Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
nonna spune:
LA MULTI ANI, copilasi dragi si cuminti!!!!!cu scuzele rigoare pt. intarziere
Nu stiti orarul de la Expo Transilvania, Targul cadourilor? As vrea sa merg maine dimineata cat mai devreme.
Raluca, magazinul ieftin cu de toate e pe Bucuresti colt cu Paris, vis-a vis de redactia Adevarul. Si langa e unul mare de haine si papuci ieftini, un en-gros de unde iau eu haine la astia mici pt. frecat prin casa si prin parcuri
Arleene, pe Bob Constructorul l-am vazut la Pollus in mag. de jucarii de langa Mini Blu. Nu ma interesa, asa ca nu stiu care din ei erau dar Vladut i-a observat rapid
Si caluti cu fetite am tot vazut si la Auchan, da chiar nu ma pricep deocamdata la papusele
Diana primeste de la Mos un catel care latra si se plimba, un carucior de papusi si seturi de vase de bucatarie
Nonna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Buun, am cercetat ce si cum la cap. magazine si am concluzionat ca e rentabil ori la carrefour ori la real, depinde de preferinte...eu as sugera in plus fata de ce-a spus Stanca, sa incercam sa mergem mai de dimineata intr-o zi, in 15, 16 sau 17 maxim, sa evitam nebunia de seara si de perioada asta in care ne aflam cand sunt ticsite magazinele de cumparatori...cu cat mai repede cu atat mai bine
Si mai am nevoie sa propunem ziua exacta cand mergem la copilasi, sa anunt mosul, si sa imi fac rost de costumul de spiridus ...neaparat si cat mai repede, va rog. As propune eu dar cred ca ar trebui sa se vorbeasca inainte si cu maicutele...
In mare preturile sunt foarte apropiate la produsele fainoase, zahar, ulei dar am vazut diferente notabile la carne (la carrefour erau oferte bune la carnea de porc spre exemplu) si la fructe(la real f bune preturi la toate citricele). Si mai caut, caci poate conta, si putem lua cozonaci de banutii economisiti (btw am gasit si oferta la cozonaci)
Dupa cum ziceam, caut si mai zic ce gasesc...
Cine se ofera sa puna masina si propria persoana la bataie pentru cumparaturi?
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
nana_sim spune:
Pe 15 (si pe 16) pot eu cu masina, spuneti doar unde si la ce ora. Chiar si dimineata.
Ducem cmparaturile in aceeasi zi? Altfel va fi o problema cu alimentele perisabile.
Ducem cumparaturile si restul de lucruri adunate in aceeasi zi?
Florina cred ca ramas fara mos, daca bine imi amintesc eu, doar cu spectacol / serbare. Stanca, Oana asa-i?
Intre timp am gasit linkul catre mobilier, sa nu mai dati atentie solicitarii anterioare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nonna LA MULTI ANI, copilasi dragi si cuminti!!!!!cu scuzele rigoare pt. intarziere ![]() ![]() ![]() Nu stiti orarul de la Expo Transilvania, Targul cadourilor? As vrea sa merg maine dimineata cat mai devreme. Raluca, magazinul ieftin cu de toate e pe Bucuresti colt cu Paris, vis-a vis de redactia Adevarul. Si langa e unul mare de haine si papuci ieftini, un en-gros de unde iau eu haine la astia mici pt. frecat prin casa si prin parcuri ![]() Arleene, pe Bob Constructorul l-am vazut la Pollus in mag. de jucarii de langa Mini Blu. Nu ma interesa, asa ca nu stiu care din ei erau dar Vladut i-a observat rapid ![]() Si caluti cu fetite am tot vazut si la Auchan, da chiar nu ma pricep deocamdata la papusele ![]() Diana primeste de la Mos un catel care latra si se plimba, un carucior de papusi si seturi de vase de bucatarie ![]() ![]() Nonna |
De la 12 e deschis Expo. Programul e 12-20.
MAMI(Adriana) &
![](chitara.gif)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
baby-boom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nana_sim Pe 15 (si pe 16) pot eu cu masina, spuneti doar unde si la ce ora. Chiar si dimineata. Ducem cmparaturile in aceeasi zi? Altfel va fi o problema cu alimentele perisabile. Ducem cumparaturile si restul de lucruri adunate in aceeasi zi? Florina cred ca ramas fara mos, daca bine imi amintesc eu, doar cu spectacol / serbare. Stanca, Oana asa-i? Intre timp am gasit linkul catre mobilier, sa nu mai dati atentie solicitarii anterioare ![]() ... cu inalte calificari de nasa si matusa. |
Io zic ca e de bun augur sa folosim dimineata, si mai zic in plus ca nu ar fi rau sa ducem alimentele dupa ce le cumparam. Iar cadourile pot fi duse mai pe urma. Deci nu mos, doar spiridus...ren?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
jozsaerika spune:
buna fetelor,
am tras chiulul ca doar e mami aici
Raluca mami zice ca un cub mic de drojdie pt 1/2 kg, lapte caldut , 2 galbenusuri + 2 linguri smantana + 2 lg zahar un pic de sare + faina cat cuprinde se lasa la dospit cam 1/2 ora apoi se prajesc in ulei ...sper sa te descurci
Simona eu am pus linkul ma bucur ca l-ai gasit si mie imi plac foarte mult
eu zic ca carnea este mai ieftina la una din carmangeriile locale de ex carmangeria Cina sau de la Marele Alb din drumul spre Turda ....
iar am nevoie de ajutor cu excursia noastra la Londra ...arleena tu ai stat parca o perioada in UK, nu?... mi-ar placea sa comnad online bilete din timp pt pachetul de aquarium, london eye si muzeul fig de ceara ....doar ca eu nu am card de plata pe net...oare ma poti ajuta???
azi a fost Mosul la gradi la Norbert si au avut serbarea fara parinti ...astept sa vad pozele
ieri cand sa il iau din grupa a mers la fetita pe care o "iubeste" si a pupat-o pe obraz + ca de 2 saptamani i-a facut si ei cu dedicatie o felicitare de Craciun
no ma duc sa fac programul pt Londra
va pup
Erika
mariana tache spune:
Daca mergem la cumparaturi pana pe data de 17 (inclusiv) pot sa vin si eu cu masina din dotare.
Propun real fiind nonstop incepand de azi; si propun o ora dupa ce punem plozii in pat; de exemplu ora 22.00; cam asta pot eu; vedeti si voi.
si ... politica n-ar trebui sa creeze animozitati intre noi; si eu m-am lasat de acest sport extrem de 9 ani! dar de tura asta a fost prea de tot ... marele salvator Geoana; sa mor de ras nu alta! si de care parte a fost mai mare incercarea de a manipula? nu cumva de partea lui geoana, cu tolba de televiziuni in spate? si de ce manipulati ca si copiii de 5 ani? geoana e ala manipulat, condus de la spate; care ia forma vasului īn care īl torni si se simte bine īn orice fel de recipient; cand e cu Iliescu este de stanga, cand se īntalneste cu Vantu devine capitalist, iar cind se incuscreste cu Antonescu are senzatia ca e "de o suta de ani"impreuna cu el, deci unul din urmasii lui Bratianu. sa nu vomiti? si da; inca o data am dat vot negativ; nu pt geoana; n-am votat pt mana de fier a lui base; ci contra geoana.
azi am primit la bancuri dintr-astea politice... m-am cracanat de ras. mai ales pe fetele negre de suparare
Ps. Ce i-a pus Mosu la Geoana in ghetute? Geoana - presedinte varianta demo
Care e tara cu cei mai multi negri? Romānia: 49,6% sunt negri de suparare!
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Mariana, m-au amuzat tare bancurile tale
MAMI(Adriana) &
![](chitara.gif)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
arleena spune:
mariana super bancurile....macar astea sa ne mai bine dispuna referitor la polica ca restul
erika n-am fost eu in UK....desi mi=ar placea, cred....sorry, da nu pot sa te ajut...oricum, bafta sa rezolvi totul si sa aveti o vacanta placuta
am reusit azi sa luam cadoul de mos craciun, din polus de la dinoland. a fost singurul magazin unde am gasit gama bob the builder....mai putin unul din personaje ca nu=l aveau.....oricum au fost o caruta de bani.....
pe net sunt o gramada de jucarii....chiar m-am uitat acum pe un site de unde am vrut sa=i comand la alex gama bob ca au si de la horseland. pe minitoys.ro poate va ajuta in vanatoarea dupa cadouri
o noapte frumoasa
asi spune:
Buan dimineata!!!!!
Azi dau o cafea roz.Ieri am primit vesti bune si musai sa va impartasesc si voua.
Referitor la campanie cumparaturile le facem (de obicei asa am facut si se pare ca poate mai multa lume) dupa aora de culcare a copiilor iar alimentele raman in masina pana dimineata cand le livram.Daca nu facem cadouri pentru fiecare copil in parte Mosul nu are ce duce ca doar nu duce carne si sapun nu?.Farmecul mosului e altul.Io zic Florina sa incerci sa vorbesti cu mosii si renii sa faca un spectacol dupa Craciun ,ar fi super un spectacol interactiv sa-i distreze pe copii.
Bani mai ateptam pana prin 15-16 ca mai ia lumea atunci si mai primim.E pacat sa nu ii valorificam.
Deci sa va mai zic ca azi fac plinul de roz la toata lumea.Luati cat puteti ca nu se stie cat mai e.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.