Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

vai de capul meu ce-ati patit?aveti limbarnita dinaia rea ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi

laurraa....ce somnic fain aveti

dici....multumim de informatii

picky....multam de incurajare...ce multe cuvinte spune

deea.....LIV 52????e pentru ficat si eu nu cred ca e indicat pentru bebei

alic....daca fi-mea e cuminte eu sunt Mos Craciun

nicuratze....e cumva sora cu brotacul meu?a la fel face

cuscra....las baiatul in pace ca altfel face Miru scandal.Eu rasfoiam albumul si cu terorista in brate si nu eram atat de atenta ca mama a tipat ca arsa"uite!!!!o inseala!!"..dar trecu furtuna si acuma e dragoste mare

relusha.....pai el conduce si eu gadil terorista in buci sa nu urlese pare ca nu-i mai place masina din garaj si trage la Lamborghiniul lui Denis

cuscra...ce tarecu doarme el cu bucile in sus si picior peste picior cat despre semnatura...jos palaria

clody....spor la treaba

raluca.....multa sanatate si felicitari pentru achizitii sa le fositi cu placere

deea...ce grasun frumos

danami...cand am inceput sa-i dau cu bibele la fel am patit si euchin frate!!!ziceai ca-i dau otrava nu lapte..si cu mana pe inima rcunosc ca am lasat-o flamnada pana mi-a cerut singura .Da pus si simplu nu mai puteam de rani..i poate sa artunce lumea cu zarzavat cat cuprinde ca am procedat asa,dar nu a fost nimeni in pielea mea sa vada cum a fost.Pana la urma o sa ia bibele,dar incearca si cu lingurita sau seringa cu toate ca o sa faci scurta la mana

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

deea....uitasem dupa ce i-am cumparat tetina de la nuk a inceput sa accepte bibele..imita bine forma sfarcului

cuscra....mancala-s eu de cantaret

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, fetele!!!

Multumim de urari, are mama fata mare!!
Am fost azi la cumparaturi si i-am luat un Mos Craciun care canta la trompeta. Daca ati vedea circ SE teme de el, dar numai cand se misca si canta

Fetele, as incerca sa-i dau branzica, vreau sa-i fac in casa dar nu stiu ce lapte sa folosesc

Plec sa fac papa pentru tati

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

DanaMi, nu stiu daca s-a inteles, eu am incercat multe tipuri de biberoane si de tetine. Cateodata le accepta pe cele de silicon, cateodata pe cele din latex. Incearca mai intai sa le schimbi asa, apoi vezi ca unele sunt anatomice (nuk) altele sunt clasice (avent). Una s-una s-o gasi sa o accepte. Parca la chicco am vazut un biberon turtit in coada (Matei la un moment dat vroia sa suga stand pe burta, urcat pe biberon).
Daca nu merge nicicum uite aici o metoda de pacalit bbii sa suga.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si www.svr.ro/ce-sa-mananc/pentru-copii/detalii-de-alimentatie-pentru-copii-si-adolescenti-vegani.html" target="_blank">aici o dedicatie speciala

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele...

sebastian "sforaie" deja de 30 min..de 2 nopti nu mi sa trezit deloc noaptea..mia dormit de la 19:00 la 6:00 fara nici o trezire, la 6 papa si iar somn pina la 8 ..sa vedeti ca acu ca m-am dat mare, sigur la noapte mi se trezeste de vreo 3 ori

ely am vazut o minunatie de DENISE

picky felicitari pt vocabularul micutei ..sebastian mai mult de "gggg","aaaa" si "da da da"...chiar daca sotu se jura ca a spus odata "tata" culmea ca eu nu eram acasa si de atunci nici nu a mai spus

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Si va rog sa-mi admirati semnatura ...acum AM ZIS

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

wow wow wow CE SEMNATURA minuntata!! ..primesc pupici pt ca ti-am admirat semnatura? ..sau pur si simplu scap fara
?

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

a papaaaatttttt , i-am facut 150 ml de cereale mai lichide , atat cat sa treaca prin biberon, de la milupa care sunt cu lapte si a papat tot

Serialbastre, Relusha
Deea, i-am dat ieri numai cu seringa, dar azi mi-a dat peste mana si s-a lovit in cerul gurii si am renuntat la ea
Dici, multumesc de sfat, o sa caut bibe de care spui, daca-l gasesti sa-mi spui si mie unde, te rog, imagineaza-ti ca ieri i-am dat 2 mese a cate 120 cu seringa , eu nu pot sa-i dau noaptea pt ca ea doarme de la 22 la 7 fara trezire si doarme pe burtica daca o intorc se trezeste si plange, am mai incercat, i-m luat si eu biberoane de mai multe felurirezultate a dat unul de chicco cu tetina rotunda de cauciuc. multumim pt dedicatie o sa citesc mai tarziu dupa ce termin mancarea
Strunfita, ba da, dar trb sa bea laptic avea pampersul pus de dimineata uscat acum o ora, i-am luat canita cu cioc dar n-a vrut-o nici pe aia
Miruta si eu ii dau apa din canita dar 5-10ml daca m-apuc sa-i dau 120 din ceasca ma apuca masa urmatoare
Cris asa am facut si eu, de aseara pana acum i-am dat doar cateva lingurite de supica , daca-i dadeam mai mult chiar ca nu mai bea nimic

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput

relusha ce fericire pt tine si pe radoze ca a iesit dintisorul asa hop top fara dureri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

clody ne bucuram ca ne mai dai si noua de veste despre tineSanatate mamei soacre si spor la curatenie
raluca sa foloseasca bb cu placere noile achizitii si tie un mare sa treaca raceala
danaMi da ce ai incercat sa-i dai?Poate nu i-a placut sau poate ai incercat cu bibe si nu-l mai vrea.Denis a inceput sa refuze bibe si ii dau apica cu lingurita.Sau ,daca ai incercat lapte praf poate nu ii place si trebuie sa incerci altul
deea sar'na...foarte tare piticul "mancacios" dornic sa mearga
relusha sar'na mult toti sunt dulci si care mai de care mai nazdravan
serialbastre eu nu stiu cat mananca dar cred ca in jur de 250 gr de piure de fructe dimineata si 250 de legume la pranz
relusha somnic usor cu cat mai putine treziri
dici uite un pentru micul Casper a treaca boticul....offff ce ma asteapta
miruta pai daca de la 5 luni e "pericol public" mi-e greu sa cred ca vor merge fazele cu "Denis iesi din apa...","Denis nu baga pietre in gura..."etc Da ma gandesc ca eu l-am facut si nu putea iesi altfel
Mos Craciuneeee ce facusi bre cazu netu'?Da-mi si mie adresa de mess ca vreau sa-ti bag o lista de cadouri...Bine ca mi-ai zis ...hai ca ma opresc ca e deja vanat
cuscra stii cata repertoriul are?Asta era doar refrenul
LauraOana esti fericita castigatoare a celor 1000 de
Bravo Bubuuuuuu s-o tii tot asa sa nu o mai superi pe mami

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput