Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!
Raspunsuri - Pagina 6

Yagmur spune:
Buna dimineata
Aseara am facut cheful de adio in departament si am ajuns la 5.30 acasa, dormit repede o ora si fuga la job . Dar in max 10 zile voi intra in vacanta de x luni
; acum inca nu stim cu ce egal x, daca vom mai avea loc de munca in 2010 sau nu, dar incerc sa fiu optimista ca oricum stresul neconstructiv nu ajuta la nimic...
Florina, vreau si eu la intalnire.... pick me, pick me too
Stanca, LA MULTI ANI fericiti mamei tale...
Blank, blank... off.... gandesc cu pauze, sa ma scuzati, dar a fost o noapte lunga iar luni o luam de la capat cu cheful anual, apoi pe 1 dec deschidem drumul iar pe 2 ne dau zi libera dar fac petrecere campeneasca in Savadisla...
Maine sper sa ma vad cu Oana si sa dau si eu banutii...
Un weekend placut va urez.. incerc sa imi tin ochii deschisi pana ajung acasa... ce as fi venit si eu in seara asta, cu toata febra musculara de la 5 ore de dans ....
Yagmur si Luca

baby-boom spune:
Salutare!!
Aoleu, da' vad ca se pune de-o distractie ca la carte...Cristiana, Raluca, Ms. Maghiar si Roxana la chef...va urasc, n-am mai fost sa dansez de vreun an si ceva..da' nici n-am tragere, pe de alta parte...
M-am dus cu colindu' la celalalt subiect cu mamici din cluj, si deja o mamica mi-a dat pm ca are adunate jucarii din plus si cu baterii pe care vrea sa le dam copilasilor de la Maica Domnului...este vorba de eladea 2005...o de la noi pentru ea!
Mariano, clar! Luni sau marti, atunci ...am nr. tau si te sun luni...pusi!
Va pup si fug...la panou, ca ma simt mai bine azi!
Mai viu luni si astept cu MUST DO sa imi povestiti de cum v-ati distrat, nebunatecelor!
Deci fetele vor intalnire
Lista cu mamicile si puradeii:
Florika si Elise
Stanca si Maria, Razvan
Yagmur si Luca...Manu, nu?
.......cine mai doreste? mi-i dor de voi tu, hai, inghesuiti-va!
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

roxana1974 spune:
Salutare,
Florina, nu ma uri, ca io te-am chemat la World Class si nu ai venit, azi am dansat cu Richmond, a fost bes-ti-al!
Cristiana, din pacate nu ma inscriu la My Way, desi suna tentant, nu am cu cine lasa plod si in seara asta l-am invoit pe nasty saracu care nu prea are parte de asa ceva prea des...intelegi ce zic, e cu baietii...
Azi fetelor, dupa cum va zicam, am inceput sa misc si m-am dus la sala, dar nu de dimi cum mi-am propus, la Pilates ca nu am mai putut, ci doar de la 6, la dans aerobic cu Richmond, e ceeeva cu baiatul ala e tare ce clase tine. In schimb pe la 2 am incercat un Power Plate si am ramas cu...ceva, dar nici eu nu stiu cu ce, am hotarat sa iau un pachet sa vad ce poate si sa vad daca voi continua...
deocamdata va urez distractie placuta si noapte buna. pove dimi la cafele...
Roxa

mariana tache spune:
Buna dimineata,
Florina, ne-ai urat degeaba; nici eu n-am fost la dans; aseara m-am simtit f rau si toata noaptea am fost in suferinta; as zice ca n-am avut febra, dar la cum am transpirat dupa un paracetamol si un ibuprofen.... muoh; niste dureri musculare ce m-au incercat + de spate... iui; acuma parca sunt o gaina beata.
Luni o sa avem musafiri dragi sufletului nostru; asa ca ramane intalnirea noastra pe marti, ok?
Cristiana, Raluca? voi? v-ati distrat?
Manu, pe 5 dec avem microrevelion; cred ca si eu o sa fiu cu febra musculara dupa .
Roxana, m-ai omorat cu sportul tau! abia ti-ai revenit din boala si tu te-ai dus la sport! dar... nebunia-i mare; numai la cum ma duc azi cu motorul ma gandesc .
Sa aveti o duminica frumoasa.
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

