FIV 256

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, andrabirni.vai, eu azi m-am trezit cu gandul ca nu mai rezist.pe bune.m-am plictisit.nu mai stiu ce sa fac ,sa-mi treaca timpul.maine ma duc la servici, de-abea astept. azi m-am trezit un pic mai pesimista,chiar nu ma mai jeneaza nimic, nici dureri, nici presiuni, pana si sanii nu mai sunt sensibili..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Viss, nici eu nu mai am niciun asa zis "semn".Sanii imi sunt ok, burtica la fel, nu ma jeneaza nimi.Ma simt foarte odihnita.Nu am nicio intepatura,jena...Trebuie sa rezistam psihic si sa ne bucuram intr-un final de rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

azi am fost si eu la o eco de control
z12
un fol/chist de 30mm,endo 5,8mm
mi-am sunat dr si mi-a zis ca e chist
deci ioc folicul
asta e primul CM de dupa stimulare

ufff ,am discutat despre o eventuala stimulare mai puternica de 375 ui/zi + 2closty /zi primele 5 zile si mi-a zis ca nu vom obtine ovo de calitate cu atita stimulare si ca mai mult de max 2 fol nu vom obtine ,ca mai bine mergem pe CM natural sa fie un singur ovo dar sa fie de calitate
nu's ce sa mai zic,am obosit gindindu-ma........

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auravenin spune:

buna fetelor,
am o intrebare pentru cele care au drept cauza a FIV-ului diagnosticul sotului (oligoastenoteratozoospermie).
sotul a facut teste genetice?
daca da, cand? in ce etapa? unde si cat va costat...?

multumesc

Mergi la inceput

Bytzi,cred ca ai o experienta vasta si iti cunosti cel mai bine organismul.Orice decizie ai lua, iti doresc sa devii cat mai curand mamica, pt ca meriti!!!

Mergi la inceput

mersi, andrabirni.mie la inseminari nu mi-a fost asa greu, ptr ca nu erau zilele de stat acasa, la FIV am dat peste acest ceva nou.si cand stai acasa subconstientul se indreapta tot spre..asa ca e mare lucru dc reusim sa tinem psihicul asta la un echilibru onorabil.
carla - ti-ai facut azi beta? maine afli rezultatul?

Mergi la inceput

Viss, m-am laudat degeaba azi.De cateva minute am niste dureri crunte(ovarele, burta) ca la CM.Am luat nospa.Si m-am si balonat spre seara.Mie imi vine ciclu intre 24-26 zile, iar luna asta mi-a venit pe 3 noiembrie.Asa ca...ma astep la ce e mai rau....

Mergi la inceput

andrabirni - ce sa zic? ia no-spa.si sa speram ca totusi nu -ti vine ciclul.pe mine,dc mananc mai mult la o masa, ma doare sub coaste, in partea stanga.inafara de zilele astea,nu am avut niciodata astfel de dureri sub coaste..in rest, inca nu am nimic, dar vezi tu, niciodata nu stii ce-ti aduce ceasul urmator..sunt alaturi de tine.sper sa-ti fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Vin cu beta 127!!!!!!!!!i'm so happy!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bravo carla , sa fie intr-un ceas bun si panaaaa la sfarsit.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput