Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
roberta04 spune:
Nu, Daria, e vorba de un cal mai mic, crizat de-a binelea, si care costa vreo 180 lei din cate stiu eu...
cristalina spune:
Cadouri...offff
Eu sunt deja zapacita...nu stiu ce sa le iau de Craciun.
Luni o sa fie serbarea de la gradinita, primesc niste papusi de 50cm, pe 25 decembrie primesc si cate o Stefania ca sa fie de jumulit...papusile le-am bifat.
Am cumparat masinute cu telecomenzi, una la vreo 30cm pentru Maria si una la 20cm pentru Ioana...masinutele le-am bifat.
Pentru intalnirea cu Mosul de la institut ma gandeam sa le cumpar niste Mystic Babies...Cam mici, dar lor le plac din astea de bibilit. La polly pocket nu ma arunc ca sunt prea scumpe...
Si cadoul mai consistent sa fie trotinete...dar...si aici e un mare dar....Ele vor trotinete, insa nu se vor bucura prea mult de ele, o sa stea pana la primavara mai mult pe balcon. Daca renuntz la trotinete, ce le iau!?
Probleme existentiale...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristal, noi doar pe zapada n-am incercat trotineta in rest merge pe covor, pe podele, pe ploaie
Roberta, ooo, inseamna ca e un cal cu bun simt, astalalt costa o avere
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Neatza
Cristalina felicitari pentru premiu!!!si spor la organizat serbari
Robi tinem pumnii sa iasa bine controlul
Daria foarte frumoasa serbarea iar Giulik era asa de entuziasmata....la noi din pacate,doamna educatoare este tot in spital,asa ca nu au facut nimik...au primit azi niste cadouri de la un mos....trebuie musai sa caut sa o duc undeva sa simta si ea ca vine craciunul si sa stea de vorba cu mosh craciun
Vivia,ce frumos cadou ti-a facut Uka,felicitari are cu cine semana asa istet...v-ati lustruit schiurile?
On topic legat de cadouri,pentru gradi i-am luat o enciclopedie cu animale pe care si-o dorea demult,o carte de colorat cu alfabetul,un lego si un mos de cioco de la kinder...a fost tare multumita si contrariata cum de stie mereu moshul ce-si doreste ea....bona ii cumpara un robot cu telecomanda,bunica de la buzau papusa,asa ca io mai prestez un lego si ceva dulciuri...si am scapat....si da' trotineta noastra merge cel mai bine pe hol,ca prinde viteza...si cel mai cool cand ste noroi afara
hai sa avem o zi excelenta
kim222 spune:
Ioana multumim de complimente...seamna cu Sorin, el este desteptu' familiei..fara gluma..ce ghinion cu educatoarea!
Pentru gradi i-am luat o minienciclopedie Larrouse, un mos de cioco si un joc Ceasul (referitor la invatarea timpului).Acasa inca nu am decis ce-i dam..trebuie sa umblu in cutii..
Azi am fost pe sectia de psihiatrie pt a obtine aprobarea de incepere a noului stagiu de la 1...am fost socata..sectia este in cadrul unei cladiri care se afla in apropierea viitoarei noastre case...Soc..sint Olivia si sint in soc!
edit ..schiuri nu lustruim..pt ca nu schiem..eu am un ghimpe impotriva sporturilor riscante..
Robi inseamna ca stii ce i-ar place de Craciun!
roxanaz spune:
am venit de la serbare. frumos, inghesuiala, teribil de cald. am fost si fotograf oficial . baietii au primit un robot si dulciuri iar fetitele papusa si dulciuri. o gramada de dulciuri if you ask me... o sa am stoc vreo 2 luni
Oliv hai ca nu riscant ski-ul, zau, doar nu o sa faceti partiile olimpice din prima . dar macar asa sa invete Luca sa si le puna si sa faca plugul cred ca merita
ma duc sa pun ceva poze.
edit: amm pus incepand de aici
roller025 spune:
Buna seara!
Cu intarziere, urari de bine de Sf. Nicolae si de aniversari tuturor sarbatoritilor!
Monica, felicitari pentru premiu!
Am citit din urma si am vazut o multime de poze frumoase! Nu va enumar, sa nu uit pe cineva!
Noi, in schimb nu suntem foarte bine. Sambata trecuta Victor a inceput sa faca febra si sa se planga de dureri de cap. Duminica tusea ingrozitor de tare. Diagnosticul a fost laringita acuta, din fericire n-a ajuns la amigdalita. Asa ca nu a intrat pe antibiotice. Inca mai tuseste, dar nu mai face febra. Asa ca plecarea la Praga a fost cam fara chef. Macar a fost utila si am reusit sa iau ceva lucruri pentru baieti. Intoarcerea a fost cu debutul virozei pentru Paul. Febra, gat rosu, nas infundat. Asta se traduce cu nopti dormite pe sponci.
