FIV 256
Raspunsuri - Pagina 7
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Vin cu beta 127!!!!!!!!!i'm so happy!!!!! |
CARLA FELICITARI !!!!!
tuturor
Domne Ajuta!
carla_2008 spune:
Fetelor eu am facut hiperstimulare,iar maine dr imi face o punctie pt a scoate lichidul.cum v-am spus: imi explodeaza burtica ,parca as fi in 4-5 luni.si dr s-a mirat.mi-a zis ca nu-l afecteaza pe bebe dar pt mine este insuportabil:dureri,noaptea dorm cam 1-2 ore..,nu mananc...Cine a mai patit asa ceva?
Multumesc fetelor de urari!!!!si va doresc un rezultat la fel ca al meu cat mai curand!!!
viss spune:
stiu ca v-am innebunit cu cicloprogynova mea, dar pana cand iau pastilele? pana la test-Z14 ? voi cum a-ti luat?
viss spune:
carla 2008 - scriai la un moment dat ca iti faci testul pe 30 noi, sa inteleg ca ti l-ai facut in Z10 si nu in Z14? si cum de erai as ade sigura azi dim. ca o sa fie beta mare?aveai alte simptome inafara de balonarea de la hiperstimulare? sa ne povestesti si noua, da?
ai mari sanse la gemeni,tripleti, nu? oricum sanatosi sa fie.
andrabirni spune:
Viss,iei cycloprogynova pana cand faci beta.
Eu stau ca pe ghimpi.Ma controlez din 5 in 5 min sa vad daca mi-a venit CM.Daca pana acum am fost calma, acum sunt un vulcan.
Dragaica spune:
Carla felicitari, in sfarsit vesti bune, sa vina bebe mancacios si sanatos.
Brunadria ce mai faci, tu cum te simti? eu sunt ziua a 7a de stimulare, astept sa vina ziua de vineri cand or sa decida ziua punctiei
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica