, ce patim dimineata pana ne dam jos din pat...putem sa numaram pe degete zilele in care a intrat in clasa inaintea doamnei invatatoare...

Acum sa va spun si eu ce cadouri am luat pana acum ptr copii. Ptr Ciprian am cateva carti cu puzzle cu animale,Creionul magic cu animale, am mai gasit la Teora o carte cu magneti despre numere si ma gandesc sa-i mai iau o parcare etajata, cu masinute, am vazut ca e atras de ele.Numai ca nu stiu unde s-o mai pun.
Ptr Tudor am luat deja un set despre corpul uman, e un fel de papusa care seamana cu mulajele din laboratoarele de biologie, trebuie sa faca din piese si o secventa din lantul ADN, niste carti cu experimente si...sa vad ce mai gasesc. I-as lua un set din acela cu microscop din Carrefoure, dar nu-mi dau seama daca pot fi folosite ca atare sau sunt doar niste jucarii.

Kay, sanatate multa Soniei!
Sa-i vezi si pe ai mei ce maimute sunt...cand incep amandoi sa sara de pe un picior pe altul si sa se scarpine in cap sau la subrat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Kid! Sa fii sanatoasa, puternica si fericita alaturi de Vladut. Ce mai faceti voi caci nu ai mai scris demult.
Kay, sanatate Soniei.
Florentina, . Te cred ca iti e greu cu temele dar si cu restul. Experimentam cam aceleasi lucruri cu baietii, si B face la fel, vrea ce are M in mana, insa per ansamblu nu stiu ce sa ma mai fac cu Matei. Efectiv ii place sa-l chinuie pe frate-sau, il face mereu sa planga, ii smulge jucariile din mana, si reciproca mai e valabila, dar totusi de la el am mai multe pretentii. Cum dispar 1 min de langa ei incep tipetele.
Pt serbare nu as vrea sa-i cumpar ceva ce poarta o singura data; cred ca pana la urma improvizez ceva, educatoarea a zis ca merge si ceva casual dar sa aiba ceva cu beteala pe el sau o pelerina. Tema serbarii este "Fulg de nea".
La noi vacanta de iarna va incepe pe 14 dec, e atat de devreme, parca nici serbarea nu are logica sa fie asa de repede facuta. O idee de-a educatoarei era sa faca serbarea intr-un w-e mai aproape de Craciun...
Frumoase cadourile, eu inca nu stiu ce sa le iau, ma mai orientez in magazine caci timp mai e destul. Ma gandeam la un laptop pt Matei, dar as vrea in limba romana, oare gasesc?

V-am zis ca ne-am luat un brad de 4 m si l-am plantat in fata casei? E o frumusete, abia astept sa-l impodobim cu beculete.

Aaaa, inca ceva ce m-a bucurat mult aseara. Mi-au spus de la cresa ca Bogdanel si inca o fetita au fost alesi sa apara pe site-ul cresei. Dragut, nu? La cat e de rasfatat si de iubit este, nici nu ma mir ca l-au ales pe el.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liv, chiar daca nu am 2 copii, stiu ce spui referitor la Matei ca-l enerveaza pe Bogdanel ca asa face si nepotu' cu David si-l chiraie mereu.
Felicitari pt vedeta Bogdanel de la cresa!

Fetelor, m-ati sperita apropo de Sf Andrei.Credeam ca am uitat eu de ziua pitikului, m-ati bagat in ceata in ce data suntem azi!
cadoul e pregatit deja!

Merge careva la Festivalul de dulciuri(sau ceva de genu) de la Sala Palatului?E pana duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

La Multi Ani kid te mai asteptam pe la noi.

Si noi de pregatim de serbare, va fi pe 22 dec la Palatul copiilor cu mos, poezii, dansuri populare si tot tacamul. Acum sa vedem daca sta si pe scena .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kid, te-am mai vazut pe mess dar n-am indraznit sa te deranjez.
Mihaela, multumesc ca ai completat si datele noastre in listuta .

Ieri ne-am vazut in parc cu Ella si Bob, el a fost atat de incantat de Sabinuta mea incat, in timp ce o mangaia si o imbratisa, ii spunea Ellei "ce frumoasa este!" . Am facut si niste poze dulcele cu tandretea lor (mai mult a lui, ca Saby doar s-a lasat iubita).

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Mihamora, Arcadia, FELICITARI!

Am pus poze cu fetele si
desenele Andreei .

Mergi la inceput