Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

cafelutza nr. 2 + strudel de post
http://www.youtube.com/watch?v=FfLtA8SkmVw&feature=PlayList&p=C6F2743206D5B7F4&index=89#
enjoy!

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Completez cafeaua cu o cicoare pentru cine isi mai aduce aminte sau vrea sa incerce

Stanca, de trecut pe lista Manu cu 50 RON + 100 RON

Parcul Rozelor era cel vis-s-vis de Grigorescu aflat acum in redecorare si organizare.

O vinere usoara si un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola gagici

am dormit groaznic azi noapte fara un motiv anume deci ma declar zombiesunt obosita si ma freaca o raceala.

Stanca , mi-o placut aroma de mutat

Mariana bine ca esti mai bine, ai totusi grija cu acea temperatura sa nu fie cumva pneumonie care e tare parsiva.

fetelor am 650 de roni deja pt Campanie.nu ii virez decat luni ca mai astept ceva banutzi.
pina la urma la copiii de la gradi speciala le luam ceva?

pup iuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Imi cer scuze ca am disparut atata amar de vreme...
SIMONA, LA MULTI ANI cu mare intarziere
Noi ne pregatim sa inchidem "pravalia", nu am timp de nimic pana nu trimit tot departamentul in suspendare... saptamana viitoare cred ca mai vin si apoi "vacanta" pana cel mai devreme 1 martie - asta daca se mai incepe ceva; daca nu, trebuie sa ma pregatesc de debarcarea spre capitala .
Sper sa reusim sa trecem peste iarna, vom pleca dupa 20 dec in Bucuresti si revenim in ianuarie.
Cand se organizeaza intalnirea cu piticii? Vreau si eu...
Weekend placut si ne reauzim saptamana viitoare...Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am reusit sa imi pun tapetul si a iesit foarte fain...cu mici erori de masurare.Sper iin 2 saptamani sa terminam si la limita ,inainte de Craciun sa ne mutam.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata frumoaselor, poftiti la cafea, azi asezonata cu o mica pofta de povesti!! n-am incercat inca cicoarea, dar suna promitator

Criss, sanatate draga mea, sper sa te ocoleasca raceala Frumoasa suma!!

Stanca, felicitari pt. mutat, aroma e dementiala, iar faza cu tapetu musai sa ne-o detaliezi prin poze vreau si eu, macar un peretela copii Nu stiu inca ora concertului de colinde din centru, dar ma interesez si-ti dau un sms.ok?? Azi este concert colinde la polus cu Stefan Hrusca... oare care e sonorizarea acolo??

Manu, uff, ce vacanta lunga... dar vei avea timp de tine si de Luca

va dati seama ca ai mei inca dorm?? e suuper asa, liniste, cald si bine... stiti reclama ai de mai demult in care batranica trage un kef si suna fiica-sa ca vine acasa... in 5 min. era curat si liniste replica-"tot singura, saraca mama"... asa si la mine: "tot liniste, saraca Ralu'" evident ca realitatea e alta de obicei

na, ca am kef de vb....

pa-paaa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

aaa, Mariana, mi-a placut de numa ultima piesa ce ne-ai dedicat-o... am mai bagat pe aceeasi tema...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor am o intrebare pt o prietena care din pacate a avut cancer de col uterin si si a facut conizatie ,deci colul uterin este mai scurt decat colul normal,daca stiti pe cineva intr o situatie similara v as ruga mult sa mi dati cateva detalii
si a facut de 4 ori inseminare artificiala si de 3 ori in vitro ,isi doreste enorm de mult un copilas ,imi este tare mila de ea ,nici nu vreau sa mi imaginez ce viata seaca as avea fara piticuta mea

multe pupicuri si multe multe cadouri de la Mos Nicolae

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Alex in primul rand prietena ta ar trebui sa se accepte asa cum e , cu bune si cu rele.Cand va face asta va putea fi fericita si va intelege ca nu doar copii te fac fericit.Sunt multi oameni care nu au copii si care sunt fericiti,care fac lucruri minunate pentru ca ei sunt minunati.Viata pe care o avem e un dar minunat si nu trebuie irosit , iar menirea noastra nu e doar sa ne reproducem.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello fetelor....multumesc din nou de urari

Stanca tare ma bucur sa aud ca va mutati..... in casa noua super...doamne ajuta sa terminati la timp

mariana draga sanatate multa si vezi ca gripa aia porcina are stari febrile asa 37 cu ceva.....mai du-te pe la medic....

yagmur acum o sa ai timp si de alex daca tot va pun astia pe liber.....vacanta placuta si doamne ajuta sa incepeti din primavara iar....

si cum maine 6 Decembrie 2009 sunt alegerile prezidentiale in Romania,
va invit sa mergeti la vot .
si votul TAU conteaza

va pup

Mergi la inceput