Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Deea , pb e ca nu am eu laptic si de ieri am inceput sa-i dau lapte praf dar nu vrea biberon sub nici o forma, am mai scos eu de la mine vre-o 40 ml (in 24h) si i-am pus in bibe sa-i dau dar nu a vrut nici pe ala nu stie sa pape cu biberonul, il roade

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Carla, multumim si vrem sa vedem si noi culoarea....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

fetele va pup pe toate nu mai am timp de nimic e santier la mine acasa picky mii de razvi este bine papa legume sunt la inceput nu prea am timp acum dar nici nu e tarziu relusha mama soacra s-a externat dar a trebuit sa ma duc eu la doctorul ei sa intreb o gramada de lucruri ca ea nu a putut a uitat

cam atat dupa ce termin (c)uratenia sper sa revin la grupul nostru

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

spor la treaba si te asteptam cu bratele deschise cand ai timp!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Of, ca zuza-s! Am scris un ditamai mesajul si s-a pierdut. Sa vedem ce-mi mai aduc aminte! In plus, am varsat zilele trecute niste piure de legume pe tastatura, iar sotul meu nu a binevoit sa o curete. Asa ca acum scriu izbind in tastatura si enervandu-ma cand da rateuri.

In primul rand LA MULTI ANI Alessia Georgiana si Maria Alexandra !

Pe mine deja ma enerveaza diversificare asta Marul crud nu-i prieste, ca face diaree, marul copt/aburit o constipa. Nici nu stiu ce sa mai introduc saptamana asta.
Cat piure de legume ar trebui sa manance?! Intreb si eu asa, ca stiu ca fiecare copil are ritmul lui. Cezara mananca la pranz cam 120-150 de grame de piure si apoi san cateva minute. Of, era mai simplu cand era mai mica!

Dani3lla, de fiecare data cand ajung la o postare de-a ta deja zambesc, stiu ca urmeaza o portie de distractie.
Clody, spor la terminat cu santierul si te asteptam sa fii mai activa in stup. Ce renovari faceti? Pupici lui Razvan!
Picky, forumul asta da dependenta! Ma bucur ca Alessia doarme mai bine si te lasa si pe tine sa te odihnesti.
Relusha felicitari pentru dintisor!
Elena, foarte frumoase pozele. Si Cezara tine zdravan de castronel, in ultima vreme ii dau direct din caserola in care pisez legumele ca e mai inalta si nu ajunge cu manutele in mancare. Dar le baga-n gura, care e plina cu piure ... noroc ca ea are par putin si se curata usor.
Dana, imi pare rau ca nu mananca Bia, nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca a mea e o mancacioasa. La ea nu conteaza, ca e san, ca e biberon, ceva de molfait sa fie.

Cam atat imi aduc aminte.
Ma duc sa citesc cele postate de Dici.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Si va rog sa-mi admirati semnatura ...acum AM ZIS

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

frumoasa semnatura....avem curaj sa zicem altceva....?

Mergi la inceput

DanaMi, printesa Bianca....nu stiu ca sa-ti zic...

Deea, multumim....doar maine daca vrea sa-mi zica.... ca acuma sforaie deja....

raluca, sa teaca repede raceala si printesa sa nu faca febra de la vaccin....

-am tot stupul....

sa aveti o seara buna si o noapte linistita...

merg si eu la somn...

pe maine dragele mele albinutze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Deea , pb e ca nu am eu laptic si de ieri am inceput sa-i dau lapte praf dar nu vrea biberon sub nici o forma, am mai scos eu de la mine vre-o 40 ml (in 24h) si i-am pus in bibe sa-i dau dar nu a vrut nici pe ala nu stie sa pape cu biberonul, il roade

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Of, draga de tine, incearca sa te linistesti, Bia plange sau e vesela? ii e foame sau nu? Refuza bibe sau laptele?

Daca refuza bibe, incearca sa-i dai cu seringile de la Panadol sau nurofen, alea cu gaura nu cu tamburus. Darian adora sa primeasca ceva din ele, dar el primeste doar sirop de acolo ca nu avem probleme cu biberonul.

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

DanaMi, am vazut mai demult ca exista biberon cu un fel de furtunas, cumva sa il pacalesti pe bb ca suge la san. tare mi-e teama ca o sa ajung sa caut si eu....am incercat acum 2 zile sa-i dau lui bb din laptele pus la congelator, si desi la inceput papa din biberon lapte muls de la mine (cand aveam rani) acum nu a vrut sub nicio forma sa pape din niciun recipient. Nici biberon nici canita. Nu am incercat cu lingurita ca deja ma luase cu ameteala...sa dau 100 ml lapte cu lingurita de silicon insemna ca ajungeam la balamuc. Deci de la 11 pana la 18:30 a papat 3 gurite din care nu stiu cat i-a curs pe fata. Dar si-a luat revansa noaptea 4 mese . Dimineata puteam sa joc baba-oarba fara carpa pe fata.

Ma bucur ca am putut sa fiu utila cu ceva, sper ca am fost clara ca sunt doar parerile mele si sfaturile vin din experienta mea cu Matei. Fiecare caz este particular si asa o sa adaptez si eu la Theo. Eu simt ca sunt datoare fata de copii mei sa ma informez cu tot ce e nou si mai bun in domeniu si sa-i protejez atata timp cat detin controlul.
E adevarat ca e o linie foarte subtire intre grija si manie si sunt constienta ca am sarit-o de multe ori, dar am o scuza. Matei a fost prematur, anemic si foarte sensibil. Nu am considerat ca un pumn de vitamine o sa rezolve problemele si am ales o alimentatie care sa elimine necesarul de suplimente vitaminice de sinteza.
Asa de disperata eram sa manance tot ce-i preparam incat am neglijat alte aspecte, in sensul ca daca nu manca cu lingurita eu mai diluam cu o lingura de apa masa de legume sau de fructe si o bagam la biberon, asta dupa cem am facut o ditai colectia de biberoane cu 317 tetine, cani cu diferite mustiucuri (ca si nr de gaurele, forme si consistenta), lingurite de 1001 tipuri si forme. Acum Matei prefera legumele in orice situatie, dar daca s-ar putea sa-i bag si ciorba in biberon ar fi perfect. Sper si eu sa invat din greselile mele . Macar am facut o economie ca am si acum canite si lingurite nefolosite.

Dani3la, ce melcoi, si ce simpatic e cand se lupta cu el, ir cel cu ridicatul...chair asa am vrut sa comentez si eu..ca Yuppi, ca nu ma hotaram ce e mai greu, fundul sau burta. E simpatic rau, ce mai.

Am trimis brosura despre prmul ajutor. Eu zic ca e utila de citit si sa dea Domnul sa nu fie nevoie sa aplicam vreodata ceva de acolo. Dar eu nu aveam somn daca nu stiam sa aplic procedura .

Luna trecuta Matei se juca de-a fantoma, cu un cearceaf pe cap, chiar la 20 cm de tatal lui. Doar s-a intors cu spatele la el si a nimerit cu fata in sifonier, si mai exact cu dintii de sus. Nu stiam de ce urla pana nu i s-a umplut gurita de sange. Nu a fost o lovitura mare, dar ei sunt asa de fragili...bineinteles ca i se miscau dintii, acum doar unul, si nu va mai spun ce bot avea. O saptamana a mancat numai din biberon si asa chinuit.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dana, of, of...
Bubu mancare solida nu mananca?
Ca asa ai rezolva trei mese pe zi, dimineata fructe, la pranz legume si seara cereale.
Daca nu vrea deloc biberon, ma gandesc ca ai putea incerca training cups de la nuk sau avent sau alta firma, ca merg de la 6 luni. Sau eventual canite cu cioc.
Chiar nimic n-a mancat de aseara?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Va salutam,dragelor!
Elena,ce dulce e Radu.Si ce zanita cu ochisori albastri am vazut eu acolo.Ma bucur ca v-ati distrat si ca sotul a fost pe faza cu copiii.Da,am terminat cartea dar m-am apucat de citit alta ,tot de psihologia copilului:"Mami,tati,ma auziti?" dar nu prea ma incanta.Ai pm.
Ely,ochisorii lui Denise sunt identici cu ai lui mami.Ma bucur sa te citesc din nou.
Picky,ma bucur tare ca ai revenit si ca a functionat faza cu patutul.Din pacate ,la noi nu prea mai functioneaza.Felicitari pentru vorbarie si pt ridicat.Are mama fata mare!Si noua ne sunteti dragi.Va pupam.
Andreea,bafta multa cu mutatul.Ce frumos a nins la voi.Si ce baieti scumpi ai,cum stau ei acolo pe burtica unul langa altul,Nicholas are o fatuza ,parca sta sa zica uite,mami,si eu pot sa stau ca Phillip.

Deea,Ce carliontat nazdravan am vazut.
Daniella,pai cum putea sa fie altfel Denis decat nazdravan ca pericol public.Vazut filmuletele impreuna cu fi-mea(sper sa nu ma bata Cris sau Miruna) ,s-a pus si Antonia pe chiuit cand l-a auzit pe Denis.
Relusha,felicitari pentru dintisor,ce bine ar fi sa iasa asa la toate albinutele,fara durere,fara febra.
Dana,Anaela,am vazut verisorii frumusei foc.Ce placut sa creasca impreuna.Si Antonia e innebunita dupa copii,chiuie cand ii vede si e numai cu ochii dupa ei.Imi pare rau de laptic,nu stiu ce sfat sa-ti dau ,nici Antonia nu vrea de fel sa bea cu biberonul,noi deja gustam apa din cescuta.Incearca sa-i cumperi canuta speciala de bebei ,am vazut ca cei de la nuk au si pt 6 luni,poate merge asa.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic ,am absentat cam mult si am uitat.
A,da..

Nemo,zi-mi te rog ce fel de omega iei tu.
Noi suntem bine,diversificarea merge bine ,nu mi-a refuzat nimic pana acum,am gustat mar,para,banana,mandarina,morcov,dovlecel,cartof dulce,cartof normal si cereale de la milupa .Deocamdata accepta de toate,le papa cu placere.De cateva zile ne "cearta"se incrunta si tipa la noi,e asa caraghioasa,vrea numai in fundic,e vesela si imi insenineaza fiecare zi.
Yioanna,multi pentru tine si Stefi.Suntem bine ,multumim.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput