Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 9
Magdone spune:
LMA sarbatoritilor ultimilor zile! Multa sanatate si noroc!
LMA pentru maine Lisandru! Sa cresti mare si norocos!
Olga, imi pare tare rau de ce ai patit, sper sa nu ajungi la cutit. Multa sanatate!
Denisa, Pucku v-am admirat copiii, frumosi foc, pupici multi
Ktrinel, am vazut si pozele voastre, cine zicea mai sus 2 fotomodele? adevarat!
in rest si eu pe baricade la munca
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana enervanta e milka asta agatata de cursor |
subscriu
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!
cge spune:
La Multi Ani, Lisandru !!
Nelia, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el alaturi de printese.
Vazut poze de acasa, poze frumoase de Denisa.
Super!!
Si pe mine ma enerveaza Milka asta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ange spune:
Julia,David,Lisandru la multi ani! sa aveti parte de sanatate,noroc si multeee jucarii la zi aniversara
Pucku,parca tu intrebai de ce creme folosim la torturi. pt aniversarile copiilor fac crema de vanilie in care pun ori un singur fruct,ori cokteilul de fructe din conserva(crema de vanilie este cea de la plic in care reduc cantitatea de lapte ca sa stea tzeapana) si crema din frisca(frisca batuta+gelatina+fructe de padure la punga de la Cosco).Blaturile sunt cele de pandispan(cate oua,atatea linguri de faina,atatea de zahar,etc) insiropate cu sucul fructelor din conserva(cel de ananas mi se pare ca merge cel mai bine cu blatul simplu de pandispan).
Cat despre sobolan... Maia este disperata dupa hamsteri.Pana acum isi dorea caine.acum cand il are, vrea hamsteri!
Ori fi ei frumosi,usor de "educat",ascultatori dar lasa ca stau mai bine acolo la animalerie
Ce face cutzu vostru? al nostru roade tot ce prinde cu precadere sutienele mele si chiloteii Maiei Ce sfaturi imi dai ca-mi vine sa-l agat de lustra?
Olga,vai Doamne!si eu am patit ceva asemanator si zau daca vreau sa-mi aduc aminte ai grija de tine si sanatate multa.Cum te simti astazi?
am vorbit despre cadourile copiilor dar acum va intreb,cu profesorii de la scoala ce facem?
Eu in fiecare an le trimiteam cutii de bomboane gata ambalate de la Costco.Anul asta parca nu prea-mi vine.Sunt ale naibii de scumpeVoi ce ideei aveti?
Ione,ma bucur ca ajungi la intalnire.Te-am trecut pe lista.care-i numele tau adevarat?
nelia,pitilache,este ok pt voi locatia?cum ramane?Oricum rezervarea o facem atunci aproape de eveniment.
pe voi va enerveaza Milka aiamie-mi vine sa mananc cursorul ala
ange spune:
Intalnire Montreal
Data: vineri,11 decembrie
Ora: 18:00
http://www.marathonsouvlaki.ca/f/locations.htm
5365 des Jockeys, Montreal
Tel: 514.731.6455
Participante:
ange
Podeanu
Simonna
Simi
monicutza_bb
mimitete
Ione
pitilache (posibil)
Nelia (posibil)
maru spune:
Ange, din experienta mea de cadorisit profii canadezi:
am dat gift carduri in primul an, fara sa imi dau seama ca plodu vroia sa dea la toata lumea, si la custodian. Razbunarea a venit cand el a trebuit sa scrie felicitarile! Cine se vaita ca il doare mana de atata scris? So:
1: gift card la Tim's (10bucs a piece)
Apoi intr-un an in vara, am uitat cu desavarsire, asa ca am sunat de urgenta la Vicenzo si am comandat un gift bascket care a ajuns in timp util la cancelarie. Chiar daca plodu a scapat de scris thank you notes, tot m-am razbunat ca l-au chemat la cancelarie sa ii multumeasca iar el habar nu avea!
2: bascket cu goodies pentru toti profii! Are efect, am primit telefoane si acasa si mesaje pe email de thank you.
Anu asta, cum avem numai 4 profi, ne intoarcem la...gift card!
ange spune:
maru,da sa te pup vai ce idee mi-ai dat!
crezzi ca daca as confectiona eu un plotou cu prajituri romanesti si l-as ambala asa ca "de firma",cancelaria ar aprecia gestul? oare nu si-ar da coate ca sunt cu nuca,oua,gripa noua,etc?
Stii, zau imi place ideea ta!chiar am sa o intreb pe Maia ce zice de teaba asta.
ce este Vincenzo ?
cge spune:
Asta vroiam sa va intreb si eu: cum e cu cadourile la profesori.
Si la gradi.
Dati numai la invatatorul de la clasa sau si la profu' de engleza, sport etc?
Si la gradi: A. sta dimineata cu alta educatoare decat cea a ei ?
Cred ca ar merge cu cos de toate si aici.
Dar si cosurile sunt scumpe, nu cred ca iesim mult mai ieftin.
Am mancat aseara la Marathon carnate din ala, parca, dornat parca il cheama. E me-se-rias !!
Multumesc,
Cristina
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ica 1975 spune:
Ange, eu sunt novice, explica te rog cum faci frisca batuta cu gelatina? Cand pui gelatina si cum? Banuiesc ca fructele le pui peste stratul de frisca dar, congelate sau proaspete? cu alea din compot mi-e clar
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!