Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita2008 spune:
kllemi, hunii mei au cam renuntat la mesele de noapte, desi de trezit se trezesc cam de 2 ori pe noapte. ultimul bibe e pe la 22.30, dupa masa de cereale de la 21.00. apoi urmatorul bibe e dupa 05.30. bibele de dimineata e de 150ml, cel de seara de 90ml. pur si simplu nu vor mai mult.![]()
ange, nuuu, al meu sot nu papa neam din mancarea lor, tot separat gatesc ca nu-i place, ca e fara sare si nici nu-i place daca isi adauga sare
. nici de biscuiti nu se atinge, nu ii plac asa mult.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
alexa si mami spune:
Nocom, si eu ziceam de dimineata ca samburelu' Roxanei e baiat. cine se baga la numarat voturi?![]()
Pio, tin pumnii sa apara samburel cit mai repede si la tine
e bine ca ai reusit sa faci programarea aia! DD ajuta!
Lala, ce noapte e aia fara trezire?
Cipri are cam 4 treziri/noapte. tzatzeste juma de min si somn de voie, de fapt nu se trezeste, se foieste, eu il simt si-l mufez.
Rox, cum fuse excursia Tinei?
alexa, cipri si mami
alexa si mami spune:
Lavinia e adevarat ca alaptatul ii fereste pe copilashi de giardia? in caz ca Alexa face, e obligatoriu sa-i ia si Cipri?(de paraziti vb)
alexa, cipri si mami
luminita2008 spune:
baby_boy, vitamina A uleioasa. o gasesti la farmacie.
semne care ar pune probleme (dupa minimul de experienta pe care l-am acumulat pana acum): daca nu poti decalota deloc, daca ai decalotat si nu mai poti trage pielicica inapoi, daca se vede umflatura pe sub piele, daca se vede smegma pe sub piele, ca niste mici cocoloase albe, daca plange cand face pipi, deci il ustura, daca nu face pipi suficient, in conditiile in care e bine hidratat... poate te mai ajuta si fetele cu un sfat.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
feli pai acum spui....deja am facut...dar sa sti ca era margarina unirea, care scrie pe ea ca este si de gatit......acum asta e am facut cu asta.....sa vedem ce-o iesica am bagat-o la cuptor...
ange al meu sot inainte nici nu vroia sa auda sa guste macar din mancarea ei......si acum nu se mai satura...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
abe spune:
kllemi maria, desi luni de zile nu s-a trezit noaptea, acum, de vreo luna, se trezeste o singura data, pt lapte. bea 210 si se culca la loc. am incercat sa-i dau apa dar nu tine figura. vrea lapte.
abe spune:
lala77, da, se pare ca noi suntem codasele. oricum si astia doi pe care-i are i-au iesit la 10 luni, asa ca mai am rabdare.
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe 'neata, nushulica, bobocica mea s-a nascut pe 10.10, cu 2800g, apgar 9. Acum are aprox 10kg si doar 2 dinti. ratonelu, cred ca v-am luat |
fix 2800 a avut si david si apgar 9

luminita
de info...gasesc crema de arnica la farmacie?
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
angelynna82 spune:
Kllemi
, Crina nu mai papa noaptea de cateva luni, singura a decis asta...se scoala sa se duca la disco in schimb 
Dya, da cu foi cumparate, nu am cand sa le fac eu
. Am curatat dovleacul si l-am pus la robot sa il marunteasca, apoi la calit impreuna cu ulei, zahar, scortisoara si arome. Am tapetat tava, apoi am pus mai multe foi (in genul placintelor dobrogene), am pus putin pesmet pt a absorbi restul de lichid, iarasi foi mai multe, umplutura si la sfarsit inca un rand de foi, le-am acoperit frumos. Am batut doua oua amestecate cu lapte si pus pe deasupra, zahar si scortisoara. Acum e la cuptor ![]()
Lala cam asa este…insa el nu ia de pofta ci rade tot in jurul lui
. Felicitari pentru noptile dormite si imi pare rau de muci 
Cristina
ici multi. Sper sa rezolvi problema lui Raducu 
Lumi esti fericita mami ca nu ii place mancarea hunilor
, al meu e tare pofticios
Ahh, mai vroiam sa va zic ceva: soacra mea de ziua sotului i-a cumparat o patura si papuci…patura lasa fire din ea ca de blana…(deh….asa stie ea sa faca cadouri, Crinei de 1an i-a cumparat o pilota…nu de bebelus..as vrea eu
, ci normala de o persoana), daca o spal mai cade chestie din asta din ea????
Azi i-am cumparat aparatori pt colturi, mai tre sa iau cateva da’ s-a redus bugetul
ca am cumparat si o jucarie ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Nusha - si Mark a cazut aseara cu capul de prag ![]() tuturor mamicilor si piticilor |
inseamna ca mark e un copil cuminte

de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!