Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata si de aici!

Laurita, stai linistita si nu te necaji asa tare! Au perioade si perioade si ei. Nici ai nostri baieti nu au vrut o perioada sa mai doarma insa acum, chiar la scoala fiind ii pune obligat la o perioada de repaos de o ora asa ca s-au invatat iar sa doarma la pranz (si ei sunt marisori). Ce ma mai chinuiam si eu cu ei sa ii adorm insa uneori renuntam si ii culcam mai devreme seara, alteori ma necajeam. Trec toate astea. Sanatosi sa fie!

Tigruta, sanatate multa, ai grija de tine si asculta ce zice dr! Sa ne tii la curent!

Mary, hahaha, super cu bomboanele! Le stiu si eu! Le-ai gasit?

Cornelia, multumim de invitatie, am trecut noi p'acolo dar atunci nu-mi trebuia rochita mov !
Daca urmatorul drum spre Ro trece pe acolo dam de veste.

Cris_09, eh, dac-au fost piersici e ok! Bine c-ai gasit; cat despre rochita, nu ma las, mai caut. Mi-a propus sotul un spray de par mov ca sa ma linistesc. Nu va mai spun ca mi-am luat un dosar mov ieri.....ce sa fac, daca era dragut si mov... Acum imi caut agenda ptr anul viitor (eu am o fixatie cu agendele/carnetele chiar daca nu le prea folosesc).
Cu miscarile lui bebe mie mai mult dimineata, cand stau la masa si va citesc mi se pare ca o/il simt si mai ales cand conduc.

Sorana, felicitari, o sa fii Soacra cu 2 nurori! Sa fie sanatosi baietii si fericiti! Si mai ales daca va mai doriti bebei e super ok, cresc sansele sa fii si mamica de fetita.

Asa e, experienta de mama de baieti e super! Sunt nazdravani, se catara peste tot, sunt temerari, inventivi, ambitiosi, iti umplu casa cu masini/tractoare/roboti (transformers mai nou), au de mici spirit competitiv si cate si mai cate. Ce ma supar io e ca atunci cand intri intr-un magazin, la raionul baieti vezi mai mult: maro, verde, negru, visiniu (asta e caz fericit) si alte derivate de culori inchise. Iar la fetite e o feerie de culori! Pai e corect????

Ca ziceati de gatit, la noi in meniu e musai ciorba, am facut un pilaf cu ciuperci (mai mult ciuperci decat pilaf) iar pentru baieti supa si o friptura. Noi cei mai suntem vegetarieni-cei mici nu.

La noi e casa plina de baieti ca de vineri pan' duminica e si nepotul nostru la noi (are 9 ani). Acum ma straduiesc sa inventez ce sa facem azi pentru surpriza saptamanii (au in fiecare weekend o Surpriza-un super muzeu ptr copii, un loc de joaca nou, un film, etc).
Poate incepe sa ninga si am rezolvat natural cu surpriza.

Sa aveti un weekend frumos tare!

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Onana felicitari pentru fratiorul de Matei,sa stea cumintel in burtica pana la termen si cand vine pe lume sa fie sanatos si papacios. Nu fi dezamagita ca nu o sa fii mamica de fetitza de data asta,gandeste-te ca e mai bine pentru puiutzi,o sa se inteleaga mai bn cand vor fi mari,or sa se sfatuiasca,o sa mearga la agatzat impreuna etc..si cat sunt mici,or sa aiba cu cine sa faca nazbatii.
Tigrutama bucur ca nu ai mai sangerat,si ca te-au linistit doctorii.Stai linistita in plapimioara si relaxeaza-te si tu week-endul asta..
Madamarasa patesc si eu,in cursul saptamanii imi fac toata treaba,si fetele vb incontinuu,k deh sunt la munca..iar sambata cand am si eu timp liniste totala.Hai sa palavragim impreuna.Ce ai mai gatit?

