Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Daria, si la noi e oficial fara serbare...

E o vreme afara de zici ca vine Pastele. Am fost in pauza de pranz sa platesc facturi pe la banci si nu-mi venea sa ma mai intorc la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am cu nervii pt serbare.

Aseara Giulia si-a luat o revista sa citeasca, despre animale, de la Petshop
Si a citit primul ei cuvant, oficial, "RUSIA" - ara un titlu de articol despre ceva pisica din RUSIA. M-a socat.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicitari Giulik!!!..gata sinteti pregatite de scoala!Daria multumesc de intrebare...so far..mi-a trecut gitul,azi iau ultima doza de antibiotic!
Robi cu socrlea zici?
Gabi sanatate ..mai vomita?

la noi este serbare, pe 10, vine mosul, avem o poezie de invatat si dureaza 30 de min. am dat si 40 Ron fiecare copil pt 5 persoane (educatoare si infirmiere),asa ca am scapat de stresul:"ce sa iau sa fie bine"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la noi. Desi banuiesc ca veti fi asa de ocupate in weekend de o sa bantui tot singura pe aici. Si la noi e o vreme de vara parca. De fapt soarele e asa de frumos de nu am mai intra in casa...noroc de 4 zile libere.

Gata m-am linistit in privinta dintisorilor...de acum sunt copiii mult mai precoci.

Olivia, multumim de intrebare. Adeluta e bine, invata foarte repede totul (mai putin sa fie cuminte) si ne innebuneste de cat de vorbareata este.

Si noi suntem la citit, ii place sa citeste cuvintele care le vede pe strada, la televizor. Ce-mi place ca stie sa le citeasca si in engleza (cuvinte simple - multe invatate ca vocabular la gradi) dar si in romana. Eu nu insist pe nimic, dar ea ma bate la cap cu cititul in ultimul timp. A...si apropo de citit, astea sunt cucu...auzi, ne trimite doamna un fel de grafic (haios) in care trebuie sa spunem cate carti planificam sa citim luna asta. Cica norma e de 8. Sincer mi se pare aiurea de tot, ca eu am si nu mi-am schimbat inca impresia, ca scoala americana e de 2 lei.

Dana, si eu tot local as opta, doar daca proiectul chiar te-ar prinde sau macar financiar s-ar merita sacrificarea familiei.
Uite, pe mine m-a intrebat presedintele college-ului unde lucrez de ce vreaui la community college, adica la cel public, cu CV-ul meu cica gaseam la cele mai tari...si raspunsul a fost ca vreau viata personala, nu sa ma casatoresc cu job-ul.

Roberta sanatate multa. Si eu am avut o durere de cap de nu stiam de mine, si mi-a bagat pe gat sotul 2 pastile de headache relief si vad ca sunt ca noua.Da am mancat curcan, dar nu l-am si gatit. E prea mare pentru 3 persoane. Am fost in schimb ieri la niste prieteni care au facut curcan umplut. Adeluta a fost tare cuminte, s-a jucat frumos, numai ca de la aparitive ea ma tot intreba unde e curcanul, ca doar fata pentru asta venise.

Daria si celelate fete fara serbare. Mie mi se pare ca se mediatizeaza prea mult aceasta gripa. Sincer, aici eu am cel putin 4 studenti care au avut gripa aceasta si nu s-a mai inchis scoala, sau au facut caz asa mare. Da, copiii respectivi au lipsit cam o saptamana de la scoala, dar nu s-a panicat nimeni, nu am fugit toti la vaccinare sau in alte parti.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Liliana sint socata de Soni,cind ai scris nu mi-am dat seama despre cine este vorba, acum 10 minute mi-a explicat Roxana!!! Stii amanunte??? Ma bucur ca va intelegeti bine cu scoala! Nu am inteles ti se par prea multe sau prea putine 8 carti? V-a dat si o lista cu carti?

noi azi avem taierea motului nepotelului!

Mergi la inceput

Da Olivia stiu amanunte. De aproape un an avea cancer si era asa de optimista si puternica. Dar de vreo 3 saptamani intrase in spital, si o tineau mai mult pe morfina. Stiu multe amanunte ca tineam legatura cu ea si altecateva fete din Italia. Dar nu are sens sa scriu aici sa intristezi si alte fete.

In legatura cu numarul de carti...mi se par multe, chiar daca au doar 10-15 pagini. Copiii stau pana la 3 la scoala, si apoi teme citit etc, chiar nu mai au timp de nimic, si sunt copii si ar trebui sa se si joace. Si nu, nu ne-a dat lista de carticele. Noi facem fata la tot, dar nu cred ca e ritmul normal la un copil de 5 ani. Mai ales cand ma gandesc ca in cativa ani il vor inceti de tot...acum fac mult, si la elementara abia fac cate ceva.

Va pupam si distarctie placuta la luarea motului nepotelului.

Liliana

Mergi la inceput

nu stiam ca avea cancer...te intrebam de carti pt ca eu la culcare ii cam citesc 10-15 pagini..deci ar echivala cu 7 carti de care spui tu...

niste poze de ieri:
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Matias?authkey=Gv1sRgCObJ4pu9k-_NwwE#slideshow/5409428873306479970

Mergi la inceput

Olivia ce nu ai inteles tu este ca Adela trebuie sa citeasca singura acele cartulii, nu eu pentru ea. Adica eu stau langa ea si o ajut cu cuvintele mai grele. Ca asa de citit noi citim mult mai mult decat ne spune doamna si in ambele limbi. Deci norma de 8 carticele e numai pentru copii. Pentru parinti sa le citeasca si ei sa incerce sa reproduca in propriile lor cuvinte e alta norma.

Pupam pe toti de la mic la mare. Stiam eu ca asa se intampla, cand sunt eu pe aici voi sunteti pe afara, ca am inteles ca e frumos in Ro. A, si acum aveti inca 2 zile libere, super.
Mini vacanta frumoasa dragele mele.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!

Olivia, foarte frumoase pozele, cel mic e un scump, Luca e smecher tare iar tu arati foarte, foarte bine.

Liliana, mi se pare ciudat sa citeasca la 5 ani! As fi curioasa ce fel de carti sunt...

Eu sunt necajita, Matei a facut febra azi-noapte, la 3 dimineata ardea, cred ca e o laringita, e ragusit si bineinteles ca astea se intampla intotdeauna in week-end cand nu pot sa dau de pediatra lui...Deocamdata ii dau tratament dupa apul meu, antitermice, Ketof si ACC.

V-am pupat si va urez o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Robi, sunt carti cu 10-15 pagini, pe fiecare pagina cate 2-3 fraze. ceva de genul:
"It's time to get dressed. It's easy to do. Just watch me - I'll show you. I pull up my socks, first one and then two."

Si da citeste singura, bineinteles cu ceva ajutor la cuvintele mai grele.

Pupam fetele cu mic cu mare.

Liliana

Mergi la inceput