scoala 114

scoala 114 | Autor: Adi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am rugamintea de a-mi da cateva informatii despre aceasta scoala. As vrea sa imi inscriu fetita in clasa I. Ma intereseaza care este atmosfera, daca este o scoala pazita, daca nu este permis accesul oricui in scoala.
Ma intereseaza pareri despre doamnele invatatoare si atitudine in general. Poate sa cer o recomandare catre o doamna pentru anul viitor e cam mult.

Noi stam mai aproape de scoala 111, dar nu am aflat nimic bun despre aceasta scoala, doar sfatul de a o evita.

Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Multumesc pentru informatie.

Cineva mi-a spus de o o doamna despre care nu stia decat numele mic... Gheorghita, care se pare ca este la o clasa I cu engleza intensiv.
Stiti ceva despre "engleza intensiv"? Oare ce inseamna la clasa I?

Tinem legatura

Mergi la inceput

Buna,

Si fetita mea face engleza la gradinita - in cazul nostru echivalent cu mai deloc - si la Lexis este in al doilea an. Este f bine sa invete, de aceea am si inscris-o, totusi e important in opinia mea in detrimentul caror ore se face engleza mai multa, sau sunt niste ore in plus? De aceea am lansa intrebarea: ce inseamna engleza intensiv...

Asteptam informatii din "interior"

Cu drag,
Adina

Mergi la inceput

Buna,

Nimic nu am aflat, si vad ca suntem singure in aceasta dilema.
Poate mamici de copii in clasa a IV a ne dau niste amanunte. Nimeni nimeni?
De ce zici ca inclini catre scoala 79? Nu e suficient de ok 114?

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adi

Multumesc pentru informatie.

Cineva mi-a spus de o o doamna despre care nu stia decat numele mic... Gheorghita, care se pare ca este la o clasa I cu engleza intensiv.
Stiti ceva despre "engleza intensiv"? Oare ce inseamna la clasa I?

Tinem legatura

Engleza intensiv in pricipiu inseamna ca pe perioada claselor 1-4 optionalul va fi limba engleza si nu alt optional. La cls I e o singura ora pe saptamana, de la a 3-a (cred) e o ora in trunchiul principal + 1 ora optional.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

2 ore de engleza pe saptamana la clasele a 3-a si a 4-a au cred ca toate scolile din Bucuresti, si optional la clasele 1 si 2-a. Asa ca nu este ceva iesit din comun. Pana si in provincie este la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theseea spune:

noi mergem la scoala anul viitor adica in 2011-2012 vom fi clasa 1.

la scoala 114 invatatoarele care au acum clasa a 4 a sunt

4a Dumitrache Artemiza
4b Iosif Florentina
4c Iordache Stoiana
4d Lela-Holban Virginia
4e Brad Madalina
4f Calota Daniela

daca imi puteti da relatii despre dansele v-as fi recunoscatoare. noi nu locuim in zona deci nici pe cine sa intrebam nu avem. optam pt scoala asta din motiv ca este langa serviciul sotului si e mai simplu cu luatul de la scoala a micutului. plus il avem pe cel mic la gradinita 168 care este tot in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theseea spune:

multumesc vali pt recomandare. daca mai stie cineva si despre oricare din celalate sau tot dna lela-holban v-as fi recunoscatoare.

sincer am mari emotii pentru david pentru ca e f emotiv chiar mai emotiv decat o fetita cand e certat plus mai este si stangaci fapt pentru care imi doresc ca invatatoarea sa il acecepte asa cum e si sa nu il puna sa scrie cu dreapta. momentan suntem la pregatitoare la gradinita 168 unde dna Fleancu victoria l-a incurajat sa isi foloseasca stanga daca el asta a simtit. facem bastonase si cifra 1 binisor cu stanga. plus scriem litere de tipar destul de bine pt un stangaci.

inca o datata multumesc vali. o sa luam legatura sigur cu dna chiar sapt viit.

Mergi la inceput