Puiuti de Randunici 2008!! (335)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Noi mancam avocado cu miere, intins pe paine, in loc de unt.

Avocado creste in pom (noi avem la tara) , il culegem tare si il lasam apoi afara din frigider sa se inmoaie, sa devina ca untul.

Deci, nu trebuie neaparat ca fructul sa fie moale cand il cumparati, se coace pe urma. Chiar si cand coaja lui devine neagra nu inseamna ca e stricat ci doar foarte copt. Inauntru insa nu trebuie sa fie negru.

(Eu il mananc si cu branza, pe paine, dar eu mananc niste combinatii f ciudate de multe ori. Mi se pare ca branza merge cu orice )

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
ma duc in IOR, asa ca mimo, daca iesi, da un semn, sa-ti esplic cum nu l-as vota pe Geoana nici moarta, dar cum nici vorba sa fac parte din categoria care voteaza sa fie contra, cum zisesi, am eu motivele mele, atat de limitata nu-s, am oaresce pretentii intelectuale de la mine..si nu, nu m-am suparatiar cu soacra-mea in casa, ce sa zic...o dadeam afara!!!nu am atata verticalitate si sanatate mentala ca sa inghit tona de mizerii!soacra-sa parea a fi exact invers, o minunata, d-aia nu are sens ce a spus el..
revin dupa pranz..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Raluca, si noi suntem fani avocado cu branza de vaci si rosie cubulete Chiar am unul si maine fac pt. micul dejun

Fug la ciorbita, poate s-a fiert vitelul

Olgu, sa nu fie gatul...

Mergi la inceput

Eu nu mai am nici o idee ce sa mai gatesc. Mi se pare ca fac mereu aceleasi mancaruri. Astazi face sotul supa cu pui. eu sunt la serviciu. Dar tot eu trebuie sa fac meniul , ca nici el nu are nici o idee.
Nici de la supermarket nu mai stiu ce sa cumpar cand ma duc, si frigiderul e aproape gol. Parca mi s-a blocat mintea la chestii din astea.

Aseara am stat 2 ore sa fac chiftele de dovlecel cu ou si cascaval.

Mergi la inceput

Raluca, vezi la semnatura mea ca scrie ceva cu verde , poate te inspira

Eu fac acum ciorbita de vitel, aseara am facut o fripturica de vitel cu orez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Luati de aici o gustarik ca azi e Sf. Stelian.

Dupa serv. merg o fuga si la Biserica Sf. Stelian unde exista si moaste din Sf. Stelian-ocrotitorul copiilor,unde voi pune si o lumanare si voi da ceva de pomana fiindca pe tata l-a chemat Stelian.

LA MULTI ANI DELPH!
Si intreb iar duamnele doctorese ca vaz ca nu m-a bagat in seama gecko ieri: ce inseamna PMN frecvente la paps?e ceva pe acolo de rau?papsul e clasa II.Multzam.

Miha
Ramo,condoleante
Claudia,of,draga de tine..nu te mai intrista...trebuie sa se rezolve cu rahitismul...eu nu te pot ajuta,dar tin pumnii.
bubu,ce tare Steful tau ca a facut kk la wc!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La multi ani, Steluta!
sa fii sanatoasa si iubita!

Imi dai sampanie la munca nz, ntz, ntz...
PMN e semn de ceva infectie,probabil vreo bacterie.Mai mult nu ma duce mintea, insa pe mine nu ma linisteste papsul de II cu explicatia ca asa e dupa ce nasti.
Eu am avut I de fiecare data.
Ce-i drept ca nu mi l-am mai facut de 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule, si mie mi-e dor de voi!
As avea si eu atatea de zis insa n-apuc !

De citit va citesc mereu si vad toate pozele si filmele si asa ma emotionez si ma bucur!

Poze cu ai mei chiar ar trebui sa pun, ca sunt tunsulici amandoi!

Mergi la inceput

La multi ani Steluta!
Eu am spalat...o fi cu cruce, ceva? nu m-am uitat in calendar...

Bai, m-aun zapacit astia mici, cat au basculat in ei
Saracutii, nu i-am scos afara, ca ciorba mea e inca pe foc
Si a mancat Vlad 2 mini-croisante, a mancat si Stef de la el cateva guri, apoi Vlad o banana, Stef si-a terminat din castronelul de dimineata, mai avea un sfert de branzica cu caise ci cereale...apoi Vlad doua mandarine, Stef o mandarina , apoi Vlad un pumn de m&m cu alune, si Stef cateva
Si cauta ambalajele goale si zice papa

Mergi la inceput

Stela, LA MULTI ANI, cu sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi !

Astazi esti si ziua nasului nostru de cununie, Stelios.

Oana, mersi !

Mergi la inceput