Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)
Raspunsuri - Pagina 17
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigruta E putin mai complicata situatia in sensul ca stau intr-un oras mai mic destul de departe de Brasov si aici nu am la cine sa merg ca tot la Brasov ma trimite.. si nici sotul nu este acasa, e plecat din tara..tot luni se intoarce si el..offf asa ca trebuie sa ast pana luni cand vine doctorul aici..doar sa nu mai am sangerari.. incerc sa nu ma stresez si sa gandesc pozitiv.. va multumesc pt sustinere.. elena11+ |
Poate gasesti pe cineva sa te duca cu o masina la BV... lasa dependenta de sotz! Stiu ca e greu, dar bine ar fi sa mergi cu altcineva, la urgente, te vad si dormi linistita~!
Mary 14+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
cris_09 spune:
Neata fetele!!!!
Arturicii imi pare rau ca nu poti fi "fata cu rochitza mov" de sarbatori...dar nu renunta,mai cauta poate ai noroc.Din pacate nu erau nectarine,erau piersicutze,ca de piersicute a avut fata pofta
Tigruta sa ne tii la curent daca ai mai sangerat sau daca ai mers la medic.Sper sa nu fie nimic grav,si bebe sa fie sanatos si jucaus.
Onana ne tii in suspans???Ai zis ca te duci la eco si ne-ai lasat cu sufletul la gura,sa nu stim si noi daca ai venit cu carucior sau nu...Offf
Despre miscari...eu l-am simtit pe bebe la 16 saptamani dar foarte putin,ca un fluture,si nu am fost sigura ca e intradevar mogaldeatza sau mi se pare mie.Insa luni stateam in pat,si l-am simtit foarte clar,a fost tot ca un fluturas care isi atinge aripile de burtica mea,dar a miscat de mai multe ori si am fost sigura ca el e.Chestia e ca nu il simt regulat,odata pe zi de exemplu..am simtit luni,apoi miercuri...hmmm...
poze
my baby17+
tigruta spune:
Fetelor va multumesc pt grija..
nu am mai sangerat deloc..singura data a fost aseara..nu ma doare burta..sper sa fie bine...am vorbit cu doctorul din nou si a zis sa nu-mi fac probleme si sa stau cumintica in pat..si sa ast pana luni..am vorbit de fapt cu 2 doctori..unul din ei imi este ruda si am incredere in el..
va
elena11+
gabriella_t spune:
Tigruta iti doresc multa sanatate si tie si lui bebe ca sa stea in burtica pana la termen.
In rest nimic de raportat...un pic de greata care sper sa treaca sa pot si eu sa pap cate ceva.
Pupici pe burtici si spor la treaba.
14+
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigruta Fetelor va multumesc pt grija.. nu am mai sangerat deloc..singura data a fost aseara..nu ma doare burta..sper sa fie bine...am vorbit cu doctorul din nou si a zis sa nu-mi fac probleme si sa stau cumintica in pat..si sa ast pana luni..am vorbit de fapt cu 2 doctori..unul din ei imi este ruda si am incredere in el.. va elena11+ |
Pentru durere ti-a recomandat No-Spa? Mie asa mi-a spus medicul o data... dak durerile dureaza mai mult de 20 secunde sa iau No-Spa.
Sanatate multa oricum si sa dea Domnul sa iti fie bine!
Fetele, slaba miscare astazi... cind imi propun si eu sa ma conversez cu voi... in alte zile lipsindu-mi timpul:(.
Pupici si multa sanatate tuturor burticilor si ingerasilor de la adapost!
Mary 14+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Onana spune:
Salutare dragi burtici,
Nu, nu, nu , nu vreau sa va tin in suspans, dar am ajuns tarziu aseara acasa si n-am mai intrat, iar azi am dat o tura prin Herastrau cu Matei, ca voia la "oata maie"
Sunt foarte fericita, l-am vazut pe bebe , e bine sanatos si s-a clarificat: e .
V-am zis eu ca presimteam ca mai vine o putzulica in familie, nu sunt dezamagita, desi imi doream fetitza de data asta.Am doar o mica parere de rau ca nu voi avea experienta de mama de fetitza, tare mi-ar fi placut..
Dar cine stie, poate candva va veni si o fetitza, ca doar trebuie sa continuam pana reusim, nu?
Oricum, ma bucur ca mi-am vazut baiatul, am si o poza artistica cu el, sunt curioasa daca o sa semene, la Matei am o poza de la eco care seamana bine cu el.
Sper sa aud si de la voi aceleasi vesti bune, mersi de incurajari si sa aveti un weekend minunat!
Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 16+
Reallaura spune:
Tigruta nu e musai sa fie ceva rau, mai ales ca sangerarile in primul trimestru pot avea si o explicatie - nideaza ovulul.
O prietena in 33 s a sangerat de 2 ori - seara is dimineata si a mers la dr, au monitorizat-o 3 zile, i-au facut no spa si i-au dat drumul acasa. Nu avea nimic. Stai cumintica in pat, daca iei duphaston eu zic ca e ok, esti ca si cum deja pe tratament. o sa fie bine.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
Reallaura spune:
Onana felicitari pentru vestile bune. Sanatos sa fie, asta e important!! si poate, vorba ta, da Dumnezeu candva si o fetitza! Asa de dulci sunt ca uneori si eu ma gandesc la bb3, nu acum, dar cine stie, in viitor!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
cris_09 spune:
Onana felicitari pentru fratiorul de Matei,sa stea cumintel in burtica pana la termen si cand vine pe lume sa fie sanatos si papacios. Nu fi dezamagita ca nu o sa fii mamica de fetitza de data asta,gandeste-te ca e mai bine pentru puiutzi,o sa se inteleaga mai bn cand vor fi mari,or sa se sfatuiasca,o sa mearga la agatzat impreuna etc..si cat sunt mici,or sa aiba cu cine sa faca nazbatii.
Tigrutama bucur ca nu ai mai sangerat,si ca te-au linistit doctorii.Stai linistita in plapimioara si relaxeaza-te si tu week-endul asta..
Madamarasa patesc si eu,in cursul saptamanii imi fac toata treaba,si fetele vb incontinuu,k deh sunt la munca..iar sambata cand am si eu timp liniste totala.Hai sa palavragim impreuna.Ce ai mai gatit?
poze
my baby17+
gabriella_t spune:
Felicitari onana si o sa vina si fetita stai linistita. Si eu imi doresc f mult fetita dar daca nu e sa fie ...asta e ....sanatos sa fie .Sunt sigura ca si expeienta de a fi mama de baietel e grozava.
14+