Sezatoarea canadiana (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, La multi ani cu sanatate lui Lisandru!!! stiu ca nu-i o urare prea originala, dar de cand are soricelul micile neplaceri, am ajuns la concluzia ca sanatatea e importanta, restul sunt detalii

Asa, de cadouri, la gradi ar merge oare un cos cu prajituri? Stiu ca ei prefera mai mult din comert, daca vii cu ceva facut in casa ( nu e cazul meu) da' gusta frate asa cu varful dintilor si in cos, afara de prajituri ce mai putem pune?

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

magazin italian, care are si cofetarie si face si basket goodies

Citat:
citat din mesajul lui ange

maru,da sa te pup vai ce idee mi-ai dat!
crezzi ca daca as confectiona eu un plotou cu prajituri romanesti si l-as ambala asa ca "de firma",cancelaria ar aprecia gestul? oare nu si-ar da coate ca sunt cu nuca,oua,gripa noua,etc?
Stii, zau imi place ideea ta!chiar am sa o intreb pe Maia ce zice de teaba asta.
ce este Vincenzo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

basketul il puteti face si acsa:
cateva ciocolati, cateva pachete cu branza asortate, mici, max 200 de gr, punga cu prajituri de casa, ceva fructe si gata, voala cosul!
eu am ales basketurile sa fie cam pentru toata lumea: care-i place branza, care-i plac fructele si tot asa...
Si na, eu sunt lenesa, am dat 50 de cad, l-au dus ei la cancelarie, fara trambaleala, fara alea alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

vai, daca nu va citeam imi nenoroceam laptopul azi......din cauza ciocolatii asteia....care nici nu am inteles ce e pana nu ati zis voi...eram convinsa ca am un bug ....si tot am restartat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

marule,

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI Lisandru , sa cresti mare si sanatos!

nu stiam de ce vorbiti cu cursorul (la job nu merge) da'i de-a dreptul siciitoare prostia asta de reclama agatata de cursor.

eu stau in dubii, sa-i trimit sau nu invatatoarei lui Tudor ceva; oricum va fi mai mult decit $;
fetele co copii mai mici de unde e mai folositor un card-cadou pentru o viitoare mamica, Toy R Us sau Sears?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna seara tuturor.

La Multi Ani cu sanatate si fericire tuturor aniversatilor!

Ce bine ca ati zis ceva de cadouri, chiar ma gandeam daca o fi bine/rau, e voie/nu e voie sa duca ceva la scoala baietii.
Noi o sa ducem obiecte din ceramica de Ro ca le avem in...stoc.
S-au revoltat artistii din noi si am incercat sa le dam celor de pe aici insa dupa o vara de targuri si expozitii mie mi-a pierit chefu'. Am adunat la "vraiment beau"-uri care sunt bune la inceput insa dupa cateva zile de exclamatii fara vanzari am inceput sa le explic (in gand) ca nu primesc aia la IGA complimente la schimb pe mancare....
Asa ca o sa avem niste ani la cadouri de Craciun/Paste si ce-o mai fi...

Am iar programare la dr cu care o sa nasc pe 23 dec, deci inainte de Craciun. Am inteles acum (ce noroc cu voi!) ca la profi e ok sa le dai ceva de sarbatori dar la dr...?

Sa aveti o seara frumoasa,

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

La multi ani! la toti/toate sarbatoritele - Catrinel, Julia,David si Lisandru

Mamicilor, sa va bucurati de ei, sa creasca mari,voiosi si norocosi

Ideile de cadouri pentru profi/profe sunt bine venite.
Noi cumparam numai pentru invatatoarea lui Mihnea si ma gandisem la un mic cos cu de toate de la Winners sau Sears, mi s-au parut destul de ok.

Roxana, bafta cu lucrarea.Ce-a fost mult a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Olgam-am tinut aseara sa te sun, am ajuns tirziu si apoi m-am luat cu altele...Cum te simti azi?

Eu nu am nimic agatat de cursor, nici o milka (ca as minca-o)

Eu am incetat cu cadourile la profesoare cind au trecut la secundara si au mai multi profesori. dar cind luam cadouri, preferam luminari de Craciun de la Clair de lune, mirositoare sau nu, cu sclipici sau nu. Mereu mi-au multumit.

Pucku
, am citit la subiectul tau, si rabdare multa, sincer- nu stiu ce sfat sa-ti dau. Dar ai grija si de tine, mai ales dupa ce vine bble.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ah, a-ti vazut careva calendarele cu pompierii de la Jean Coutu

Mergi la inceput