baby-boom spune:
Ola!
no, nu imi place ce aud, Mariana...(Elise i-a selectat) sa iti fie bine...nu e exclusa o raceala zdravana(buna miscarea cu medicamentele si transpiratul)..te pomeni c-o fi gripa?! hmm...e ok marti, si mai vorbim oricum...
...io am lasat-o usor cu tae-bo/aerobicul, cu toate ca-mi placea rau, dar purs i simplu nu am mai fost libera la orle la care se tineau clasele...sa vad cum pot sa impac si varza si capra si lupul...catzarat, scoala si aerobic...e greu...dar la workshopul asta de Viewpoints ne-a rupt intr-un hal de nu m-am putut misca dupa 10 zile(la propriu, ca imi accidentasem serios gatul si coloana..brrr), si in plus am slabit fro' 2 kile in 10 zile, de pot s aimi tin mai bine kuru' pe panou...
...ce e cu Richmond asta, fato?(Roxana...e special rau?!?si inca ceva: is locuri unde te poti duce cand ai tu chef...ma intereseaza ceva program mai flexibil
Noi acum venim de la patinoar, unde mandra mea a reusit sa mearga singura, dupa vreo ora, o ora jumate de cazaturi pe kur si mers de mana cu mine...si maine incepe un curs de 6 zile de patinaj, sa incurajam echilibrul pentru cand a merge in martie la schi...ma bucur ca e tare incantata si abia asteapta sa vie ziua de maine...a crescut mare ..
Mariano, ghici, in sfarsit, acum la 5 ani jumate si puradelu' meu bea cocktail de suc de fructe combinate(porto, gref, kiwi, mandarine, lamai, di tate)..deocamdata am reusit cu succes numai cu citricele dar muncim in continuare(visul meu e suc de mere cu sfecla si morcov..daca reusesc cu asta ma declar mama anului la mine-n grajd
Astept cu nerabdare impresii si trairi de la fetele noastre nebunatice...CUM A FOST ASEARA???
btw, voi cum dormiratzi noaptea trecuta?!!? noi am avut o noapte ajitata amandoua, ceva jale, nu alta...aoleu, m-am trezit rupta si eu, asa fara motiv...

carrie spune:
ciao gagici
io in refacere azi ca ne-am culcat tarliu in noapte.o fost ceva in aer ieri, si eu m-am simtit rau dupa amiaza, la 8 seara dormeam dupa ce am trimis 10 mesaje ca nu mai venim in Club, la 10 Mihai ma extragea din pat zicandu-mi ca probabil ii voi mieuna 3 zile daca nu merg asa ca in urmatoarea jumate de ora eram in Club in forma maximao fost f fain, muzica excelenta, am ras si am dansat de numa, doar aglomeratia ce a fost cam mare.
azi am umblat sa imi caut rochita pt cheful Nokia de Christmas si nu mi-am gasit...la Nisa ceva dragut si aproape de ce as vrea da tot nu 100%.vreau ceva mai scurta ca inca stau bine la capitolu piciaore si port destul fuste business mai lungi, cambrata pe talie si apoi umpic evazata, sexy si eleganta...nah...any help?Roxa?
Florina, te inteleg acum cu lupta cu fructele...Sofi tare greu se lasa, acum a inceput sa pape mandarine si struguri, uneori mere si pere da sa nu vada banane cu care eram obisnuita de la Thea ca le manca si pe pita
Manu ce chef de ramas bun ati avut?
Roxa cu e baiatul asta de care zici la World Class?ce face?
no pusilici si noapte buna, sper si eu ca Sofi ne-a damblagit de leganat azi noapte, cred ca de luna plina...

