Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 8
Mimihoo spune:
babytza, ajungem si noi maine ca e ora la care suntem afara de obicei.
Unde anume este intalnirea?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
dyanira spune:
Ange din pacate cred ca oferta e numai sapt asta ca la Kaufland asa sunt ofertele pe o sapt.Sotul nu mananca din gustarile lui Andrei ca lui nu ii plac dulciurile.El prefera o mancare buna, o bere un vin etc.Placinta cu dovleac 
am udat tastatura o faci cu foi cumparate, baga o reteta![]()
Kllemi Andrei se trezeste de destule ori noaptea dar niciodata nu vrea lapte de fapt el nu a baut lapte niciodata noaptea decat dimineata la 5 cand era mic acum bea la 8 cand s trezeste de tot.Trezirile lui nu sunt pentru lapte
Nocom, Kllemi radeti voi radeti
dar sa vedeti daca e baiat cati pampersi o sa aiba Mikul 2 ii ajung pana renunta la ei

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Abe bine ai venit!!!Da datele tale sa te puna fetele in listuta.Ca sa vezi ce date trebuie te uiti pe prima pagina unde vezi lista.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Ange din pacate cred ca oferta e numai sapt asta ca la Kaufland asa sunt ofertele pe o sapt.Sotul nu mananca din gustarile lui Andrei ca lui nu ii plac dulciurile.El prefera o mancare buna, o bere un vin etc.Placinta cu dovleac ![]() am udat tastatura o faci cu foi cumparate, baga o retetaKllemi Andrei se trezeste de destule ori noaptea dar niciodata nu vrea lapte de fapt el nu a baut lapte niciodata noaptea decat dimineata la 5 cand era mic acum bea la 8 cand s trezeste de tot.Trezirile lui nu sunt pentru lapte ![]() Nocom, Kllemi radeti voi radeti ![]() ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |

poate da DD si scapam.....
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
felicic76 spune:
kllemi: nu stiu daca merge ca nu am facut niciodata. Daca nu am unt, nu fac
mai las-o incolo pe margarina ca nu-i sanatoasa deloc, este plastic care se tartineaza, mai degraba pune ulei sau da o fuga sa iei unt, cel mai bine
lala77 spune:
Dyanira, eu o tin cu forta, pe masa de infasat, insa vezi ca picioarele sa vina pe langa corpul tau ca altfel te impinge cu ele; si ii pun o mana peste piept ca sa nu poata sa ma loveasca si tot cu acea mana ii tin capul lipit de salteluta. Totul e sa nu-ti fie mila;e pt o cauza buna.![]()
Abe, bine ai venit! 
Moamaa, doar doi dinti?! Si eu care credeam ca noi suntem codasii cu 6.
Despre lapte: noi suntem aiurea rau. Bem Parmalat si dintr-o cutie de 500 ml bem cam 4 zile.
Restul e tzitzi. Care nu stiu cat inseamna cantitativ, ca mie imi pare ca nu prea mai e; dar daca bea asa putin lapte, cred ca o mai fi ceva.
Angelyna, da si sotul meu rade tot ce prinde. Ii plac mult pesmeti cu miere.
M-am obisnuit si cumpar mai multe. Doar si barbatii sunt tot niste copii, nu?
La noi cu homeopatele nu s-au oprit mucii; sunt cam tot asa. Si mai nou, cand stranuta, are si Anna.
O sa o mai las la gradi pe Alice doar maine si apoi o tin acasa ca marti plecam si n-am chef sa plec cu ele cu muci.
De cateva nopti Anna nu s-0a mai trezit deloc.

Asa da, mai vreau.
Cred ca simte ca pleaca mami in concediu si nu vrea sa deranjeze.![]()
Plec la gradinita! ![]()
babytza spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo babytza, ajungem si noi maine ca e ora la care suntem afara de obicei. Unde anume este intalnirea? |
La intrarea principala in Titanii , dar iti trimit numarul meu de tel pe PM sa il ai in caz de ceva

Lala ce bine ca dormiti !!!!!
Si ma bucur ca ati scapat de pneumococ 

Kllemi

Babytza si puii
Valentina
David
Mimihoo spune:
| citat din mesajul lui lala77 Abe, bine ai venit! ![]() Moamaa, doar doi dinti?! Si eu care credeam ca noi suntem codasii cu 6.![]() |
lala, voi aveti 6? noi avem 4 si jumatate, desi si cei 4 imi par jumatati. deci, oricum nu erati codasi

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
babytza spune:
piolica ma intrebai de mama. Am reusit sa fcem reteta intr-un final. Acum nu gasim medicamentele in farmacie. 

De o saptamana sunam la toate farmaciile din oras sa vedem unde le gasim.....

Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:

Claudinna drum bun si sa va simtiti bine la Calimanesti!! Imi pare rau pentru giardia.
Ange multi
sa scapati repede de mucisori.
Piolica, Joy sa va aduca Mosu' ceea ce va doriti..adica bb 2
Dya imi pare rau ca n-ati avut o noapte prea buna
Noi am profitat de vremea buna si am stat toata ziua in parc..ne-am simtiti super bine..joaca la greu![]()
Am si eu o intrebare legata de ....putza
..de la 1 an ii face baita lui Radu sotul..si el nu prea s-a mai ocupat de madam cum trebuie..am incercat sa ma uit ieri seara..si mi s-a parut un pic mai umflata sus..mi-e teama sa nu facem vreo infectie ceva..inca nu e decalotata in totalitate...aveti idee cum ar arata cand ar trebui sa merg la doctor? adica nu stiu daca sa-mi fac griji...si alta intrebare...cu ce vitamina spuneati ca putem sa dam ?
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez