Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu ma mir mereu cat de socati sunt oamenii pt ca eu zambesc foarte mult si sunt singura. Cu toate kkturile mele, eu dimineata zambesc pe strada
Mitzu, sa va fie de bie iesirea si sa o repetati curand

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A, da, vremea a fost oribila. Asta m-ar deranja si pe mine, ca sunt tare meteo-sensibila.

Si intr-adevar, am observat lucrul asta nu doar la oamenii din Anglia, ci din orice alta tara occidentala. Sunt mai senini, mai lipsiti de griji, si au asa o pace interioara care li se vede pe fata. In plus mi se par mai eleganti si mai ingrijiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

pe de alta parte cu siguranta, asezarea balcanica, comunismul si alti 20 de ani minunati si-au pus amprenta asupra fizionomiei si personalitatii romanilor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

condoleante

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Incerc de dimineata sa va scriu, mi-e sufletul atat de pustiit, aseara a murit bunica mea si sufar ca un caine...
E atat de ciudata viata asta, te chinui o viata sa faci pe altii oameni ca la sfarsit sa rasufle multi usurati ca ti s-a terminat chinul... Imi cer scuze ca va scriu de astea dar nu am cui sa ma plang...

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rob, sincere condoleante.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Haideti sa va pun un vidiou cu o cantareata, in limbi straine

Andreea de Pupi, unde ai fugit ? Ce-ti fac feciorii frumosi, tu cum esti cu oboselile ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, sunt pe aici.
super vedeta ta, nu numai ca-i frumoasa dar e si talentata.
sunt mai bine cu oboseala, numai ca dau dintr-o raceala in alta, N a facut zilele trecute 6 luni, nici nu-mi vine sa cred ce trece timpul...P cu scoala, asteapta cu nerabdare cele 2 saptamanai de vacanta de Craciun. na, si sa va fac in ciuda, pe 15 decembrie cica au un program de Craciun, el n-a mai avut asa ceva la gradi unde a mers cand era mai mic. anyway, vom vedea ce si cum.
ne mutam in Oklahoma si nu gasim casa, asa ca-s prinsa rau cu asta.
pupici
am vazut baietii lui gabi si casa, f f misto.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi, condoleantele mele cele mai sincere.
Mitzu, pupici copiilor! poze de la londra??
Andreea de pupi&nicholas spor la gasit casa!
sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Robi condoleante.

Ma duc sa vad poze, ca sa ma inveselesc, caci sunt intr-o stare de cacao...dar asa sunt de obicei inainte de sarbatori. Plus ceva tensiuni adiacente...dar trece...totul trece, numai ca depinde ce lasa in urma.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
ce craciun, la noi vine primavara . glumesc, dar vremea a fost tare calda in ultimul timp. chiar ii spuneam ieri lui Oliv ca parca e acum 20 de ani
ieri am bifat de pe lista mosului Bakurack-ul (ahahaha am luat-o razna), mai am de gasit 2 bakugani.. problema e ca pe ei nu scrie numele si eu nu ii cunosc.. mari probleme
Evei vreau sa ii iau un puzzle din acela de lemn cu sunete de animalute si altele.
ma duc la gatit, azi am program administrativ.
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput