Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui andira

Si asta e reteta de tiramisu http://adamache-laura.blogspot.com/2008/06/tiramisu_27.html.
Am descoperit acest blog de o saptamana, si tot de atunci salivez in fiecare zi pe tastatura, gandindu-ma ce sa mai incerc de acolo.
Azi o sa fac asta http://adamache-laura.blogspot.com/2008/04/rulouri-cu-parmeazn-si-rozmarin.html, pe langa mancare, si va spun cum au iesit.

Nu am reusit sa deschid site-urile , cel cu reteta de tiramisu si ceea ce vrei sa fazi azi.

Vad ca din greseala la adrese s-au lipit si semnele de punctuatie

Incearca sa scoti punctul si virgula de la sfarsitul lor, si vezi daca merge

Eu tocmai am pus aluatul de painici in MP, va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Denisa ai facut o achizitie super cu perna de alaptat. Eu am luat o perna data trecuta - nu era special de alaptat - are vreo 1,5 m lungime si vreo 40-50 cm latime si am folosit-o la greu. Noaptea imi sprijineam burta pe ea (greul urmeaza) apoi am folosit-o la alptat, si o mai foloseam si ca bariera sa nu pice bebe din pat, sau se sprijinea de ea. De multe ori bebe adormea mancand si il luam asa cu tot cu perna aia si il puneam in patut sau il lasam asa la mine in pat si dormea de nu avea treaba. Cred ca se impregnase cu miros de mami si de lapte si credea ca e la mine in brate. Poate caut ceva poza.

Andira mi-ai facut pofta de numai. Eu o stiu pe Laura A cand intr-o vreme scria pe Culinar. Acuma nu mai am vreme sa citesc acolo, dar stiu ce de bunatati faccea, mai ales cu aluaturi. Si despre carti - citesti daca sunt in format electronic? Am ff multe. O parte le-am mai editat sa nu fie asa multe pagini sa le pot tipari. Acuma eu tocmai am terminat de citit vreo 2 cicluri de romane de Frank Herbert absolut bestiale. Si in engleza citesti? ca am si asa o parte.

Michelle felicitari mamei tale

Roxana io am pat de 1,40 in care dorm de obicei cu sotul, dar se mai intampla sa ne viziteze bombonelul si tot incapem

Mami 20+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna fetelor
Eu va citesc constant, ca de obicei, mai greu mi-e sa scriu
Vreau sa-i spun Selinei ca ma bucur tare mult ca totul e ok Sunt tare fericita ca bebele e super ok
Eu am fost ieri la dentist si mi-a refacut plomba provizorie deci fara radiografie. M-a tinut minte de data trecuta ca am refuzat si nici macar nu a adus in discutie posibilitatea de a-mi face radio. A spus doar sa fiu atenta daca mai cade ceva din dinte, sa fug direct la ea sa incercam sa nu pierdem dintele. Si da, dantura mea sta rau si gingiile nu-s tocmai super. Mi-a dat niste apa de gura mai tare decat ce mi-a dat data trecuta si un gel. Apropos, aveti mare grija de gingii e foarte important sa le ai sanatoase in sarcina. Aici se pune foarte mult accent pe asta, din cauza asta e si totul gratuit pe perioada sarcinii si pana e bebele de 1 an.
E o apa de gura Corsodil se numeste, asta e cea mai recomandata la gravide sa foloseasca din cand in cand.
Inca ceva, rapid si am fugit sa-mi iau copilul de la scoala.
Sunt niste chestii pe care as fi vrut sa le stiu cand eram insarcinata, dar le-am aflat pe pielea mea dupa. Asa ca hai sa facem ceva sa nu ajungem la "I wish someone would have told me that before..:(" Si o sa incep cu: fetelor, e musai, dar muuusai sa purtati sutien toata ziua, si daca e posibil chiar si noaptea, sunt sutiene speciale pentru noapte. Si sa purtati sutienul potrivit. E foarte important. Si continuati asta si dupa ce nasteti. Eu am facut in sarcina trecuta si am ramas cu sanii absolut minunati dupa alaptat. Am insa alte cazuri nu asa happy ca si mine. Nu au purtat ca le incomodau (ai grija Honey) si s-au lungiit saracii sani..
Inca o chestie, ca trebuie sa fug: crema din belsug pe corp, nu numai pe burtica, sau nu cel mai des pe burtica cum facui eu la prima sarcina. Bagati multa si pe coapse, fund, talie, sani si rest, dar e musai sa faceti asta cat de des. Pe unde am insistat cu crema si masaj, pielea s-a intins frumos si nu am facut vergeturi si la urma s-a retras de parca n-am fost gravida cu extra 25kile.. dar pe coapse au aparut.. acolo chiar nu am insistat cu masaj si crema.. Si de astea nu scapam in veci.
va pup, fuug.

Lara, 22 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ma bag la facut un capitol nou

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune: