***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
kay spune:
arcadia, saru`mana . e mai bine, s-a desumflat, inca e vanata dar merge spre bine. maine ii scot "ambalajul" de la ochi, sa vedem ce surpriza gasim acolo... mi-au zis sa ii dau cu crema de galbenele 7 zile si apoi cu o crema (mi-a zis 5 creme, sa iau ce gasesc,) timp de 4-6 luni de 2-3 ori pe zi
... problema e ca aceasta crema minunata anti-cicatrici costa... 200 ron
... am ajuns eu la farmacie si am cerut si imi zice : 203. eu ma caut tacticoasa in portofel dupa 20o mii
si i-i dau
si tipa... 203 si eu, ah, da si 3, imediat
si ea, nu doamna, 2milioane30mii... si mie sa-mi pice restul de fatza pe care il mai aveam
...
in rest OK, am stabilit tema decoratiunilor de Craciun : Winnie the Pooh (chiar, ce-o mai face Poohy ?) siii am luat in consecinta gloaebe si luminite cu Winnie
abia astept sa il facem. era preconizat pt maine, dar a zis tati sa mai stam putin ca sa nu adunam de prea multe ori bradul de pe jos (fiind primul brad pt S, nu stim cum o sa reactioneze) asa ca se face we viitor.
va pup, nu stiu ce aveam de facut, dar parca era ceva important si nu-mi amintesc deloc...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
oANA fiecare se plange de problemele ei si ca orice om nu te gandesti putea sa fie si mai rau ci spui putea sa fie si mai bine.Defapt suntem oamneisi vrem din ce in ce mai mult si rar ni se intampla sa ne dam seama ca de fapt cea mai importanta in aceasta viata este sanatatea,sa ai copilul sanatos.
nu trebuie sa-ti faci griji cu cine se marita SONIUTA caci fiecare are perechea lui de cand se naste(asa zice bunica mea de la tara),acum bucura-te de ea de fiecare progres pe care il face,pupaceste-o, smotoceste-o bine ca acestea sunt "clipele noastre de glorie", in cativa ani nu mai stau la pupacit,noi nu o sa mai fim cei mai importanti oamnei din lumea lor............progres total norlmal dar este pacat sa nu constientizam ce avem acum.io una asa fac: profit la maimum de STEFAN si incerc sa fiu cat mai calma pentru a putea sa-i raspund la toate "cerintele" lui
Imi pare tare bine ca sunteti pe vindecate.Te sun maine sa vorbim
Irinusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay hey pe mine ma depasesc problemele voastre, a mea a inceput sa inteleaga bine de tot ce ii zic (acum nu va imaginati ca stie tot, asa, cat sa ne intelegem mai bine), asa ca nu stiu sa zic nimic din proprie experienta. dar am citit ca se plangea ella de piciorul lui Bob si Ioana zicea de unghii ![]() ![]() ![]() |
"Fetele inimoase" gasesc intotdeauna un baiat de nota 10 ... cat sa fie ptr. inima lor :)
Vorbesc din propria experienta, deci este cert 100% :) ... iar cicatricele dau dovada de experinta in viata.
Sanatate!
Ella, am citit cu body-urile ... io nu stiu cine-i doamna, nici nu ma intereseaza.
Ce vroiam de fapt: Carefoure e un magazin scump, in toata lumea asta. Acelas produs ca in alt magazin la pret mai mare, am vazut asta si in Fr. si in Sp. Deci poate d-aia isi permite.
Nu stiu cum spui tu ca-i ptr. clasa de jos ... ?
Iar la C&A produsele de bumbac bio sunt mai ieftine decat cele normale ... m-am intrebat mereu cum asa? Probabil ca nu-s bio.
L-am vazut pe Bob cu dinozaurii ... ca fi-miu, doar ca al meu a facut pasiune (cu nume si ce papa) la 4 ani :D Sa-ti traiasca!
Si am mai citit, dar nu mai stiu ...
Sanatate plantatie!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Irinusha,
doamna vedeta Andreea Marin casatorita cu Stefan Banica Jr iti spune ceva?
cat despre carrefour, le-am vizitat si eu pe cele din Spania si Italia; nu stiu care sunt criteriile de acces acolo ca sa distribui ma refer, dar aici in RO, am o prietena care lucreaza la dpt marketing si care mi-a explicat cum sta treaba: daca e ieftin intra, de fapt cel mai ieftin, daca nu, out; nu conteaza calitatea, de fpat nimic altceva in afara de pret.
Mie carrefour nu mi se pare scump si nici afara n-am avut senzatia asta .
ca sa revenim la body-urile Violet, or fi ele inovatoare, dar costul de productie pentru un body de serie nu poate depasi 5-7 ron in functie de complexitate; sa ajungi sa-l vinzi cu 40 ron inseamna nesimtire.
ref la dinozauri, la ce varsta depaseste obsesia asta? ca sa n-o numesc psihoza
doxinu spune:
Fetelor baiatul nostru s-a indragostit de lapticul cu pai de la dorna si ar "manca" numai laptic.Cand se trezeste cere laptic,cand se culca la fel..............
Tot ce ma deranjeaza este ca poate nu este sanatos,adica ma refer la ce contine el...............voi ce ziceti?imi fac griji degeaba?
bettyR spune:
Doxinu, nu cunosc produsul, dar daca e lapte normal nu are ce sa fie rau. Dar asta imi suna a fix, si nu cred ca renunta singur sau se plictiseste. A noastra s-a fixat pe 'iaurtel roz', cred ca de la Danone, i-a luat taica-sau si imi cerea dimineata, la pranz si seara, facea istericale daca nu-i dadeam, trebuia sa deschid frigiderul sa vada ca nu mai este, cand venea de la cumparaturi cauta prin plase dupa el. Pana cand m-am enervat si am zis stop, i-am zis sotului sa nu-l mai prind ca il cumpara. Nici acum nu a uitat de el, dar s-a potolit. I-am spus ca l-au mancat alti copii tot si nu se mai gaseste nici la magazin.
doxinu spune:
Nuuuuuuuuuuuuu,pai daca ar fi lapte normal nu mi-as face griji dar este cu vanilie/capsuni/cacaoDe aceea intrebam cat sa sanatos este oare.ma deranjeaza doar ca io cred ca nu este foarte natural
bettyR spune:
Atunci nu-i mai da pana nu se obisnuieste cu el, sigur nu e bun daca are gust de capsuni. Acum ma lupt sa scot si ciocolata, alune, nuci ca i-au iesit bubite de la ele si cand nu i-am mai dat au disparut, cum a mancat un pic de ciocolata de mos, i-au ieit la loc. Mananca putin, o bomboana sau doua pe zi de ciocolata de ex, ii spuneam si eu ca i-a adus porumbelul ca a facut caca sa nu se mai tina, trebuie sa inventez altceva. Asta mi se pare ca e si varsta la care se declanseaza alergii.
kay spune:
Ioana, e plin de chimicAle, coloranti etc... Eu nu l-as da...
Sunt varza, ma doare gatul de mor, am dat cu fas fas in gat, e cu puroi, am inceput antibiotic... De ieri mi-era rau, da am zis ca na, trece si am si iesit azi noapte ... si dimineata eram praf, am bagat antibiotic imediat la ce puroi am... Ma duc sa fac garhara cu sare si sa vad ce-mi mai da hombre ca e asistenta mea personala
.
O zi frumoasa va doresc