Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
cristalina spune:
Buna ziua,
Carmen, YPT 310.
Roxana, multumesc . Fac tratament st multumita 3 luni.
Felicia, ce mari v-ati facut!!!
Masina mea de paine e de la Moulinex si noi suntem multumiti. Fierul de calcat e de la Tefal, da-i nou pen' ca tocmai am schimbat un Philips de care am fost multumita 3 ani pana s-a stricat...
Mie mi-au placut la maxim statiile de calcat, numa' ca pe unde am fost noi aveau numai cate un model... si ma nevrozeaza sa aleg dintre ceva si acelasi ceva...
Ieri am crezut ca ma imbolnavesc de inima. Contabila sefa (femeie respectabila de altfel, 60 de ani) da telefon "doamna, dumneavoastra mai lucrati sau nu in institutul asta?!" Ma duc repede sa vad, ma lasa sa astept 10 minute..."pai noua cine ne mai face petrecere de brad anul asta!?" Pai ma imbolnaveste pe mine de inima din cauza asta?!
In fine, stabilim ca pe 17 ma ocup de petrecerea copiiilor, intra presedinta consiliului stiintific "dada, si sa te imbraci frumos.." "pai de ce " (nu ca aveam de gand sa ma duc in pijamale, dar oricum ) "pai nu iei premiul academiei pe 17?!" Bine ca nu m-a anuntat pe 17 dimineata...
Asa ca pe 18 tre' sa organizez petrecere pentru pitici.
Mos Craciun e suparat, s-a luat lumea de el ca asta e sarbatoare comunista Tip jovial de altfel, dar prea sufletist. I-am promis ca daca se mai ia lumea de el ii reclam la director!
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Cristalina, felicitari pe toate planurile!
Felicia, ce fete frumoase ai!
Olivia, bafta la serbare! De ce ai regrete cu etajul mansardat? Noi tocmai ne pregatim sa discutam cu arhitectul si sunt flamanda dupa orice informatie :)
Ioana, super creatii!!
Azi e ziua nepotelului meu, implineste doi ani si Matei a ramas de dimineata la ei. La 11 au avut petrecere cu copii, cica a fost distractie maxima, dupa amiaza mergem si cei batrani si o luam de la capat. Sper din tot sufletul ca m-a ascultat doamna soacra si a plecat cu el acasa la noi sa il culce, altfel nu am cu cine vorbi mai tarziu.
V-am pupat, o seara frumoasa!
philip spune:
cristal, asa-s de mandra de tine,d e parca mi-ai fi sora, zau.
am vazut giulik (again), piticii feliciei si gorodika mestera de la iasi. pup pe toti motatii.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
szivarvany spune:
Am avut o zi, moama-moama, am uitat lucrurile - deh, neuronu` - si m-am intors de 3 x de la gradi, era sa fiu io Moshu ca al nostru era sa nu mai vina, nebunie.
Cristal, felicitari
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Noi sintem in vacanta pina pe 4 ianuarie!
In alta ordine de idei am primit cel mai frumos cadou de Craciun! Luca a primit prima diploma din viata lui ...la olimpiada a primit calificativul excelent!
Azi avem si serbarea..
Robi regret pt ca este mai greu de mobilat si mai ales de decorat..asa ca mai bine era etaj obisnuit..
Daria ce dulce este Giulik...ce frumos danseaza!!!
roxanaz spune:
neata!
Cristal maica felicitari multe!! pe 17 o sa fie o zi plina deci.
Daria frumoasa serbarea!
ma duc sa termin mancarea ca la 11 avem si noi serbare.
o zi excelenta tuturor!
cristalina spune:
Neata,
Multumesc
Olivia, felicitari! Noi am avut proiectul cu mansarda si am ridicat de ea un metru si ceva ca ne cadea tavanu-n cap. S-a nimerit bine ca zidurile alea sunt acum prin debarale si in camere am pus paturi...
Roxana, Olivia, distractie placuta la serbari!
Daria, artista de mica Giulia...:)))
Roberta, sa va traiasca nepotelul. A dormit Matei ieri!? :)
Ma apuc de munca. O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Multumesc de raspunsuri in legatura cu casele
Monica, a dormit Matei ca era rupt de oboseala si a luat-o el pe bunica pe sus sa mearga acasa sa faca nani.
Am avut mare show mare si aseara, nepotelul a primit de la nasii lui un calut super fain si lui Matei i se scurgeau ochii dupa el, cum se dadea Albert jos il lua Matei la calarit, ala mic da-i bocete, apoi a primit doua trenuri care circulau pe sub mese in toate sensurile, am ajuns nauca de cap acasa
Daria, super artista ta!
Sa va spun ca ieri mi-am luat inima in dinti si m-am programat la gineco, la dr. cu care am nascut, nu ma simt deloc bine in ultima perioada si am avut noroc sa dau peste asistenta pe care o cunosc si m-a programat sambata, altfel aveam de asteptat pana in martie.
Am emotii, sper sa nu fie probleme mari, eu am un fibrom
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Roberta, pumnii stransi pt control
E vb de calul ala mare care mananca morcov ? De la FurReal ? Si Giulia e topita ... dar ...
Kim vacanta zici ?
Va mai pun si o poza de grup cu grapa mare
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !