FIV 256
Raspunsuri - Pagina 5
carla_2008 spune:
Dragaica frumos lucrat!!!!
Cami30 nu stiu,eu nu am folosit asa ceva.poate stiu fetele;
Eu asa emotii am pe maine,dar sunt sigura ca vin cu beta maaare!!!ca ma simt destul de rau de la hiperstimulare,nu pot manca, dormi,plimba deloc,de-abia pana la toilet
maine seara sarbatorim!!tineti-mi pumnii!
catalina2307 spune:
viss - am trimis eu.
catank -te rog spune-ne daca ai primit.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
viss spune:
gata, fetelor - am reusit.am gasit mesajele private din stanga paginii, dar nu ma logam, si atunci nu mi se deschidea nimic.acum dc tu i-ai trmis, e ok.de-acuma stiu
catank spune:
catalina 2307, mariadan, viss.... va multumesc frumos!!!
Am primit nr de la toate 3, ...viss ai reusit
aveam acelasi nr. si eu, ... mai insist, ...inseamna ca am prins eu "unda inchisa"
Multumesc inca odata!
Mult noroc fetelor in focuri, ... astept cu sufletul la gura mereu rezultate pozitive.......
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
castelanaC spune:
uau uau uau
Dragaico felicitari si nu te mai stresa!
Ai grija de cofragul plin de oulete si cu Dumnezeu inainte!
Reuseste si sotiorul tau, trebuiesc cativa gigei buni!
Papa bun si de calitate la amandoi!
Hai ai grija de tine!!!!
Bafta!
castelana fericita 21+
andrabirni spune:
Carla, te intelegem ca esti un pic stresata, dar noi suntem aici ca sa te ajutam si maine o sa fie bine.Asteptam vesti bune.
Sheritra spune:
Rami superbe poze, abia astept sa ne vedem cu toatele! Dar ce s-a intamplat cu celebrele tale codite scolaresti? Gata, te-ai maturizat de cand esti mamica, sau te tragea Ilinca de ele?
Moniland, care este secretul kilogramelor tale in sarcina? Ai luat f putin, asa e organismul tau sau ai mancat numai salata verde si kiwi?
Carla faci testul azi? Bafta multa si val mare atunci!
Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)
bytzi spune:
andracum te mai simti??e grea asteptarea ,asa-i?
carla,tinem pumnii ,asteptam II
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
andrabirni spune:
Bytzi, incep sa ma obisnuiesc.Citesc, ma uit la TV, internet,treburi casnice ce nu necesita efort...e greu, dar sper sa inving toate obstacolele.Iti multumesc ca te gandesti la mine.