Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)
Raspunsuri - Pagina 19
arturicii spune:
Voi dormiti , eu am facut placinta !!!!!!!!!
Si mi-a iesit !!! Pentru prima data cand fac!!
E vorba de placinta pe care o mancam facuta la bunica la tara, langa Cluj!!!
Doar sa inchid ochii, sa miros placinta si parca sunt acolo!!!
Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+
Reallaura spune:
Neata
Arturicii vaai, ce nostalgica esti, ti-e dor de casa atat de tare ca incepi sa gatesti ce gatea mami! Pofta buna la placinta.
Ramona mda, sunt cam de aceeasi varsta baietii nostrii. TU ce vei face cand vine bb2? Ai ajutor?
tigruta cum ai ajuns la Brasov? eei, ce bine ca e bb in regula!!Stai si tu linistita!!Fara incidente de acum inainte!
Madamar sa stii ca m-am uitat in Auchan dupa bobo cu interior fondant, nu au! Numai ciocolata, sau interior de jeleu, aceeasi poveste peste tot. Cred ca tr sa cauti mai degraba la o alimentara ceva.
Noi am avut invitati aseara asa ca pe langa ciocolata pe care o mancasem singura in Auchan am bagt dulciuri, alune etc etc, pana la ora 2. acum cantarul imi arata un kg in plus, adica 60,5 fata de 59,5 cum era zilele trecute. Imi vine sa ma bat!
CU gatitul: eu sunt pasionata de salata verde cu avocado usturoi si lamaie moama cat e de bun! Am descoperit combinatia la resto libanez si de atunci nu imi lipsesc ingredientele din casa! Fac des ciorbita cu perisoare sau supita cu galusti, am inceput sa fac tot mai des sfecla la cuptor, Mirci papa mai bine decat mancarea in sine salata de sfecla. Acu ma gandeam sa fac niste chiftelute de pui la cuptor sa le papam cu ceva muraturi ca s-au facut muraturile soacrei mele.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
cris_09 spune:
Neata burtici cu bebici.Hai ca vin eu cu o cafelutza,ceai,sau o gustarica pentru fetele fara greturi
Eu eram disperata cu ingrasatul in primul trimestru,ma cantaream din 2 in 2 ore,ca nu cumva sa depasesc 10 kg pe toata perioada sarcinii.Se pare ca m-am abatut deja de la targhet,ca am luat 5 kg pana acum.Pfff...
Nu stiu care dintre voi zicea ca daca ii povestesti bebelului Alba ca Zapada in tp sarcinii o sa vezi ca isi va aminti de poveste.Eu am vazut in filmuletul "in pantec" ca daca asculti o melodie regulat in timpul ultimelor luni de sarcina,o sa observi ca dupa nastere o sa reactioneze cand aude acea melodie.Chiar o sa incerc,dar inca nu sunt hotarata ce melodie sa ascultPoate aveti voi propuneri
PS:nu ma mai sabotati cu milka,placinte,bomboane fondante ca sunt un fel de copil de batatatura,ce aud aici bag si eu in gura
poze
my baby17+
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Neata Acu ma gandeam sa fac niste chiftelute de pui la cuptor sa le papam cu ceva muraturi ca s-au facut muraturile soacrei mele. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca |
Neata!
LAURA, soacra ta este destul de acra, incit sa ii iasa muraturile bune?. Sunt rea de la prima ora, cu inclinatia pe soacre!
Cris_09, da eu spuneam ca un pediatru mi-a spus despre Alba ca zapada, si mi=a mai spus ce spui si tu acum, sa ascult muzica!
Iar legat de ce spui tu, pedichiurista mi-a spus ca era insarcinata cu al treilea baiat, cu 20-30 de ani in urma, si spera sa fie fata, bineinteles. Cik era celebra pe atunci o melodie: "Alina", de la Rosu si Negru daca nu ma insel. Era sigura ca dak e fata va fi Alina, daca e baiat va fi Alin numele copilului. Melodia cik o asculta pina la exasperare, si exact cum spui, cik dupa ce s-a nascut daca era agitat ii punea piesa si copilul se linistea... facea parte din "cunostintele" lui din viata intrauterina.
O alta clienta spunea ca ea asculta Guns pina la epuizare si ca fetita, la fel, e receptiva...
N-am nici eu idee ce sa ascultam... pentru a prii lui bebe... Guns nicicum!:)
Mary 14+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Ramona80 spune:
Madamar nici eu nu stiu ce-as fi facut fara mama pentru ca o luna am zacut efectiv.
Onana, uau, -5 kg??
Se spune ca a doua nastere va fi mult mai usoara ca prima. Asa iti doresc si tie.
Tigruta ma bucur mult ca e totul bine si ca ai reusit sa scapi grija.
Laurita, adevarul e ca eu am ajutor. Noi stam acum la mama iar in primavara incepem constructia la casuta noastra draga. Sunt avantaje si dezavantaje la toata afacerea asta, dar incercam sa vedem numai avantajele: nu mai platim chirie, ne ajuta cu Victor, dar bineinteles ca ne mai si ciocnim, eu cu mama. Abia astept sa terminam casuta si sa stam singurei, chiar daca va fi mai greu, ne vom descurca.
Hei, si nu-ti mai face atatea griji din cauza greutatii, te asigur ca cu doi nazdravani vei da repede jos kg in plus. Eu la sarcina trecuta, cand eram ca tine in 19 sapt luasem deja 8kg, pentru ca in primul trimestru trebuia sa mananc mereu ca sa nu-mi fie rau. De exemplu un mar imi tinea 15 min, apoi trebuia sa mai pap ceva.Am incheiat sarcina cu +20kg fix, ca stiu ca m-au cantarit chiar inainte de operatie. Sunt sigura ca gasim noi o cale de a ajunge din nou la silueta dinainte.
Ha, si eu tocmai am cumparat salata si vreau sa fac cu bucatele de piept de pui, si cu crutoane iar sosul il fac din usturoi frecat cu ulei cu lamaie si smantana. O nebunie. Iese ca salata Cezar
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si 9+
tigruta spune:
Neata burtici
Arturici ce pofta mi-ai facut cu placinta ta
doamne ce de prostii am mai visat..am visat o masa mare cu multe dulciuri, foarte multe:bomboane, prajituri , napolitane si parca mancam din toate.si spre dimineata am avut un cosmar dar m-am trezit exact la momentul potrivit, transpirata toata de m-am ridicat din pata si am facut cruci...dar a trecut
Laurita am ajuns cu masina personala dar a condus nasa mea..si ma bucur ca am mers pana la urma..si eu tot 60 kg am, m-am ingrasat 1kg..sa inteleg ca tu pana acum numai 1kg te-ai ingrasat? daca e asa e tare bine..
Cris eu spun sa nu-ti mai faci atatea probleme cu ingrasatul..lasa ca dai tu jos..tu nu ai o melodie care sa-ti placa mai mult? preferintele tale pot fi si ale bebelui
Ramona sa va ajute Dumnezeu sa va mutati curand in casuta voastra..e cel mai bine sa aveti cuibusorul vostru..
Va si va doresc duminica placuta
elena11+
cusa spune:
citat din mesajul lui Reallaura Neata Arturicii vaai, ce nostalgica esti, ti-e dor de casa atat de tare ca incepi sa gatesti ce gatea mami! Pofta buna la placinta. Ramona mda, sunt cam de aceeasi varsta baietii nostrii. TU ce vei face cand vine bb2? Ai ajutor? tigruta cum ai ajuns la Brasov? eei, ce bine ca e bb in regula!!Stai si tu linistita!!Fara incidente de acum inainte! Madamar sa stii ca m-am uitat in Auchan dupa bobo cu interior fondant, nu au! Numai ciocolata, sau interior de jeleu, aceeasi poveste peste tot. Cred ca tr sa cauti mai degraba la o alimentara ceva. Noi am avut invitati aseara asa ca pe langa ciocolata pe care o mancasem singura in Auchan am bagt dulciuri, alune etc etc, pana la ora 2. acum cantarul imi arata un kg in plus, adica 60,5 fata de 59,5 cum era zilele trecute. Imi vine sa ma bat! CU gatitul: eu sunt pasionata de salata verde cu avocado usturoi si lamaie moama cat e de bun! Am descoperit combinatia la resto libanez si de atunci nu imi lipsesc ingredientele din casa! Fac des ciorbita cu perisoare sau supita cu galusti, am inceput sa fac tot mai des sfecla la cuptor, Mirci papa mai bine decat mancarea in sine salata de sfecla. Acu ma gandeam sa fac niste chiftelute de pui la cuptor sa le papam cu ceva muraturi ca s-au facut muraturile soacrei mele. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca |
Imi spui si mie te rog cum faci tu salata asta verde cu avocado si ustoriu si lamaie? E ceva special sau doar pui ingredientele?
