***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***
Raspunsuri - Pagina 22
madaiulia spune:
Addinel multumesc. Si eu astept poze noi cu Mariuca. Si cu prietenul ei Rares
.
Liviana super ai impodobit casuta. Am vazut si pozele cu baietii la serbare, super!
Si la noi serbarea a fost fara parinti din cauza de gripa porcina. Am fost asa suparata, am lipsit la prima serbare a baietelului meu! Am vazut apoi filmuletul, el a fost foarte incantat si a spus poezia (cu ajutorul doamnelor, dar ff tare
), a cantat, a batut din palme. Probabil pentru ei a fost mai bine ca nu au fost parinti, asa s-ar fi inhibat si rasfatat in prezenta noastra.
Didi ne spui si ce e "Easter Wonder" din burtica de la Elteka? Pe care inca o data o strigam si o asteptam cu drag sa revina. Si ca tot e vremea impacarilor, cred ca te-am deranjat candva cu o afirmatie, a vrut sa fie o gluma
, sper sa nu te fi suparat.
Ioana13 si noi am fost un pic la sanius azi si in seara asta Andrei a adormit in 3 minute. Dar a tras ceva de sanie, nu voia sa-l plimbam noi, i-a plimbat el pe "baietii lui" care ne insotesc peste tot.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Ioana, multumesc.
Da, baietii m-au "ajutat" tipand in jurul meu, B muscandu-ma de picior si facand alte nebunii; asta se intampla pe vremea cand sotul era in delegatie, iti dai seama deci. Instalatiile de lumini le-a pus sotul zilele trecute. Cresa e de stat, au camera separata pt nani, doar cu paturi. Sala din poza deserveste jocului si servirii mesei. Au o curte mare cu leganute din plastic unde ies cand e cald afara. Au primit cadouri de Mosi, jucarii cumparate de ei din banii parintilor, iar dulciurile din fondurile cresei. Eu sunt f multumita. La gradi nu se intampla asa, parintii strang banii, tot ei cumpara si ambaleaza cadourile.
La serbarea de la cresa parintii au voie in sala de somn de unde privesc copiii prin paravanul de sticla. Nu prea se aude ce spun copiii, insa e ok si asa decat deloc. Paravanul e mascat cu cearceafuri, pt ca cei mici sa nu fie distrasi.
Madaiulia, stiu ca e frustrant sa nu participi la serbare, insa e bine ca ai avut inregistrarea. Nu fii suparata, vor urma multe serbari in anii urmatori, asa ca vor compensa cu cea lipsa. Multumim pt aprecieri.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)