Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vai ce dulce este Giulik!
Liliana ai grija de tine!

in alta ordine de idei am citit horoscopul 2010...un an zbuciumat!..yupii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Robi, condoleante!

Oliv, Mitzu - sunt de acord cu voi. Oamenii din Romania sunt mai tristi, mai neciopliti si mai nervosi. Cred ca trebuie sa ne reeducam. Totusi, din peregrinarile din ultimii 2 ani, tarile din fostul bloc comunist au aceeasi atitudine. POate nu chiar atat de neciopliti, dar... Si nu sunt comparabili cu tarile de "dincolo"

Gabitza, am vazut casutza! Fromoasa! O singura intrebare: livingul
nu e cam inchis? Sau doar eu am vazut intunecat?

Daria, pupe cantaretei!

Noi am avut o zi de 1 dec dementiala, nu m-am inteles delok cu Victor. De 2 zile zici ca a plecat copilul meu cuminte... E cu NU VREAU si ACUM! Iar aseara a fost apogeul. Azi in schimb a fost cu totul altceva... Poate e doar o faza...
Serbare de Craciun avem. Limitata la un anumit numar de persoane. Adica pe grupe de varsta (grupa mare si pregatitoare la un loc si maxim 2 parinti de fiecare copil) si se face in gradinita. Poezii, cantecele etc... Asa ca mi s-a transmis acasa "rolul" si trebuie sa-l repetam. Sper sa fie frumos.
Cadouri pentru educatoare, noi n-am luat la gramada niciodata. Asa ca...

Luni plec la Praga pentru 2 zile. Cadouri de mos n-am luat, nici Nicolae, nici Craciun Sper sa ma adun pentru Mos Nicolae, desi, de obicei nu iau decat dulciuri, dar din cauza de Paul probabil voi lua un joc pentru amandoi... O sa vad.

O zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc pentru sustinere!

Nici eu nu am luat nimic pentru Mos Nicolae, cred ca voi opta pentru un penar echipat si ceva dulciuri.
Matei tot mi-a spus ca vrea si acasa penar ca la gradi (cu Spider, evident), asa ca m-am scos
V-am spus ca i-am scris mosului? El mi-a dictat si eu am scris iar ce isi doreste a scris cu mana lui: un puzzle si un ou de ciocolata. Vedeti ce copil modest am?

Mergi la inceput

Noi am dat cite 40 ron pt 5 persoane ..deci suma modica. Nu se va cumpara nimic li se vor oferi banii.
Avem si noi plugusor..cum sa invete Luca ..vin copii de la Voinesti, de la Cimpulung..deci nu am asteptari
Dana calatorie placuta!
Eu de Mos Nicolae am o sticla (care contine elemente necesare efectuarii de experimente), jocul Cine stie cistiga-junior si mai multe carti (minienciclopedii Larousse)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, o chestie de asta ca un kit de experimente caut si eu. Si cred ca tre' sa-mi schimb ochelarii, ca n-am vazut. Asa ca azi-maine ma apuc sa caut pe net. Ca nu cred ca apuc sa ajung in magazine.
Desi, daca Victor continua cu modul in care se poarta nu primeste nimic anul asta. Nici macar un brad.

Mergi la inceput

Daca ar fi dupa comportament...dar am de gind sa gaseasca si scrisoare de la Mosi..cu ceva sfaturi/sugestii

Am vazut ceva kituri din astea dar pt virste mai mari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am reusit sa pun poze http://community.webshots.com/user/img2308?vhost=community

Nu sunt extraordinare dar sunt 3 albume noi-noute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua mamici!

N-am apucat sa citesc, am intrat numai un pic, pana imi mai revin.
Eu am stat in ultima saptamana mai mult acasa, am bolit. Am avut o cadere nasoala de la oboseala, tremuraturi, vomitaturi, rau general...deh
Pana la urma se pare ca a fost o cadere de calciu...si magneziu...Nu-mi inchipuiam ca poate sa-ti fie asa de rau de la astea.
Acum bag multivitamine si multiminerale si somn...Asta cu somnul e de baza. Acum o saptamana eram asa de terminata ca am adormit vorbind

Vad ca toata lumea se pregateste de mosi...Maria vrea tot ce vede la teveu Si Ioana vrea tot ce vrea Maria...
I-am explicat ca mosul aduce numai cate o jucarie-doua la fiecare copil, ca sa ajunga la toti. In principiu a inteles (pana la urmatoarea tura de reclame cand vrea de toate...:)))
Pentru Mos Nicolae am cumparat niste dulciuri-jucarele, gen gentuta Barbie cu bijuterii si bombonici, ursulet winnie care are inauntru bomboane...chestii d'astea.
Pentru Mos Craciun am cumparat masini cu telecomanda (dorinta lor fierbinte a fost sa vina mosul cu masini!!!), cate o papusa Stefania din oraselul lenes si vrem sa ii cumparam Mariei trotina si Ioanei ceva ...care ceva-ul asta ma streseaza pentru ca nu stiu ce sa-i iau...:))))
Si cred ca trebuie sa fac liste cu cadourile ca sa nu uit pe cineva anul asta...nu ca ar fi neamul mare, dar nu mai am tinere de minte deloc...
Hai ca am dat raportul...:)))
O zi excelenta sa avem, ma duc la doftor sa vaza analizele.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sar`na de vizionari, revin si cu un autoportret demenatial
Roberta, ce demult nu v-am mai vazut
Cristal, de`astea faci tu ? Of, of :(
Spor la cumparaturi.
Azi am terminat si eu pt gradi, in sfarsiiit.
Kim, ai gatat antibioticul ? Esti ok ?
Roller, drum bun la Praga

Daca intere pe cineva, la Metro e oferta joc MesterulManole+ CamyPuzzle la 65 de lei.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata

Si eu sunt bolnava rau. Tusesc artistic, aproape la fiecare inspir. maine merg la medic.

Nu mi-ati raspuns la intrebare, ce luati educatoarelor de Craciun, sau ce s-a discutat la gradinita sa se ia? Va rog, poate imi dati o idee...

Cristal, sanatate!

Eu anul asta mi-am facut jumate din cumparaturile de Craciun pe net, dar tot trebuie sa mai dau o raita prin magazine. Am si eu lista, trebuie sa gasesc un diamant roz si o masina galbena pentru Tudor si pentru Mara un diamant mov si un ”catel adevarat” . Cu ultima cerinta m-a lovit rau....(Nu-i voi lua, va dati seama. Cel putin, nu acum)

Olivia, unde ai gasit o astfel de sticla? Tudor ma innebuneste de mult sa-l ajut sa-si faca un laborator (ma gandeam sa ma apuc sa-i cumpar de pe udeva sticlute colorate, dar e departe de ce-si doreste el)

Mergi la inceput