Am si eu ingredientele si imi place la nebunie avocado in toate combinatiile de salata.
Cornelia
14+
cusa spune:
citat din mesajul lui tigruta Fetelor sunt asa de fericita ca vreau sa va impartasesc si voua bucuria mea.. am reusit sa ajung sa ma vada o doctorita si bebe e bine, l-am vazut i-am auzit inimioaradoamne ce mult m-am bucurat ca e bine.. va multumesc pt grija.. si da sunt linistita acum si pot sa dorm bine..ca aseara nu m-am odihnit deloc.. oana felicitarile mele.. va elena11+ |
Elena bravo, ma bucur enorm ca esti bine tu si bebele
Cornelia
14+
Reallaura spune:
Madamar soacra mea e draguuta cu mine - am avut problemele noastre la inceputul relatiei...heheh dar au trecut, eu sunt cu Bogdan de 16 ani deja, din liceu, adica de la 16 ani. Dupa ce s-a nascut Mirci nu am mai avut probleme, ea ma mai ajuta ca mama sta departe si lucreaza in ture si o are pe soramea langa ea cu bb mic. DAr muraturile sper sa fie acre!!! Cu ascultatul muzicii si eu ma tot gandeam la prima sarcina ce melodie sa-i pun ca sa am cu ce-l linisti si nu am gasit...acum nici atat nu am timp sa ascult... Asa ca o sa o linistesc tot cu tzitzi...
Tigruta Nuuu, am plecat de la 57 si am pus deja 3,5 Mi se pare mult, mai ales ca am o burta imensa. asta e. sper sa ma mai temperez de acum inainte
Ramona buna ideea si cu salata ta, cred ca trebuie sa ma profilez pe salate si asta cu puiut - prajit sau fiert??? suna fff bine! E bine ca te ajuta mama acum si apoi va mutati la casa voastra cand copiii sunt mai mari. Oricum, e clar ca sunt certuri micute, nu ai cum. Eu pe mama o vad de 2 ori pe luna si cateodata imi face niste nervi... e asa capopasa si nu asculta pe nimeni...de exemplu vrea sa-l indoape pe asta mic cu dulciuri cand eu i-am spus clar ca nu prea ii dau si mai ales nu din comert... ei, ea e atotstiutoare ca a crescut 5 copii si nu ma baga in seama e bine in general sa nu te amesteci cu nimeni, nici parintii tai nici ai lui. Dar acum, pana cresc bbicii e bine cu un ajutor. Spor la lucru cu casuta. In ce zona e??
Cris_09 pai nu e mare lucru, tai avocado bucatele, salata la fel, o tai mic, pisezi un usturoi doi in bolul de salata, lamaie, ulei....e nemaipomenita combinatia! SI se face si repede. IAr avocado e cel mai bun are omega-3 -mi se pare ca singurul fruct care are acizi nesaturati si o gramada de alte vitamine, acid folic etc. La resto puneau ei si un condiment magic, dar nu stiu ce...l-am trimis pe Bogdan sa se intereseze la restaurantul de langa el si sa si cumpere, dar pana acum nu a reusit. Oricum, e bun si fara!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
cusa spune:
Laura multumesc de reteta cu salata, eu am intrebat ,nu Cris,oricum multumesc inca odata,o sa o fac astazi, avocado imi place tare mult dar nu stiam cum e combinatia cu usuroi ,yami mai ales ca imi place si usturoiul in toate combinatiile.
Va pup, o duminica frumoasa, eu am plecat la gym acum.
Cornelia
14+