Acu's acasa vreo 3 zile, cica marti am examen, nu cred ca trec examenul asta, mi-e mintea imprastiata rau.
Mosh Nicolae a venit la baieti nu de criza ci de pedeapsa. Fara nuielusha, dar cu un cadou minimal, cate un ou kinder. In schimb, cred ca Moshu' celalat nu mai vine. Si cred ca decretez stare de razboi, pe toate liniile. Adica interzic tuturor sa aduca ceva baietilor. Paul nu va simti, dar Victor da. In special pentru el trebuie sa fac ceva. Nu ne mai asculta deloc si, de cate ori are ocazia, ii pune piedica lui Paul, ca apoi sa-l ia in brate sa-l pupe. Nu mai am resurse si nu mai stiu cum sa gestionez comportamentul, se pare ca nimic nu mai functioneaza...
Cam asta e pe la noi. Sper sa ne mai auzim anul asta. Si mai sper ca anul de vine o sa fie ceva mai linistit.
Pupix.
roxanaz spune:
Danule ufff imi pare rau ca Vic e la capitolul asta. acum nu stiu daca lipsa Mosului Craciun nu o sa il intarate si mai tare. sau tu stii daca asta e chiar ce ii trebuie ca sa vada ca exista o consecinta a purtarii lui. daca stati voi asa o ora tete-a-tete nu reusesti sa il faci sa iti spuna de ce se poarta asa cu Paul? ma gandesc ca poate evitati totusi masura asta drastica. eu recunosc ca si pe mine ma tenteaza dar pe de o parte nu ma lasa inima iar pe alta ma gandesc ca e ceva la care vor suferi teribil.
succes marti!! tin pumnii ca poate iei examenul, indiferent de creierii vraiste :)
roller025 spune:
Roxane, nu stiu ce sa spun. I-am spus ca singurul Mosh pe care-l vede anul asta e cel de la gradi si asta daca se face bine pana atunci. Ca nu va avea brad si alte celea. Si ca singura varianta sa primeasca ceva e ca urmatoarele 2 saptamani sa se comporte exemplar. In limite de rezonabilitate aceptate, adica sa nu-l mai loveasca pe Paul sau pe oricine il "supara" si sa nu spun un lucru de cel putin 5 ori pana catadicseste sa raspunda. Discutii 1-to-1 am avut nenumarate. Concluzia mea e destul de clara: e extrem de gelos. Si ca urmare incerca sa se impuna cum vrea el. Si raspunsul lui e "nu vreau eu".
Vom vedea. Daca ajung la masura asta extrema va trebui sa lupt cu restul adultilor, mai ales cu bunicii. Si probabil voi ajunge client fidel al unui cabinet de psihiatrie
polux spune:
Noi raportam al doilea dinte cazut...deja de 3 zile. Si ce m-a uimit este ca ceilalti dinti sunt deja imuguriti...ce imuguriti ca au 2-3 mm fiecare deasupra gingiei. Sunt crescuti undeva mai in spatele lacasului celorlalti. Bineinteles ca a venit zana maseluta cu un banut...
In rest suntem bine...un pic cam muciosi. Cam ciudati mucisorii...vin de vreo 3-4 ori pe zi si atat. dar e bine, mai ales tinand cont ca afara sunt -17 grade...iar naroada de mama (adica eu) trimite copilul la scoala fara caciula...e drept ca are gluga...dar de avem codite, brizbrizuri si caciula le strica. Si mai e drept ca scoala e la 2 minute de casa...dar -17 si cu vant e cam ca la -25.
Eu cu cat se apropie mai mult sarbatorile cu atat devin mai melancolica. Am facut si noi bradul in seara de mos Nicolae ("miscolae"...ce dulce era Adela care stalcea in toate felurile numele mosului). Ce m-am mai distrat cu tacs-o. Dupa o discutie cu bunica ne-a spus ca lui bunicu ia adus mos Nicolae "o ieluta". Noi am inteles ca ia adus "o lenuta"...si ne-am distrat caci pe socrela o cheama Elena. Deci mosul ia adus bunicului o Lenuta...asta am inteles eu cu tacs-o. Bineinteles ca Adela spunea "o nuieluta".
Si nuieluta ia adus si Adelutei dar si lui tati.
Hai ca va pup, si sper sa revin mai des...ca sunt in vacanta de azi.
Apropo de vacanta, mi-a placut tare mult o initiativa a celor de aici. La posta sunt scrisori catre Santa. Departamentul meu de mate, a fost si si-a ales o scrisoare si am luat cadouri pentru familia respectiva. Iar azi am impachetat totul urmand ca apoi sa le trimitem. In asa fel am facut o familie cu 4 copii fericita macar de sarbatori.
Ca sa nu uit...felicitari Monica.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4