Auto-diversificarea sau BLW
Raspunsuri - Pagina 5
corinadana spune:
Alina si noua ne a zis asa cum stii tu, sa incepem diversificare la 6 luni. Francesca este pe formula de la 1 luna si are 6kg si un pic.
Este nascuta in 27 iulie.
Mushil banana eu am vazut ca papau bebei de 6 luni pe you tube/BLW doar cu portocala s de acord cu tine.
Eu i am dat Ralucai banana tot asa pe la 6 luni.
Miere uf! ma bagase i in ceata.
Practic alimentele se introduc la fel, in aceeasi ordine doar bucati mari nu facute piure. Ii oferi puiului mai multe si el alege, nu?
Am comandat cartea!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Mushil spune:
Alina, multumesc pt raspuns, maine mergem la pediatra noastra sa facem si vaccinul de 4 luni. O sa vad ce zice si ea. Dar nu o s aincep chiar dc insista.
Ai dreptate, eu o sa fac planul de diversificare in functie si de bebe.
Al meu e un pic mai mare, e nascut pe 24 iulie.
Ms.
Va spun ce imi recomanda maine pediatra sa comentam.
Noapte buna.
Darius Matei 3 luni si 2 zile
Mushil spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Alina si noua ne a zis asa cum stii tu, sa incepem diversificare la 6 luni. Francesca este pe formula de la 1 luna si are 6kg si un pic. Este nascuta in 27 iulie. Mushil banana eu am vazut ca papau bebei de 6 luni pe you tube/BLW doar cu portocala s de acord cu tine. Eu i am dat Ralucai banana tot asa pe la 6 luni. Miere uf! ma bagase i in ceata. Practic alimentele se introduc la fel, in aceeasi ordine doar bucati mari nu facute piure. Ii oferi puiului mai multe si el alege, nu? Am comandat cartea! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Am vazut ca ati comandat mai multe cartea. Astept pareri de la voi despre ea si rezumate. Sa vedem cum stam si noi cu bani ca poate o comand si eu.
Darius Matei 3 luni si 2 zile
Alina spune:
Fetele,uitati aici:
http://www.aptamil.de/media/downloads/AptaPlan.pdf
E o schema pe care am primit-o acum de la Milupa,vedeti ca arata diversificarea de la 5 luni jumatate,egal ca e puiul alaptat sau primeste formula.Practic peste tot se zice ca in jurul celor 6 luni.
Corinadana,deci si tu ai o zmeurica .Te invit la clubul de zmeurici de 2009 de la "Clubul scutecelor".
Mushil,scuze,m-am uitat pe lista si am vazut ca puiul tau e putin mai mare.
CriPOD spune:
mushil, spicuiri.
Edit: incepe de jos in sus.
pepit
Motana spune:
Tzop si eu, fetele!
Vad ca deja v-ati animat, suntem cam in ceata acu dar sunt sigura ca o sa batatorim drumurile bine si repede, si impreuna.
1. Deci BLW ofera de la inceput toate alimentele ori nu? Adica eu asa intelesesem, nu ca urmeaza schema clasica pe luni, daca e asa, carnea nu e pan' la nush ce varsta. Deci?
2. Supe si sucuri nu cred ca isi au rostul in blw, apa da.
Then... de dracu nu se scapa asa de repede, vaz io dar perseveram.
Uitati www.babyledweaning.com/forum/index.php?sid=d21bb965e46ab141e13167f55ad50a9b" target="_blank">aici avem forum despre BLW. E ok desi cam dezorganizat asa...
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
CriPOD spune:
Motana, nice to see ya aici! Eu inca n-am ajuns asa departe, cum zici tu, le dibuim noi cumva , dar din ce am retinut pana acum, se ofera alimente alandala, , deci un bebe poate incepe sa suga pe o bucata de steak si e ok si-asa. Din ce inteleg, schemele clasice sunt pe modelul diversificare la 2, 3, 4 luni, cand sistemul digestiv e sensibil si imatur si trebuie introdus cu mare grija totul. Exemplul pe care l-am dat e chiar real, ce stim noi dupa ce intinde mana, asa ca ascunde M&Msurile.
Daca la 6 luni incepi blw, pana ajunge sa si inghita ceva te-apuca 8 luni, plus ca va inghiti treptat mai mult, pe langa ca sistemul digestiv e mult mai matur nici nu-l sochezi cu cantitatea din prima. Exista si o lista de alimente "periculoase", care trebuiesc evitate si amanate totusi.
Revin, bunica e aproape la noi...
pepit
buburuza1979 spune:
ahaa deci suculete si supa nu. got it!
offf ca mi-s in ceata rau. la noi nu e cartea aia si nici timp mult de scormonit netul nu prea am... deh, am un zmeurel pe care jucariile nu prea il pasioneaza... in schimb dansurile mele tribale, mai nou pe colinde , sunt "za best"
fetele daca mai gasiti linkuri cu info utile pe subiect sa le impartasiti si cu noi ca eu cel putin intre doo alaptari si 5 maimutareli ajung mai greu la "gugal"
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
buburuza1979 spune:
aaa si lista cu alimente "periculoase" mi-ar fi foarte utila ... cand se gaseste timp...
gogoasha
buburuza1979 spune:
tare mult imi place ca s-a animat topicul si cred ca va avea viata caci drumul abia incepe...
la cat mai multe capitole in BLW!!!
gogoasha