poze
my baby17+

Pentru e mine e o adevarata provocare, in sensul nu cel mai placut al cuvintului sa reusesc sa fac ceva de-ale gurii pentru ca inca ma tin departe de bucatarie mirosurile...asa ca greul pik pe cei mai putin gretosi: mama, sot. Si nici din ceea ce gatesc ei nu ma satisfac pe deplin. Sa iti spun din ce s-a mai gatit ce mi-a placut: peste proaspat prajit am servit azi, dupa atitea luni, am reusit sa il maninc, nemaimirosindu-mi asa strident, brinzica de vaci cu smintina, bunuuutza! In rest ciorba nelipsita de fiecare zi, fie de pasare, fie de legume. Suntem cam neinspirati, recunosc... la micul dejun "chinui" zilnic un iaurt, la care adaug fie un ou fiert tare, fie o bucata de telemea, fie pateuri... alternez si eu, cu toate fortele... dar tare mi-i greu. De cele mai multe ori stiu ca mi-e foame... dar nu si ca as minca. Asa se face ca nu am pus nici 1 kg, dar am si vomat la greu. Am plecat de la o greutate rusinoasa si m-as bucura sa pun cit mai putin. Cercul alimentelor tolerate s-a strins atit de mult pentru mine, deoarece daca mincam ceva si vomam... nu mai puteam sa maninc acelasi lucru nici moarta... dificult!

Tu/Voi ce mai gatiti?:) ca despre mine v-am lamurit!

Mary 14+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Uau, Mary, numa' un kil????
Eu sunt pe la +5 (erau vreo +7 acum vreo luna apoi am slabit) deja...

Si eu am niste fixatii de care nu scap legate de mancare, zici ca-s la cazarma. Dar altceva nu imi vine sa mananc.... Traiasca ciorbele, telemeaua si portocalele/kiwi. A, si pilafu' cu ciuperci... A mai revenit si iaurtul in schema, mai ales seara cand mor de foame.

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Onana felicitari pt caruciorul albastru. Si iti doresc ca a doua nastere sa fie fara peripetii. Eu nu inteleg de ce se incapataneaza medicii sa lase mamicile sa nasca natural desi vad la ecografii ca fatul este foarte mare. Ok, exista o marja de eroare de +- 300g parca, dar totusi...

Tigruta ma bucur ca nu ai mai sangerat. Sunt sigura ca totul e bine. Iti doresc sa fie bebe bine si sa stea cuminte pana la termen.

Laurita asa mai face si Victor, eu cred ca din cauza plictiselii. Nu-ti face mustrari de constiinta.

Madamar si eu sunt in pana de idei si de pofta de mancare. Bine macar ca am scapat de greturi, ca pana acum eu am dat jos 2 kile de care m-am tot chinuit sa scap inainte de sarcina si n-am reusit. De gatit nici nu poate fi vorba. Traiasca mama. Ma chinui sa mananc ce-mi face ea.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Uau, Mary, numa' un kil????
Eu sunt pe la +5 (erau vreo +7 acum vreo luna apoi am slabit) deja...

Si eu am niste fixatii de care nu scap legate de mancare, zici ca-s la cazarma. Dar altceva nu imi vine sa mananc.... Traiasca ciorbele, telemeaua si portocalele/kiwi. A, si pilafu' cu ciuperci... A mai revenit si iaurtul in schema, mai ales seara cand mor de foame.

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Da Arturicii, nici un kil, adik sunt la aceeasi greutate, desi la cit am vomat ma asteptam sa slabesc. Imi indica la un moment dat cintarul cu vreo 2 kg mai putin insa a fost numai pt o perioada, poate eram cu intestinele ffff goale. Repet insa, am luat un start cu multe kg si sper sa pun cit mai putin, ca noi toate de altfel. Pupici!

Mary 14+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Madamar si eu sunt in pana de idei si de pofta de mancare. Bine macar ca am scapat de greturi, ca pana acum eu am dat jos 2 kile de care m-am tot chinuit sa scap inainte de sarcina si n-am reusit. De gatit nici nu poate fi vorba. Traiasca mama. Ma chinui sa mananc ce-mi face ea.

Da, daca nu ar fi mamele... bietele de ele... la cit de urita a fost perioada ce a trecut, nush ce m-as fi facut!

Uneori ma intreb cum fac fata alte burtici cu ingerasi acasa, de un an, 2, 3... si apoi imi raspund: le intareste Dumnezeu!

Arturicii, nu, nu am gasit ink bomboanele copilariei (de pom) cu interior fondant. Si erau la raft bomboane de la vreo 15 firme... numai din cele de care voiam nu erau!

Mary 14+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Multumesc fetelor pentru felicitari

Nu avem in plan inca un bebe, mereu ma gandeam ca 2 copii e ok, insa acum, ca nu avem si fetitza mult dorita...o sa ne mai gandim. Cine stie, poate poate mai incercam, dar sa vedem intai cum ne descurcam cu 2

Vad ca vorbiti de mancare, eu inca mai am greturi, mai ales dimineata, asa ca am slabit 5 kg de la inceputul sarcinii, iar de vreo luna sunt constanta, deci tot -5
Ceea ce imi prinde bine, am si eu cateva kg in plus si mi-am propus sa iau doar 7-8 in sarcina asta. Sa vedem daca reusesc.
Chiar l-am intrebat pe dr daca e ok bebe, ca eu nu iau in greutate, si mi-a zis ca e bine, oricum ecografic are un avans de 6 zile in dezvoltare, deci o sa am iar un elefantzel

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Onana felicitari pt caruciorul albastru. Si iti doresc ca a doua nastere sa fie fara peripetii. Eu nu inteleg de ce se incapataneaza medicii sa lase mamicile sa nasca natural desi vad la ecografii ca fatul este foarte mare. Ok, exista o marja de eroare de +- 300g parca, dar totusi...

Tigruta ma bucur ca nu ai mai sangerat. Sunt sigura ca totul e bine. Iti doresc sa fie bebe bine si sa stea cuminte pana la termen.

Laurita asa mai face si Victor, eu cred ca din cauza plictiselii. Nu-ti face mustrari de constiinta.

Ramona, stii care-i culmea? Ca dr a spus ca in cazul meu nu numai ca nu este indicata cezariana, dar ca nu e legal s-o faca, ca nu are motive intemeiate si nu poate sub nicio forma.
Mai mult decat atat, m-a chemat sa-mi induca nasterea si la insistentele mele mi-a facut o eco, cu 2 zile inainte, si mi-a dat scris ca bebe are 3,600. Deci vorbim de o eroare de +800 gr, ceea ce-i un pic mai mult de 300 gr
Dar deja e istorie, de data asta o sa fie altfel. Ma gandesc sa nasc prin cezariana, sa schimb spitlul si eventual si doctorul.

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Fetelor sunt asa de fericita ca vreau sa va impartasesc si voua bucuria mea..
am reusit sa ajung sa ma vada o doctorita si bebe e bine, l-am vazut i-am auzit inimioaradoamne ce mult m-am bucurat ca e bine..
va multumesc pt grija.. si da sunt linistita acum si pot sa dorm bine..ca aseara nu m-am odihnit deloc..
oana felicitarile mele..
va

elena11+

Mergi la inceput

Vai, Tigruta, ce bine ca sunteti bine!!!!!
Sa aveti o noapte buna si sa nu te agiti mai mult decat trebuie..

Sorana iti doresc sa ai o sarcina usoara si o nastere f usoara.
Ai slabit 5 kg????
Eu nici nu stiu cum am adaugat cele multe kg de inceput ca de mancat nu am mancat cine stie ce. Insa cum stim toti, fiecare cu organismul lui.

Mady, intr-adevar, si insarcinata si cu 2 copii, e o aventura. Sa vezi dimineata cand mie imi era rau si ei vroiau si ei in baie si eu ziceam sa stea un pic si ei bateau in usa....Dar a trecut si asta.

Sa aveti o noapte frumoasa!

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput