Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

vazut pozele cu doua printese superbe.
Mamicilor, anuntati taticii... ca le trebuie pusca

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna ziua si de la noi,am vazut poze cu doua fete tare frumoase,se pare ca s-au distrat acolo intre atatea jucarii frumoase
Am vazut si pe Adelina dormind in picioare,
Cuscra draga ,eram mai mult ca sigura ca esti "enbarasada", ,oricum cand va fi sa fie o sa ne dam seama cu usurinta,cumatra ta va fi in verva mare ,se va duce la coafor si va fi tare fericita

Mergi la inceput

va rugam frumos un vot:
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1193#
incerc sa pun la semnatura si nu mai stiu cum,semne de batranete clare
poate va faceti mila si de mine sa-mi spuneti ce si cum,intru la profil personal,dar nu mai dau de semnatura

Mergi la inceput

PAPANASH te
Luy multa sanatate Mariei
Bety tinem pumni stransi,stransi pe 3 decembrie,sanatate multa puilor tai.
Acum eu vreau sa intreb de
ANDREEA de la Ploiesti???
ROXALI de la ITALY???
Madame C de la Beljic???
si multe alte fete absente,fetelor mai treceti pe la noi
Myral,Diwana,Rodica,Alinus,SI BV,Prisilica,Tomasa,Sim,Bernix,Moldoveanca,Bebeka,Danielle,Kriss,Rnico,Andries,
Annisia,Alehiam si mai sunt atatea fete dragi noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, salutare!!!! Ce mai faceti suratelor? Merge treaba? Cred ca sunteti care prin vacante, care prin vizite la rude...
Am intrat sa le urez, in avans, toate gandurile bune micutilor nostri Andrei, dar si mamicilor si tuturor celor dragi voua care poarta acest prenume!!!! La multi ani ANDREI, Andreea, Anda, Andu, Adi si compania!!!!
Un pupic special pentru un Andrei favorit; fluturasul Nanitei noastre dragi!!!! Multa sanatate, iubire si tot ce te face fericit sa ti se indeplineasca, tot ceea ce mamei tale ii umple sufletul de dragoste si multumire!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Daria doarme, asa ca postez si eu apoi ma odihnesc.

Luy,multumim pentru poze. Am pus si eu link la cele 3 poze cu Daria pe care le am de la tirg.

Betty, sper sa se corecteze micul suflu la Eric si sava lamuriti cu Mario. Imi pare rau sa aud de bona. Am citit ca avea tot restul de calitati...daca ai fi instruit-o corespunzator in privinta regulilor de igiena nu ar fi fot binbe sa continuati colaborarea? Hepatita Cse ia prin singe si nu pot sa imi imaginez multe situatii cind s-ar fi putut intimpla asa ceva.

Annisia te salut si eu! La fel pe Maria!!!

Cecilia multumim pentru compliment!

Ne-am intilnit si astazi absolut intimplator cu Maria, Luiza si tati.
Imi pare rau ca ne-am despartit pe o nota trista pentru ca Daria era cam hiper de la ciocolata si nesomn si a tras-o pe Maria de hanorac de a cazut destul de rau cu tot cu scaun. Stiu ca nu o face din rautate dar tot ma simt prost ca s-a intimplat. Scuze!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Gabriela, e furazolidon de copii de 25mg.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

NU stiu ce sa ma mai fac cu ANdrei. Diareea nu-i trece nicicum dar nici nu mananca nimic. Bea doar ceai de afine si noaptea fiindca-i adormit ii dau sa bea supa strecurata de morcov cu orez. Mananca iaurt si nu cred ca-i indicat dar atat vrea. Plange cand face kk (cred ca-l ustura la fundulet).

Cum se manifesta viermisorii? Stiti ceva? Ma gandesc la orice ca nu inteleg de ce nu trece diareea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Un pupic special pentru un Andrei favorit; fluturasul Nanitei noastre dragi!!!! Multa sanatate, iubire si tot ce te face fericit sa ti se indeplineasca, tot ceea ce mamei tale ii umple sufletul de dragoste si multumire!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Te si te imbratisez tare tare!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

NU stiu ce sa ma mai fac cu ANdrei. Diareea nu-i trece nicicum dar nici nu mananca nimic. Bea doar ceai de afine si noaptea fiindca-i adormit ii dau sa bea supa strecurata de morcov cu orez. Mananca iaurt si nu cred ca-i indicat dar atat vrea. Plange cand face kk (cred ca-l ustura la fundulet).

Cum se manifesta viermisorii? Stiti ceva? Ma gandesc la orice ca nu inteleg de ce nu trece diareea asta.

Nu mai retin exact ce ai zis ca are, dar parca tratamentul este furazolidon si oscillo.
Din experienta noastra, asta acum cateva sapt, la prima pneumonie, ca Andrei a fost pe Augumentin , a facut diaree 10 zile, la modul ca facea si noaptea in somn de 7-8 ori? noapte. Eram terminati de oboseala, ca nu dormeam, efectiv il pazeam si cum facea il schimbam, insa 10 zile a facut diaree, chiar daca e greu de crezut. In astea 10 zile, am ajuns la urgente de 4 ori, in speranta ca gasim un medic care sa ne ajute sa oprim intr-un fel aceasta diaree, dar nimic.
Unul ne-a zis sa-i dam LGG, asta e un fel de Actimel, care reface flora.
Altul ne-a zis de sarurile de rehidratare Resorb junior plus, de la Nestle, la fel si sefa sotului.\Noi eram disperati, dupa ce incercasem tot ce se putea Smecta, mucilagiu, morcov, Furazolidon fara nici un rezultat, ca se va deshidrata.
La urgente ne-au zis ca atunci cand nu va mai plange cu lacrimi si nu va mai avea saliva in gurita, atunci e deshidratat si va "capata" o amarata de glucoza.
Asadar, ei insistau toti sa lasam diareea sa curga, ca iese infectia si ca atunci cand organismul nu va mai avea infectie, se va opri de la sine diareea. Trebuie sa recunosc ca in ziua 9, asa s-a intamplat, scaunele s-au rarit dintr-o data, desi manca acelasi lucru de atatea zile.
Adica lapte fara lactoza, facut cu mucilagiu de orez. In cele din urma, ca si tine, am cedat si i-am dat iaurt, ca era singurul care-l mai linistea si pe care-l vroia, caci nu manca nimic altceva. A fost o perioada crunta, de-aia la pneumonia cu nr 2, care a aparut la doar cateva zile de la terminarea primei, am zis stop joc, fara gradi pana ne intoarcem din Ro ptr ca organismul are nevoie de recuperare.

Incearca sa nu il fortezi, lasa-l sa bea/manince numai ce vrea si cat vrea. Insa eu daca as fi in locul tau, as merge la medic si as mai cere un sfat, as mai face niste investigatii.

Multa sanatate si sa ne tii la curent!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput