Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(20)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
BUna fetele
NU am mai reusit sa scriu ca Mirci ma supara si nu mai vrea sa doarma la pranz stau cate 2 ore cu el pana adoarme, timp in care ma ia durerea de cap si incep sa plang uneori ca mi se pare ca nu stiu cum sa-l educ si ca e pra rasfatat...ooof
Alinutzaa, Onana imi pare rau de experientele pe care le-ati avut cu nasterea, brrr!In final, bine ca s-a terminat fericit, dar nu vrei sa iti supui copilul la nici un fel de risc...
Nici cezariana nu e ok, dar cand te gandesti ca poate pati ceva copilul, mai bine operatie.
Crstina pe mine uneori ma doare capul de la deshidratare, bei suficient?? Sper sa te lase repede!
Cris-09 sa-ti fie de bine piersicutele!
Nu mai stiu ce voiam sa spun. ma duc afara cu Mirci. va pup si va doresc we placut!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
tigruta spune:
Neata fetelor..
sunt asa de ingrijorata..aseara am avut o sangerare...a fost doar un jet care mi-a patat destul de serios chilotul si era rosiatic..dar cum sa nu ma ingrijorez cand am mai pierdut o sarcina
am sunat doctorul care a zis sa nu ma ingrijorez si mi-a marit doza de duphaston..in caz ca apre din nou sangerare sa merg la el..mi-a recomandat repaus la pat..dar oricum n-am facut efort..
acum sper sa nu mai sangerez si astept ziua de luni sa merg la eco sa vedem daca totul e in regula..
oricat as vrea sa fiu linistitta tot imi fac griji..ma rog sa fie bine bebe mic..
Va doresc o zi frumoasa..
elena11+
r_ocsy spune:
Neata tuturor !
Elena: imi pare rau ca treci prin asa ceva, sper sa fiti bine amandoi si sa ai parte de un bebe strumf sanatos. Iti tinem pumnii pentru ziua de luni
Gabitza1977 spune:
'neatza tuturor!
tigruta, dar nu te duci tu mai bine pana la spital?
pana luni mai este si nu are rost sa stai stresata... mergi la camera de garda, sa fii sigura ca totul e ok, mai ales daca ai mai avut probleme in trecut... eu una asa as face.
si multa sanatate!
Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 13+
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Cum stati cu poftele ? Poate sa vi se para ciudat dar eu momentan nu am pofta de nimic, sau poate pentru ca am doar 14 saptamani; iar in ceea ce priveste alimentatia prefer gustul sarat si acru , dar din cand in cand mananc si dulce. Ma bucur ca am scapat de greturi. Abia astept sa ma duc in decembrie la ecograf sa vedem ce vom avea ca dupa preferintele mele alimentare nu imi dau seama si vroiam sa vad daca corelatiile acru-baiat, dulce-fata sunt adevarate. dar poate voi aveti gusturile mult nai bine definite, ce ziceti? |
Sa nu te sperie lipsa poftelor! Nu e o chestie generala, adik nu e musai sa ai pofte pe tot parcursul sarcinii. O verisoara de-a mea nu a avut pofte deloc pina intr-o zi cind, brusc, i s-a facut pofta de bere si alune (arahide, care cresc in pamint). In acel moment i-a venit in minte ca nu are voie de bere si pofta i s-a accentuat (se intimpla mai demult, cind nu era asa de raspindita berea fara alcool). Mi-a spus ca au apucat-o niste stari de rau si de slabiciune, plus ca i se intarea burta (asta prin luna a 6-a, a 7-a de sarcina), ceea ce cred eu ca erau contractii. Nu a mai tinut cont de interdictie, in cea mai mare viteza a coborit, si-a cumparat ce poftea si a scapat de necaz... dar mi-a subliniat ca poftele acute de ceva anume pot da stari din cele mai rele!
Legat de miscarile lui bebe, el misca mult, mult, de la putine saptamini... Toata povestea este ca trebuie sa creasca destul ca miscarile lui sa le resimtim ca atare... Insa nu ar fi nimic neobisnuit daca tu esti mai slabutza si sa il simti repede.
Mary 14+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
citat din mesajul lui tigruta Neata fetelor.. sunt asa de ingrijorata..aseara am avut o sangerare...a fost doar un jet care mi-a patat destul de serios chilotul si era rosiatic..dar cum sa nu ma ingrijorez cand am mai pierdut o sarcina am sunat doctorul care a zis sa nu ma ingrijorez si mi-a marit doza de duphaston..in caz ca apre din nou sangerare sa merg la el..mi-a recomandat repaus la pat..dar oricum n-am facut efort.. acum sper sa nu mai sangerez si astept ziua de luni sa merg la eco sa vedem daca totul e in regula.. oricat as vrea sa fiu linistitta tot imi fac griji..ma rog sa fie bine bebe mic.. Va doresc o zi frumoasa.. elena11+ |
Si parerea mea este ca mai bine sa mergi sa te vada cineva... eu nu as astepta pina luni, asta pentru ca linistea sa survina mai repede. Du-te pe capul medicului, nu-l gasesti undeva in spital? Ii spui ca te nelinisteste gindul si mai bine spulberi orice grija, pe principiul ca "paza buna trece primejdia rea": parerea mea!.
Orice decizie vei lua insa te rog sa nu te stresezi cu adevarat, ci sa fii linistita, cuminte, fara miscari bruste nici la urcat/coborit din pat, asta pina stii sigur ca de fapt este o alarma falsa.
Pupici si take care!
Mary 14+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
tigruta spune:
E putin mai complicata situatia in sensul ca stau intr-un oras mai mic destul de departe de Brasov si aici nu am la cine sa merg ca tot la Brasov ma trimite..
si nici sotul nu este acasa, e plecat din tara..tot luni se intoarce si el..offf
asa ca trebuie sa ast pana luni cand vine doctorul aici..doar sa nu mai am sangerari..
incerc sa nu ma stresez si sa gandesc pozitiv..
va multumesc pt sustinere..
elena11+
Madamar spune:
Si eu mai voiam sa spun ceva: ati gasit pe undeva bomboane de pom cu interior fondant? Ca eu am fost numai in Metro si tot ce am gasit sunt dulciuri cu super stil dar eu vreau dulcele din copilarie... ca alea imi placeau! Metro nu are contract cu nici un furnizor de bomboane cu fondant... am luat altceva dar nu suficient de bune... si mi-e necaz!
Poate-mi spuneti o firma producatoare!
Mary 14+
evolutia lui bebe
cusa spune:
Neata burtici fericite!
Va invit la un cappucino cu laptic si cornulete
Elena iti tinem pumnii pt luni dar si eu te sfatuiesc repede la urgente ca imi amintesc fetele care au avut probleme ne sfatuiau ca la primul semn de sangerare fuga la doctor, deci nu mai sta pe ganduri ,nu ar trebui sa coste mult sau chiar nimik daca te vede cineva la urgente le spui ca esti ingrijorata si ca ai antecedente si nu cred ca nu te vor rezolva.
Arturicii imi pare rau ca nu ai gasit rochia mov, dar is convinsa ca vei gasi pana la urma cea care o sa iti placa! Bafta si daca nu gasesti hai aici si mergem impreuna si cu siguranta vom gasi.
Gata am plecat la treaba de sambata-curatenie si bucatareala...
Va pup si sa aveti un wee grozav!
Cornelia
14+
cusa spune:
citat din mesajul lui tigruta E putin mai complicata situatia in sensul ca stau intr-un oras mai mic destul de departe de Brasov si aici nu am la cine sa merg ca tot la Brasov ma trimite.. si nici sotul nu este acasa, e plecat din tara..tot luni se intoarce si el..offf asa ca trebuie sa ast pana luni cand vine doctorul aici..doar sa nu mai am sangerari.. incerc sa nu ma stresez si sa gandesc pozitiv.. va multumesc pt sustinere.. elena11+ |
Bravo asa trebuie sa gandesti pozitiv!
Sa stai cumintica in pat la caldurica atunci si fara efort deloc,pupici si sa dea Dzeu sa fie bine, nu te ingrijora cel mai probabil este o sangerare cu alarma falsa, eu am o prietena care a sangerat in fiecare luna pana a nascut, totul a fost bine si are acum o fetita de toata frumusetea... asa ca nu te stresa!
Cornelia
14+