asi spune:
Buna dimi!!!!
Vrea cineva cafea????O dau eu cu aroma de sarbatoare.
Eu de sambata tot sarbatoresc.Ieri toata ziua a fost oara de masa.Am mancat non stop.Azi n-are rost sa mai mananc ca pana diger tot mai e
.
La multi ani Andreilor si Andreelor!!!!
Azi ma duc la casa , deci voi fi on-line o vreme, si sper sa reusesc sa-mi termin referatele ca in we vine mos Niculae.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

nana_sim spune:
Cafea?? Io! Muuuulta si direct in creier ca m-am trezit asta noapte la 1 si asa am ramas din cauza sforaiturilor zanului. E groasa rau treaba, nu prea vad solutii pe termen scurt iar operatie ... pe la primavara. Nu mi-am putut imagina ca o sa imi fie asa de greu Sunt rupta realmente.
Noi am fost prin Apuseni in weekend, sambata ploaie, insa ieri o frumusete de vreme. Recomand Cabana Motilor - e noua, facuta de oameni tineri, care au lasat toul balta si au luat-o de la capat cu altceva.
Atat deocamdata, nu ma duce capul la mai mult!
Stanca la multi ani buni si linistiti mamei tale
Ocroteasca-i Sfantul pe Andrei si Andree!

baby-boom spune:
La Multi Ani Andree, Andreie si Andrei!!!! Doamne Ajuta!
Io zic pas la cafea, dupa cum ziceam am zis pas definitiv, si vad ca nu e greu...de mi-a fi pofta o data pe luna oi fi indulgenta cu mine, ca si asa o beau o parte cafea si doua lapte...
Cristiana, nu te pot ajuta cu rochia, nu am fost de secole la shopping de haine, doar pt Elise...cred ca ar trebui sa imi pun un semn de intrebare...?...no, si acum sa iau masuri! Da' tziu pumnii sa gasesti ce vrei si ce-ti place 100%...ma bucur tare ca v-ati distrat
Simo, in ce parte a Apusenilor e Casa Motilor? Si io-s plimbata prin zonele astea ca-mi place linistea aia, si toate numele de pensiuni au termenul Motz prin ele...glumesc, da' nu-s departe tare de adevar...Campeni, prin zona? Zanul ce are de sforaie? Deviatie de sept?...tampenia aia din comert nu are sorti de izbande?...probabil a-ti incercat deja...mai ramane d eincercat sa te sedezi tu cu ceva sa nu-l auzi...ceai de tei, lapte cald cu miere, extract de valeriana...tziu pumnii sa dormi, ca de nu o sa devii grumpy la un moment dat, si nu e de gluma cu asta!
Noi am terminat de facut curatenie prin casa, si as fi trimis-o-n curte sa se joace, dar nu are chef, asa ca mi s-a pus la desene...si tare ma enerveaza faptul acesta...si-a sters praful la ea in camera si si-a adunat covorasele si jucariile sa ma ajute...dragut!
...si in curand mergem sa incepem cursul de patine, ca nu am avut noroc cu rolele, cu pneumonia si statul ala in spital, asa ca trebuie sa o echilibrez...va zic cum a fost mai pe urma...
Si la sfarsit le urez La multi Ani de Sfantul Andrei celor mai buni prieteni ai Elisei: Andrei mic(Chitzi), Andrei mijlociu(de la gradi, colegul de patine si tabara de ski) si Andrei mare(ala de la panou)

ALEX29 spune:
ERIKA este deja cineva care se ocupa de stransul jucariilor
tu fetelor ce super ar fii sa fim toate "intr o tabara" nu v ar placea ?de ce s a facut "cluj rulz "si "mamici de cluj"
va rog mult ,daca mi puneti intrebari si nu raspund ,sa mi trimiteti pm
multe SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls