Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)
Raspunsuri - Pagina 21
piccaflor spune:
Dupa o absenta foarte indelungata
salutam si noi pe toata lumea!
Ma bucur sa gasesc "Papanashii" tot pe prima pagina si ma minunez de mamicile care au atita energie si spor la scris!
Vreau sa felicit di suflet toate fetele care au devenit din nou mamici sau care sint in curs de devenire! Va admir sincer! Eu sint KO cu unul singur,nici nu indraznesc sa-mi imaginez daca ar fi mai multi ![]()
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Si nu in ultimul rind "LA MULTI ANI" pt maine,tuturor Andreilor si Andreelor!
aeperju spune:
Ooo multumesc frumos de raspuns.
Andrei doar are diaree si cred ca o raceala (viroza mi-a zis dr). La gradi joi mi-a zis ca a si varsat dar acasa nu s-a mai intamplat sa verse. Pofta de mancare nu are, bea lichide si cam atat. Si din cand in cand, cand vrea lapte fara lactoza.
A facut si frabra in prima zi dar de a doua zi am scapat de febra. Ii dau furazolidon, hidrasec, oscilo si ceai de afine ar noaptea cand e somnoros si bea de sete zeama de la morcov su orea. Face cam de trei ori pe zi diaree, noaptea nu. Si de ameliorat nu vrea deloc.
Cam asta e situatiunea. Perseveram si speram sa se faca bine si luam pauza de gradi. A slabit din cauza ca nu papa si e nasol.
ma gandeam ca poate are viermisori. Dar cica la kk nu iese ar trebui sa-i fac la sange si mi-e tare naspa sa merge sa-i ia sange ... daca ai vedea cum face pe acolo...
acum ne-a dat o vecina niste seminte de bostan crude...sa i le dam pe stomacul gol...tot pt viermisori. speram sa fie bine.
Pup si multumesc! Multa sanatate si voua!
Emma si Andrei (21.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju NU stiu ce sa ma mai fac cu ANdrei. Diareea nu-i trece nicicum dar nici nu mananca nimic. Bea doar ceai de afine si noaptea fiindca-i adormit ii dau sa bea supa strecurata de morcov cu orez. Mananca iaurt si nu cred ca-i indicat dar atat vrea. Plange cand face kk (cred ca-l ustura la fundulet). Cum se manifesta viermisorii? Stiti ceva? Ma gandesc la orice ca nu inteleg de ce nu trece diareea asta. Emma si Andrei (21.09.2007) |
am patit-o si noi in urma cu ceva vreme, am ajuns la spital de frica deshidratarii, el pe langa scaune apoase mai avea si stari de voma....am primit hidrasec si saruri de la humana, regim si eventual compoturi indulcite cu glucoza(humana)..la noi si-a facut efectul imediat hidrasecul...deh, am dat in extrema cealalta......sanatate multa.

vineri am avut si noi cateva scaune apoase, dupa un hidrasec la pranz si unul seara si s-a rezolvat, cred ca nu au iesit in totalitate ultimele 2 maselute (parca le mai lipseste un coltisor), sau asa am vazut eu in timp ce urlaaaaaaaaaa, suntem campioni la bazaiala, imi intinde nervii la maxim cand urla din senin...se numeste alintare, nu?????????
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui aeperju NU stiu ce sa ma mai fac cu ANdrei. Diareea nu-i trece nicicum dar nici nu mananca nimic. Bea doar ceai de afine si noaptea fiindca-i adormit ii dau sa bea supa strecurata de morcov cu orez. Mananca iaurt si nu cred ca-i indicat dar atat vrea. Plange cand face kk (cred ca-l ustura la fundulet). Cum se manifesta viermisorii? Stiti ceva? Ma gandesc la orice ca nu inteleg de ce nu trece diareea asta. Emma si Andrei (21.09.2007) |
Ema, fai un copro. Am citit ca la giardia, printre simptome apare si diareea ce dureaza peste 1 saptamana. Alte simptome ar fi scaderea in greutate, lipsa poftei de mancare sau durerile abdominale. Eu am si dus o proba pentru Alex acum astept sa vad rezultatele. Cica iese destul de greu la analize viermisorul asta, uneori sunt necesare mai mult de 3 probe. La Medcenter unde am fost noi am dat 16 ron. Am aflat aici ca mai este o analiza se numeste Antigen giardia care costa 41 ron dar pentru care duci doar o proba. Eu am preferat pentru inceput doar ex coproparazitologic deoarece la analiza se vad si oxiurile daca exista. Andrei nu papa si biscuiti sau stiks-uri? Iaurtelul nu este indicat de lapte nu mai vorbesc,poate reusesti sa-l faci sa bea laptic de la Humana cel special pentru diaree. Sanatate multa!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui aeperju ma gandeam ca poate are viermisori. Dar cica la kk nu iese ar trebui sa-i fac la sange si mi-e tare naspa sa merge sa-i ia sange ... daca ai vedea cum face pe acolo... acum ne-a dat o vecina niste seminte de bostan crude...sa i le dam pe stomacul gol...tot pt viermisori. speram sa fie bine. |
ba iese si la kk, uneori insa sunt necesare mai multe probe. Cel mai frecvent la ei se intalneste giardia.
Uite
aici un articol care sa te mai lamureasca.
Semintele de dovleac crude sunt foarte indicate, cel mai bine incearca sa i le dai in miere. Pisezi cateva lingurite de semnite si le pui in miere, ii dai 1 lungurita dimineata pe stomacul gol. O amica de-a mea a avut giardia si in paralel cu medicamentatia data de doc a luat si preparatul asta. Dupa 3-4 zile a inceput sa elimine viremisorii in scaun.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Vad ca nu deschide articolul. Daca te intereseaza, l-am trimis pe mail-ul comun. 
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Erina, am vazut pozicile cu micuta tobosara cu strungareata.
Foarte mult mi-au placut si pozicile din parculet. Ati fost pe undeva prin Bucuresti ca nu recunosc locurile. Tu arati minunat cu burtica! Bifat si primele achizitii pentru bebe. Sper ca nu gresesc, nu?
Sa le poarte sanatos!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Erina spune:
Emma fetele te-au sfatuit foarte bine. Ce a amia mers la noi a fost Humana HN25.Il prepari dupa reteta de pe cutie, intii ca piure apoi mai subtire, regim strict si saruri de rehidratare.
Asa imi e de mila cind aud de puiuti bolnaviori...

Valentina,parcul nu e altul decit Herestraul. Au reusit sa termine amenajarea celor trei locuri de joaca cu aparte noi. Speram sa tina vremea buna in continuare si sa fim sanatoase pentru ca numai cu iesirile astea in parc mai maninca Daria cite ceva si se odihneste bine.
Hainutele nu sunt pentru bebelusul nostru ci pentru baietelul unei vrisoare. Cred ca am uitat cit de mici erau lucrurile la Daria
pentru ca am mers in magazin si mi se pareau incredibil de minuscule. Am luat pentru 6 luni.
Sa dea Dumnezeu sa se nasca David sanatos si cit mai aproape de termen pentru ca inafara de un set frumos de scos din spital nu ma grabesc sa cumpar absolut nimic. Daria a avut foarte multe haine si va purta ce se poate de la ea-in prima faza body-uri, apoi ne inoim pe parcurs.
Tot despre haine ar trebui sa imi formez obisnuinta de a cumpara si altceva inafara de roz, mov si mai unisex dar nu pot...
Piccaflor, bine ai revenit cu vesti! Nu ne cunoastem dar te salut si multumim pentru urari!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle