Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
polux spune:
Si noi va pupam cu mic cu mare. Fetele aveti grija de voi ca viata asta este asa de scurta...Scuze de meditatiile filozofice, dar probabil subiectul cu Soni m-a marcat foarte tare.
A, noi suntem primii stirbuti din grupa. Luni cand ne-am dus sa luam copilul de la gradi, avea un pliculet in mana in care era dintele bucluclas. Asa ca dimineata zana maseluta ne-a adus un banut in locul dintelui. Chiar voiam sa intru sa intreb daca e normal, caci mi se pare foarte devreme...din cate stiam eu pe la 6 - 7 ani. Si mai este inca un dintisor care se misca. Dar noi ii lasam sa cada singuri, nu-i fortam.
Va pup dulce de la mic la mare, si va multumesc ca existati. Asta ca tot e ziua recunostiintei azi...iar eu va sunt recunoascatoare ca sunteti aici, sa va citesc zilnic.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
buna dimineata!
hihihi intrasem si eu sa anunt stirbul - si vad ca mai avem doi colegi . numai ca la noi zana maseluta o sa aiba ceva probleme, pentru ca Patrick a inghitit dintele . asa ca am zis ca ii scriem o scrisorica si o punem sub perna, poate o convingem sa lase ceva
Danule dificila faza cu proiectul si mai ales obositoare. cat ar trebui sa tina?
Robi uff, sper ca a trecut totusi si capul si stomacul.
Alice, e bine acum Andrei, nu?
Gabi cat de aproape e mutarea.. cred ca o sa fie un Craciun superb in casuta noua!
ma duc sa strang prin casa cat sunt super copoii.. dupa aceea avem program de parc ca de, deja a inceput mini vacanta de 1 decembrie.
o zi excelenta tuturor!
kim222 spune:
Felicitari stirbilor!!!..noi nici un gind
Roxa ..ce faza ,l-a inghitit!hi,hi,hi
Liliana ce mai face Adeluta?
Noi ieri am fost la petrecerea unui coleg de gradi..3 ore nu am stiut ca am copil!
Stiti ca va spuneam ca Luca a devenit sensibilos..imi povestea infirmiera doua faze:
-ii spune lui Luca..vai Luca ce ochi frumosi ai (ca ai mamei tale..hi,hi)..sa-ti maninc eu ochisorii...si da-i plins pe Luca!
-a doua faza, ii ridica parul si-i spune ca ei asa ii plac baieteii cu parul ridicat ..iar Luca ii spune:..vrei sa pling?
roller025 spune:
Neatza!
Liliana,
Roxane, hehehe, l-a inghitit? mey proiectul ar dura pana in ianuarie 2011, dar am zis pas. Sunt prea obosita acum sa ma gandesc la o asemenea agitatie.
Va pupu pe toate, azi tre' sa termin o tona de documentatie de citit. Poate mai intru...
leeloo2004 spune:
Neata, neata - ce vesti asa, de dimineata, deci avem deja trei copilasi stirbi in grupa!! Felicitari!
Noi nu prea suntem bine, de fapt Stefan a facut o indigestie - ieri s-a trezit din somn la gradi si a vomitat si dupa aia asa a tinut-o pina seara tirziu si inclusiv in dimineata asta...i-am facut metroclopramid injectabil, ultimul in dimineata asta si l-am lasat acasa...nu va zic ca de la atita voma (de saliva ca numai apa pute bea si si asa o dadea afara imediat...) era sfirsit...in fine, sper totusi sa-si mai revina astazi...
Sunt pe aici...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Io sunt in goana dupa cadou, am batut depozite, hiper-super, am gasit zero barat. Asa ca sunt in priza.
Pup si eu strungaretii
Polux tare m-a miscat mesajul tau
Leeloo, sanatate la voi
Kim, cum stai cu tratamentele, mai bine ? Pupam Luca cel sensibil
Rox, ce tare e Pat
Robi, sa-ti treaca durerea.
Io am incasat ieri primii banuti pe munca mea, i-am pus deoparte pt Craciun - atatea i-as lua mandrei, moama-moama ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Hello! Pupam stirbii! Eu astept cu interes schimbarea dintilor la Matei, stiti ca el are probleme mari cu dantura, faza urata e ca dintii de jos sunt in perfecta stare si cei de sus sunt praf, asa ca nu stiu ce se va intampla cand ii vor incepe sa cada tocmai cei buni...
Pe mine tot ma doare capul...
Liliana, ce face Adeluta? Ati pregatit curcan ieri?
Daria, felicitari pentru primii banuti, important e demarajul, nu?
Olivia, super simpatica faza cu ochii cei frumosi!Si Matei e foarte sensibil, seamana cu soacra-mea
szivarvany spune:
Deci e oficial: fara serbare.
Nu va reproduc tot ce am spus depre tara asta de kkt, ca deh, gripa o pot lua doar la serbare etc etc etc.
Asa ca va veni Moshul (sotul doamnei) in dupa`masa de 9 decembrie, eu ma voi furisa ca fotograf si cu asta basta.
Am un gust amar.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
leeloo2004 spune:
Mda, vestea asta naspa o am si eu - m-au sunat de la gradi sa-mi spuna ca au primit un ordin de la minister ca nu au voie sa faca serbari cu parintii, adunari de multi oameni etc pe motiv de gripa porcina... prin urmare o sa faca ceva intre ei in grupa si o sa-i filmeze, iar noi o sa primim un dvd...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.