Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)
Raspunsuri - Pagina 21
Reallaura spune:
HAi ca nu am somn. M-a trezit puiul pe la 3 si de atunci stau cu okii in tavan.
Arturicii sa va fie de bine distractia de la cosmonauti! si succes cu insuratul hamsterilor! Cu serviciul, daaa, am avut si eu o perioada de lucru non stop la multinationala, acum 4 ani de concediu ingrijire copil - ca intru din CIC in CIC si apoi vedem. Vreau ceva mai usor sa ma pot ocupa de copii, sa ajung la 5 pm acasa, pe cat posibil.
T_Ioana, mamanati e foarte bine ca ne impartasiti din experientele voastre cu nasterea naturala. Cezariana e intr-adevar f nasoala, te recuperezi greu, sunt si dureri si nici de bb nu te poti ocupa cum trebuie Felicitari!
ramo Aha, stiu unde e locatia, cum sa nu! F frumos, aproape de munte, aer curat. Merci pt info cu salata!
Andrei, Andree, mamici, copii, tatici, si o zi minunata!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
tigruta spune:
Neata fetele..
LA MULTI ANI!!!!!penetru toata lumea care isi serbeaza astazi ziua numelui..
Laurita nici eu n-am mai avut somn dar de la 6...
Va doresc o zi frumoasa!!
elena11+
r_ocsy spune:
Neata fetelor ! ati avut ceva acitivitate ieri , pacat ca nu am fost prin zona . Vad ca vorbeati de kilograme, eu nu m-am ingrasat decat un kilogram...ceea ce a facut-o pe doctorita mea de familie sa se agite dar nu si pe ginecoloaga mea . Eu una sunt foarte multumita ca nu as vrea sa ma ingras prea tare, dar recunosc ...pofte nu am si am introdus o masa in plus de cand sunt graviduta ( inainte aveam 2 acum am 3); foame mi-e foarte rar si atunci mananc bine-nteles.
Tigruta : ma bucur ca sunteti bine, ce bine ca te-ai dus weekendul asta si te-ai linistit.
Flory_blanca : in saptamana a 12 stateam linistita in pat, mi-am schimbat pozitia (poate m-am incordat cumva) si dintr-o data vad ca se umfla ceva in partea dreapta. M-am speriat , m-am ridicat repede si a disparut. Apoi o saptamana intreaga am fost stresata de lucru asta si ma tot palpam in fiecare dimineata si ma gandeam ca bebe e bine pt ca e protejat de placenta,dar pana nu am ajuns la control si nu l-am vazut ca e bine nu m-am linistit.
Mamanati: gripa asta porcina e nasoala si ma gandesc cu groaza ca suntem abia la inceput. Asta mi-a zis si doctorita mea : vaccinul sub nici o forma si sa evit aglomeratiile...de parca ar fia asa de usor mai ales ca lucrez cu oamenii.In plus, e suficient sa te intalnesti cu o singura persoana si nu iti trebuie mai mult. Doamne fereste !!! Nu pot decat sa sper ca vom fi bine, toate mamicile cu familile lor!
r_ocsy aproape 15 saptamani ... fara o zi
mamanati spune:
Buna fetelor,
Mai_iun_2010, nu e capitol nou, e tot ala! Sau nu nimeresc eu unde trebuie.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 12+