Puiuti de Randunici 2008!! (335)
Raspunsuri - Pagina 13
mstela spune:
Multzam frumos fetelor.
Aceleasi urari si voua.
Am uitat sa pun si 

,noroc ca m-a atentionat Cata,
ca lumea mai si munceste si abia poimaine e vikend.
Sarumana Cata de info.Asadar,nu am ce sa fac decat sa repet peste scurt timp papsul sa vedem cum o fi,aa? Daca acum nu s-a confirmat vreo infectie...

mami de TEA (1.04.08)
zozela spune:
Helou!
Sunt restanta si plina de nervi;vecinii mei dau gauri,doboara pereti,in intervalul 12-16,Mihai se trezeste urland de spaima.Am mers la ei si i-am rugat sa ia o pauza de o ora-macar si mi-au zis ca ei nu au deranjat niciodata pe nimeni,sa nu mai vin la ei la usa ca nu-s obligati sa faca liniste
Am sunat si la politie si mi-au zis ca ei aplica amenzi intre 22.00 si 07.00 si ca programul 13-17 e de ordin moral,de bun simt,omenie..
De 2 zile o tin asa,azi vad ca au inceput iar.Sper sa doarma puiul-macar o ora.
Oana ai dreptate,pe disney ch.,m-am tampit![]()
Felicitari pentru premiu si felicitari Stefului pentru primul KK la wc!!
Mimo ti-am zis ca nu-si arata greutatea
Probabil ca si oasele sunt mai grele,nush..
ursu,
baietul,sa scapati repede de anemiuta aia!
Ce face Carmina?
Irina a nascut colega? Detalii?!
Hai ma..![]()
![]()
Ariel,mami de Amira,luny,Naty,ma faceti sa rosesc si sa-mi esplodeze imina!
Kya ma mai curenteaza si pe mine cateodata asa,capatzana
Care-o fi faza?!![]()
luny parca m-ai descris pe mine,in privinta tzoalelor
Imbraca-te in ce te simti tu bine ca lumea oricum gaseste cate ceva de comentat(a se citi-barfit)![]()

Simo te inteleg perfect!
Si eu simt la fel atunci cand vad copilasi suferinzi si..eu nu-s gravi
Saracii pui!
Va tin pumnii pt.auditie si pentru testul la scriere!
Miha(tp) imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin toate astea!
Sunt alaturi de tine!Doamne-ajuta!

Ramo,condoleante!

Claudia,sanatate puiutei! Hai nu te mai invinovati,esti o mama buna!O sa fie bine!
Sanatate Sophiei!Doamne-ajuta sa fie de la dinti!
mm..vorbiti de migdale si avocado..
Migdalele nu ne lipsesc pt.ca basculam cu totii,dar avocado chiar nu am mai luat demult..yummy!!
gecko e grozav barbate-tu!
baietelul gheu si pe mami lui!
Raluca si mie imi place branza in diverse combinatii-cu ciorbe ai mancat? Dar dumicata in ceai?![]()
LMA,Stelaaa!
Mda,l-au trezit!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mimonix spune:
Hello!
Bubu, felicitari pentru premiu ( e oricum prea mic pentru cat esti tu de harnicuta) !
Si felicitari pentru evenimentul de pe colac
Treaba mare, vorba ceea 

Tuchi, hai mah mai des, cumpara-le alora mancare sa manance mai mult si mai des ca sa ai si tu pauze mai multe
Vreau sa vad picii tunsi si vreau sa stiu daca ai vazut fetita aia care face reclama la adevarul, ca zilnic imi aminteste de tine
Vad ca si Seb exerseaza saritura ca mingea, asta face si Dudelle cat e ziua de lunga
Dar e cu atat mai gheu cu cat nu poate sa mai zica "gheu" ca si-ar mai varsa si el oful! De masele am scapat, cred ca e gata completa dantura!
Stela, La multi ani fericiti! M-am "indopat" bine si mi-a mai crescut nivelul de fericire ![]()
Mami de Galusca imi pare rau tare pentru mititica ta, sa speram ca se repara ! E bine sa mai ai si o a doua, a treia opinie daca nu te simti tu linistita!
Simo, nu mi-am dat seama ca la asta te referi (la pupatul tantiei din revista) Am crezut ca la vorbit...deh, musca pe caciula atarna greu
Si-al meu se rusineaza exact ca Mufa cand vine vorba de vorbit
Cand il intrebi cum il cheama zice "Dudu" dar asa incet, timid , cu privirea plecata ![]()
of Doamne daca nu-mi vine sa-l mananc
Iar la "cati ani ani" o sa trisez un pic, il invat sa zica doi ca doo-doo deja stie si am terminat cu capitolul asta fara stres ![]()
Luny, sper ca te-ai intalnit cu Dudu in parc si-mi pare rau ca nu ne-am putut vedea face-to-face ca sa dezbatem. Nici nu ma gandeam ca te superi, pe mine faza cu soacra tare m-a amuzat iar tu ai simtul umorului din plin
Voteaza mama cu cine crezi, cu cine vrei numa n-o face din impuls ...daca zici ca ai tu motivele tale, eu te cred! 
Zoze vecinii care dau gauri sunt uniform distribuiti in tara 
Gecko poate barbatul tau se vrea scarpinat soro, ce nu intelegi
Ii dai cu medicamentele si cu lenea 
RalucaSp de mult nu te-am mai vazut, poti sa gatesti paputzaki si tzatiziki
Imm, ma pricep? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
zozela spune:
AOLEU,AOLEU,AOLEEEEU!!!

La multi ani,Flori!! Sanatate,bucurii,dragoste,copii sanatosi si frumosi si tot ceea ce-ti doresti,sa se implineasca!!

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
delphin spune:
Aici sunt, ma trase careva de maneca
:
Mersi pt. urari si :
http://www.premieremoisson.com/Produits/Patisserie/Nos-classiques/Foret-Noire/
si
http://www.winesandhampers.co.uk/acatalog/info_12.html
Simo27 spune:
vai cate sarbatorie azi
La multi ani draga Delphin!!!Sa fi fericita langa baietii tai!

La multi ani draga Alice!!!Sa iti dea Bunul Dumnezeu numai bucurii si sa mai faci macar inca un copilas

La multi ani,draga mea Cuscra!!!Iti doresc tot binele din lume

Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
blankar spune:
dupa ce am papat tort de la Delph vin iarasi sama plang
tot nu mananca bine Marc,maiine il duc la orl
e infundat la nas dar numai pe partea stanga
poate sa fie de la p[olipi?
are cineva umidificator in casa?
merita sa cumpar sau mai bine pun ceva umed pe calorifer
Delph de ce nu intri mai des pe la noi ca ne e dor de tine!
am vazut-o si eu pe Zoze mumoasa rau iar de blondutul tau
ce sa mai zic e minunat!
va pupez poate mai revin
http://community.webshots.com/user/blanka75
Simo27 spune:
Blanka
,eu am umidificator.Cert e ca atunci cand era Sam mai mic il foloseam zilnic,acum ....se simte clar diferenta intre el
si pusul unui vas cu apa pe calorifer!Mie doctora mi-a zis sa pun si cateva picaturi din sticluta de inhalant!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM