Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani de Sf. Andrei!!!! La multi ani si Ariciului meu mititel - sa cresti mare pui!!!!!

Am venit si cu ceva poze: http://family.webshots.com/photo/2298149570050279906EpjFcv?vhost=family

Si cu ultimele poze de la casa: http://good-times.webshots.com/photo/2398725770050279906xdjABH

Kim - am vazut pozele de la mot, scump de tot protagonistul buclat, dar cel mai mult mi-a placut de Luca!!
Polux - asa e, la noi se creeaza o mare isterie cu gripa asta porcina, nici macar nu imi dau seama ce e mai rau - ca autoritatile demonstreaza incontinuu ca sunt incompetente, sau ca mass-media creeaza panica cu stirile lor...Bravo pentru Adela cititoarea!
Roberta, multa sanatate lui Matei!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Oliv, Imi aduc aminte bucatariile alea care creeaza senzatia de claustrofobie. Si cunosc si partea cu graba...

Gabitzu' ce-mi plac fotografiile de pe bicicleta Casuta o s-o vad acasa (au blocat accsul partial le webshot )

mey, io vreau sa ma'c azi la Imax cu Victor... sa vaz daca-mi conving sosu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi ..super!!!! Am sa te intreb peste citeva luni cum s-a comportat mocheta..am avut asa ceva in USA si s-a batatorit :(..Copii sitn niste dulci!

ceva poze:
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Noiembrie2009?authkey=Gv1sRgCMG5r_2h2vmp-gE#slideshow/5409951569666925170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am un moment de respiro (eu evident ca muncesc azi dar am liber in compensare pe 28 decembrie) si am reusit sa vad pozele Oliviei, foarte frumoase si artistice, si eu sunt o pasionata de imagine...Luca este un scump... si ce frumoasa e marea...

Eu sunt varza de obosita, am stat si l-am pazit pe Matei toata noaptea, eu nu inteleg ce boala e asta, a facut febra din doua in doua zile si nu alte alte simptome. Eu banuiesc ca e ceva viral dar macar am reusit sa dam de pediatra si vine dupa amiaza la noi sa il consulte pe Matei.
Ieri a fost fresh toata ziua, a mancat mai mult decat de obicei, iar pe la 8 aseara a cazut lat, cu febra din ce in ce mai mare.

Si pentru ca nu indrazneam sa ne culcam, am stat cu Petro si am analizat toate pozele cu casa Gabrielei. Mi-a placut mult poza in care baietii aranjeaza cartile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Care cum sunteti, pe unde umblati ?
Noi raportam o zi de 1 decembrie petrecuta la fanfara, apoi plimbari, apoi eu am picat efectiv la pat rapusa de durerile mele de cap-stomac-coloana ce mai, sunt ramolita di tat, apoi am mers in vizita la prietenul nostru Arian sa-si consume energia domnisoara mea ca ea nu oboseste deloccand are ceva de facut
Am vazut poze foarte, foarte frumoase de la Leeloo, Kim si toti baietii mumosi
Voi pune si eu poze cu mandra si daca apuc sa o filmez cum canta e mortala

Haideti la semnat condica ... de miercurea asta ca o zi de luni

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Incerc de dimineata sa va scriu, mi-e sufletul atat de pustiit, aseara a murit bunica mea si sufar ca un caine...
E atat de ciudata viata asta, te chinui o viata sa faci pe altii oameni ca la sfarsit sa rasufle multi usurati ca ti s-a terminat chinul... Imi cer scuze ca va scriu de astea dar nu am cui sa ma plang...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, imi pare tare rau . Dar macar a foscu voi pana acum

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetelor,

Robi, imi pare foarte rau de pierderea ta. Condoleante!

Ce mai faceti? N-am mai intrat de mult timp, daca mai tineti minte ultima oara va spuneam ca plecam in Anglia amandoi, fara copii, pentru 8 zile.

Am fost in Anglia, ne-am intors, a fost totul bine si cu calatoria noastra si cu copiii. Mai ales legat de ei aveam emotii, dar au fost cuminti nu s-au imbolnavit, deci totul ok.

Noi am ramas impresionati de Anglia si mai ales de Londra. Vreo saptamana dupa ce ne-am intors am avut dificultati de adaptare (psihologic vorbind), mi se parea ca e alta lume acolo. Parca nici acum nu pot sa scap de impresia ca oamenii de aici sunt mai prost imbracati, mai putin manierati, mai nepoliticosi, sau chiar mai urati (genul acela de uratenie dat de viata grea si de stres). In fine, o sa-mi treaca probabil, dar oricum, Anglia ramane o tara unde m-am putea muta sa traiesc.

Nici la noi la gradi nu se organizeaza serbare cu parintii din acelasi motiv. Am hotarat insa ca intr-una din zile sa mergem la un loc de joaca, copii si parinti, ca sa compensam cumva.

Eu va adresez clasica intrebare: ce cumparati educatoarelor de la gradi? Si la noi s-au strans bani si eu trebuie sa cumpar cadouri, si ca de obicei nu prea am idei (sa fie si frumos, si util, nici prea putin, nici prea mult, etc)

Am vazut poze cu copii frumosi, case frumoase. Va pupam pe toti!

Noi suntem acasa, si eu si copiii bolnavi (nas curgator deocamdata), sper ca n-avem gripa...

Mergi la inceput

Daria, sanatate multa!

Mitzu, eram chiar curioasa cum a fost la Londra. Si mie imi place mult, e alta lume, alt aer (la propriu si la figurat), alte oportunitati, alte, alte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi condoleante..viata nu inseamna nimic..
..si noi am petrecut cu fasole,cirnati si vin fiert..afara in jurul focului..
Adela eu nu as putea trai in Anglia ..pe motiv de vreme..in rest ai mare dreptate..am vrut si eu sa va scriu ..ce uriti mi se par constantenii...dar mi-a fost frica sa nu o interpretati..acum daca ai scris tu..confirm si eu dupa absenta de 9 ani din RO

Mergi la inceput