Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
andra_s spune:
alina da un search pe prietenul google cu "laura adamache" si vezi acolo despre ce este vorba. m-am uitat si eu si cand am vazut cate retete de paste sunt am inchis repede ca sigur mi se facea pofta. eu sunt moarta dupa paste, dar de cand sunt gravi cred ca am mancat de 2, max 3 ori ca imi cam dau arsuri (de fapt sosul de rosii e vinovat de arsuri, dar tocmai acelea imi plac). si dupa toate astea mai si ingrasa, si va spuneam ca nu vreau sa concurez cu casa poporului la dimensiuni ![]()
![]()
![]()
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
honeybaby spune:
Am fost, vazut, luat. Va povestesc maine cum se doarme pe perna de alaptat.
Am mai luat o camasa pt alaptat, am gasit un nr mai mic, sper ca e mai mica.
Am vrut sa iau si o pijama cu nasturi dar erau asa de multe modele frumoase ca nu m-am putut decide pe care.
Roxana- mergem in ES sau in Ro ???![]()
![]()
![]()
Greenfrog- merci de link, am rezolvat
Noroc ca nu ma apuca pofta de dulce decat seara tarziu si dimineata la trezire ca altfel trebuie sa ma duc sa-mi iau ciocolata. La 1 noaptea eu mancam lapte condensat
.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa unde.o fi, nu mai fac mofturi :)
sa porti sanatosa camasa si sa te bucuri de perna 
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
GabyHila, andra_s o sa dau search in google, dar era mai usor sa intru direct pe site.![]()

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
19+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Ellanik pe unde esti? Nu intri sa ne spui cum a fost la control?
Denisa asteptam sa ne spui cum e sa dormi pe perna de alaptat si sa porti sanatoasa camasa pt alaptat.
michelle_sf ii urez si eu :"La multi ani! mamei tale! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea cat mai multi ani!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
19+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
Servus! Sa vedeti cata constiinciozitate.. citesc tot si pe urma dau proba de memorie (evident pic la ea de fiecare data ca tot omit sa scriu ceva..)
Oana, Anca vazut burticile si placut! 
Denisa sa porti sanatoasa pernutza si sa dormi adanc!
Michelle sa-ti fie mama sanatoasa! 
miki felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa vina la termen!
Andira de la retetele de pe site-ul Laurei A am ajuns la tot soiul de minunatii si acum poftesc de mor la niste pui cu usturoi!
Ziceam ca azi ma relaxez... neeee!! Ma duc la bucatarie sa-mi astampar stomacul cu mamaliguta si pui. In mod cert am poftit si la ciocolata de casa de care vorbeau fetele insa capitolul dulciuri facute acasa nu este clar domeniul meu (fac doar tarte cu fructe din gradina bunicilor.. that's all)
Lindal poti incerca si pe rockyou.com (fac slideshow-uri fainute dar mai gasesti si alte lucruri interesante) si pe slide.com Nu stiu daca se pot salva in calculator insa slideshow-urile sunt chiar dragute. Acum ceva timp m-a pasionat asta si descarcasem un program de realizat filmulete foarte haios (nu-i mai stiu denumirea, insa!) si cand s-a stricat hard-diskul celuilalt laptop dus a fost!
Si cum ziceam initial, cam atat mi-am amintit pentru a raspunde!
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ina_3040 spune:
Fetelor intru si eu sa fac prezenta.
si de fapt mai bine nu citeam din urma ca m-ati innebunit cu ciocolata de casa si tiramisu
iarasi merg acasa si dau lovitura la sertarul de dulciuri.
nici nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu, numai la ciocolata aia ma gandesc...
va pup pe toate si o zi linistita.
Ina
22+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
honeybaby spune:
Multumesc pt urari
. Sper sa dorm bine pe pernuta si sa nu o stric pana la nastere.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
selina-d spune:
Ma pun si eu acum la citit in urma. Am vrut numai sa va spun ca am fost iar la control, la alt doctor sa isi dea cu parerea. Asta zice ca bebe e perfect si nu are absolut nici o problema la inima - nici aritmie, nici malformatii. Si restul organelor sunt in regula. Mi s-a luat un bolovan de pe inima. Si e 100% baietel - scumpetea mica.
Mami
20+ si Victor (31.08.2007)
ate_09 spune:
fetelor inainte de a pleca de la birou...am intrat sa-mi cer scuze ca v-am facut pofta si v-am innebunit cu ciocolata mea de casa!!! ![]()
selina-d bravoooooooo!!!!!!! Ce ma bucur ca e totul bine cu bebe !!!
ai facut bine ca ai fost sa ceri parerea altui medic!!!Doamne ajuta sa fie totul bine de acum incolo si sa nu mai treci prin griji si stres!!! 
asteptam un
24+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''